FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dakle ima da grmi .Valjda če navijanje biti dostojanstveno bez nekih napetosti ali ovih nekoliko stotina torcidaša iz Hercegovine bi mogli biti problem.nime_tm87 je napisao/la:da polo majice!KB-TM87 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ma ... -u-prodaji
Ne kontam, na slici je dres a kažu majice se prodaju. Nadam se da misle na polo majice
dolazi 1000 torcidaša

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
Oce li mi uzet svastiku na ulazu ,da je bezze ne nosimDRHAUSE je napisao/la: Dakle ima da grmi .Valjda če navijanje biti dostojanstveno bez nekih napetosti ali ovih nekoliko stotina torcidaša iz Hercegovine bi mogli biti problem.

Bit ce to spektakl ,ocel ijedna TV prenosit
Ponesi slobodno. Ne jednu, nego dvije za dupli tretman!felix123 je napisao/la:Oce li mi uzet svastiku na ulazu ,da je bezze ne nosimDRHAUSE je napisao/la: Dakle ima da grmi .Valjda če navijanje biti dostojanstveno bez nekih napetosti ali ovih nekoliko stotina torcidaša iz Hercegovine bi mogli biti problem.![]()
Bit ce to spektakl ,ocel ijedna TV prenosit
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
dovedi svastiku na jug, a mozes i punicu 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
to bi bilo fino kada bi samo dosli "pravi" navijaci hajduka,ali kada se pomjesaju sa ONIMA iz hercegovine sve ce da upropaste!!!!
Koliko ce biti karte, Hordas sam ali hocu da dodjem i da gledam tekmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
A koji ces ti **** idi bolan gledaj nesto drugo otidji u pozoriste...Sole je napisao/la:Koliko ce biti karte, Hordas sam ali hocu da dodjem i da gledam tekmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
zato što si došao tobe i što potajno voliš želju ja častim kartom za jugSole je napisao/la:Koliko ce biti karte, Hordas sam ali hocu da dodjem i da gledam tekmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

5 jug 8 sjever 20 zapadSole je napisao/la:Koliko ce biti karte, Hordas sam ali hocu da dodjem i da gledam tekmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
eto koji ste pap.ci i maj.muni, covjek vas fino pita, zeli da dodje da gleda tekmu...i to nije ok jel? zato sto je pitar? :S koji primitivizam...al nije mi cudo od vas..
ja evo plačem od tugeGriFFoNi je napisao/la:eto koji ste pap.ci i maj.muni, covjek vas fino pita, zeli da dodje da gleda tekmu...i to nije ok jel? zato sto je pitar? :S koji primitivizam...al nije mi cudo od vas..
DRUG NEBI TI PUNCA
- partibrejker1921
- Kontakt:
Ulaz za pitare je džaba, klub danas potvrdio. Potrebno je samo ponijeti neko od navijačkih obilježja Sarajeva.pile87 je napisao/la:A koji ces ti **** idi bolan gledaj nesto drugo otidji u pozoriste...Sole je napisao/la:Koliko ce biti karte, Hordas sam ali hocu da dodjem i da gledam tekmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
zato sto si pap.ak, do.slo jarane znas li bar s kojeg ti se brda CACA skotrljao?
Europejac i intelektualacGriFFoNi je napisao/la:eto koji ste pap.ci i maj.muni, covjek vas fino pita, zeli da dodje da gleda tekmu...i to nije ok jel? zato sto je pitar? :S koji primitivizam...al nije mi cudo od vas..

oces na pp ?pile87 je napisao/la:Europejac i intelektualacGriFFoNi je napisao/la:eto koji ste pap.ci i maj.muni, covjek vas fino pita, zeli da dodje da gleda tekmu...i to nije ok jel? zato sto je pitar? :S koji primitivizam...al nije mi cudo od vas..
e kad ste takvi...nemoj prizivati te sa obiljezjima Sarajeva i bordo majicama da vas gama nebi ponovo morala branit...partibrejker1921 je napisao/la:Ulaz za pitare je džaba, klub danas potvrdio. Potrebno je samo ponijeti neko od navijačkih obilježja Sarajeva.pile87 je napisao/la:A koji ces ti **** idi bolan gledaj nesto drugo otidji u pozoriste...Sole je napisao/la:Koliko ce biti karte, Hordas sam ali hocu da dodjem i da gledam tekmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kad ste bezobrazni..momak je fino pitao...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Halo smirite se svi vi koji bi zeljeli pogledati lijep, tečan i efiksan fudbal sutra 18.30 Grbavica i ponesite 8 KM za sjever jer nemojte na JUG dolazite jer tamo nema sjedenja.
da ti nisi neki moralista u mjesnoj zajedniciGriFFoNi je napisao/la:eto koji ste pap.ci i maj.muni, covjek vas fino pita, zeli da dodje da gleda tekmu...i to nije ok jel? zato sto je pitar? :S koji primitivizam...al nije mi cudo od vas..
Sta cu na PP, slobodno napisi sta ti je dusi zato i fercera forum!GriFFoNi je napisao/la:oces na pp ?pile87 je napisao/la:Europejac i intelektualacGriFFoNi je napisao/la:eto koji ste pap.ci i maj.muni, covjek vas fino pita, zeli da dodje da gleda tekmu...i to nije ok jel? zato sto je pitar? :S koji primitivizam...al nije mi cudo od vas..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.