FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

jubitubi
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la jubitubi » 05 okt 2011, 15:40

Današnja press konferencija u Banja Luci bila je i više nego zanimljiva. Naime, sada već bivš trener banjalučkog premijerligaša Zvezdan Cvetković iznio je niz teških optužbi na račun direktora kluba Radmila Šipovca.

SportSport.ba kontaktirao je prozvanog Šipovca, koji je optužbe nazvao nebuloznim i istakao je da će se sa bivšim rtrenerom uskoro vidjeti na sudu.

"Sve su to najobičnije laži. Cvetković je pao na sportskom planu, pa sada na razne načine pokušava da se osveti prije svega Borcu i meni kao direktoru kluba. Pomalo mi je žao ljudi koji su ga doveli u klub, no želim naglasiti da je otkaz dobio samo radi loših rezultata", ističe Šipovac i dodaje:

"To su najveće gluposti koje sam čuo u životu. Cvetković je otišao u Zagreb i danima je smišljao podvale kako bi naštetio klubu. Taj čovjek je danas Zvezdan, a sutra Zvjezdan i to najbolje govori o njegovom karakteru. Ponavljam, sve što je rekao i slagao je."

Šipovca su posebno nalljutile optužbe koje je na njegov račun iznio Cvetković, a vezane su za transfer Bučana.

"To me posebno razočaralo. Reći tako nešto je stvarno dno dna. Pa ja sam insistirao na dolasku Avdukića u Borac i mislim da sam time sve rekao. Kunem se djecom da to nisam rekao za Bučana. Na kraju želim poručiti da ćemo se ja i Cvetković vidjeti na sudu", zaključio je direktor Borca."

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 okt 2011, 15:41

borac = mala od skandala :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 okt 2011, 15:48

Velikan iz Platonove :lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 okt 2011, 15:49

Ovo je samo pocetak problema za Borac, vidjet cete kad igraci krenu oldaziti pocevsi sa Avdukicem i Bucanom.

Istina mora jednom da izadje na povrsinu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 05 okt 2011, 15:50

Vama je izgleda draze kad Borcu ide lose,nego kad vasem klubu ide dobro...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 okt 2011, 15:51

jubitubi je napisao/la:Vama je izgleda draze kad Borcu ide lose,nego kad vasem klubu ide dobro...
Sta treba da se suosjecam sa tobom. :lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 05 okt 2011, 15:57

Megamon je napisao/la:
jubitubi je napisao/la:Vama je izgleda draze kad Borcu ide lose,nego kad vasem klubu ide dobro...
Sta treba da se suosjecam sa tobom. :lol: :lol:
Ma boli mene ona stvar,sta ces ti raditi,samo kazem,opasna je to bolest,vise se radovati tudjoj nesreci,nego svojoj sreci...

Borac ce izaci iz krize,nije to problem.

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 05 okt 2011, 16:00

haha najaci je ovaj Manijak pita zasto ste napali Manijake :lol: :lol: :lol: majko mila pitanja,evo da ti kratko odgovorim vjerovatno jer su Manijaci protivnicka grupa haha kakvo pitanje
Fina Gradska sarajevska raja

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 okt 2011, 16:01

Zasto se svi mafijasi i kriminalci kunu djecom?
Valjda misle da cemo im povjerovati. :lol:

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 05 okt 2011, 16:03

KUNEM SE DJECOM! HAHAHAHAHAHAHA

NISAM MAJKEMI JA TO REKAO, ALLAHA MI! Jadno -.-

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 05 okt 2011, 16:08

VAM je napisao/la:Ma ne pokusavajte sarajlijicama nista objasnjavati.Valjda ste skontali kakve su to fele...
Dobro je Bosanac ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 okt 2011, 16:14

nista novo kod "velikana iz platonove"...samo svi daju pare da pobjede ,jedino sipovac da izgube hahaha :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 05 okt 2011, 16:16

Ove godine Borac sredina tabele, slljedece godine borba za opstanak uz veliku mogucnost ispadanja iz lige.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 05 okt 2011, 16:24

:lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 okt 2011, 17:04

u Borcu veselo ovih dana, a šta ima šipovac pričati protiv cvetkovića, kada je cvetković harao s Dinamom, ovoga nije bilo na mapi......

Armaaa
Kontakt:

Post Postao/la Armaaa » 05 okt 2011, 17:04

Čuj plaćaju sudije!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 okt 2011, 17:37

Megamon je napisao/la:Zasto se svi mafijasi i kriminalci kunu djecom?
Valjda misle da cemo im povjerovati. :lol:
oni se kunu djecom ispred skole :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 05 okt 2011, 17:37

Da, novinarčići su onda svi krivi, ponovno je Cvetko razotkri(jj)O.
I to je nekakav novinarčić napisao, ajme, časnom klubu svi krivi.
A prije mjesec dana ona priča iz Travnika i ona iz prošle sezone, dovoljna za istragu.ak'sada nije onda treba rasformirati i komitet i sve.Sve činjenice i one igrače sto su po birtijama, aktivirati svjedoke i 1 srpska liga, tamo gdje je i mjesto, neciviliziranoj sredini.
Nadam se da se i ti slažeš da se dozna istina, pa i tvoje će djete biti pokradeno u budućnosti.Od koga će Vaša djeca učiti o nogometu, od sudija za 5000 km, Sipovca? Ne, ti želiš taj smjer, to je ono kako je cijeli svijet hetero, al'ipak je i homo, malo.Razmisli, treba li Borac i čelni ljudi Borca odgovorati za zlodjela koja čine i poštenim navijačima Borca, nije valjda da Vas časnih nema.?1%
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 okt 2011, 17:39

jubitubi je napisao/la:Jbt koliko vas je doslo na temu kada lose,krene,pa to je strasno,ja tacno ne mogu vjerovati.Zar je tolika mrznja prema Borcu,zar je toliko krivo sto Borac uzima trofeje?
Pa dobro ali neki bi rekli da su to samo navijacke grupe koje se prepucavaju i da je to normala, kao i da se isti gadjaju kamenjem. To se kao desi. Normala. Normalni nacionalizam. Hebo takvo normalno. Kako se onda moze zaliti na jedno, a drugo normalnim nazivati?

A sad sto se tice da su svi ljudi ovdje bili samo kad je lose, to nije istina, protiv Izraelaca su svi bili za vas i to iskreno. E sad nemoze se ocekivati da Borac ima toliko simpatizera van BL, za to ste suvise cesto kiksali sa nesportskim ponasanjem, kao klub i skupina niste pokazali neku klasu koja dolikuje vecem gradu, nego ste se ponasali zaostalo i za zaljenje. Ljudi se na to zgrazavaju. Kad kazem "vi" ne mislim sve, nego one koji se u tome nadju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.