3 sam prepozno

Njih 3 sam prepozno , ako se varam ispravi me

Moderator/ica: GracanicaAA
3 sam prepozno
ma ja bih volio da su u nas djeca vec.., znas i sam sve..Free_shooteR je napisao/la:nekako mi sve ovo mlado(ajmo reci djeca,bez uvrede)...jel ima ko stariji ???
Sve je mogućekuman_@mel je napisao/la:taj treci sto ga napominjes,nije uopste bio,mozda si ga pomijesao samnom posto malo i licimo,a ja uopste nisam na ovoj slici...prepozno si dvojicu svaka cast
ma da..al srediti ce se i to uskoro..aBd...L' Imperator je napisao/la:ma ja bih volio da su u nas djeca vec.., znas i sam sve..Free_shooteR je napisao/la:nekako mi sve ovo mlado(ajmo reci djeca,bez uvrede)...jel ima ko stariji ???
ovo je slika od prije 3 godine jaro,naj mladji clan ima oko 13 godina,naj stariji oko 27,ako se nevaram,ali uglavnom je prosjek oko 20-tak godina...Free_shooteR je napisao/la:ma da..al srediti ce se i to uskoro..aBd...L' Imperator je napisao/la:ma ja bih volio da su u nas djeca vec.., znas i sam sve..Free_shooteR je napisao/la:nekako mi sve ovo mlado(ajmo reci djeca,bez uvrede)...jel ima ko stariji ???
ja i jos jedan smo bili dole na ogradi,vodili kolko se moglo voditBenjo_AFC86 je napisao/la:Sve je mogućekuman_@mel je napisao/la:taj treci sto ga napominjes,nije uopste bio,mozda si ga pomijesao samnom posto malo i licimo,a ja uopste nisam na ovoj slici...prepozno si dvojicu svaka castjesi ti onaj što je imao zelenkasto žutu duksericu oko pojasa
kuman_@mel je napisao/la:otkako odose neutralni i ljumani_banovici,ode i tema u pm
ma mobitel sigurno nije na tribini , vjerovatno si ga u gradu izgubiokuman_@mel je napisao/la:ja i jos jedan smo bili dole na ogradi,vodili kolko se moglo voditBenjo_AFC86 je napisao/la:Sve je mogućekuman_@mel je napisao/la:taj treci sto ga napominjes,nije uopste bio,mozda si ga pomijesao samnom posto malo i licimo,a ja uopste nisam na ovoj slici...prepozno si dvojicu svaka castjesi ti onaj što je imao zelenkasto žutu duksericu oko pojasa
pa se ti skontaj
nego imal kakvog traga od mobitela?
Nije tacan grb Buducnosti i neznam radi cega se taj grb forsira svugdje. Grb Buducnosti je cijeli zelen i nema ove crne boje.TehnickiDirektor je napisao/la:http://www.****/vijesti/256- ... obzir.html
Jeste, ali je trenutno suspendovan.Ekipu vode pomocni treneri Sahbazovic i Lugavic.DRHAUSE je napisao/la:Jeli Munever Rizvić još uvijek šef struke Budučnosti iz Banovića.
čestitke i od mene na zasluzen bodu Igracima Čapljine..al samo me jedino interesuje zasto naš tim mora početi uvijek sa istim igračima i da li trener misli korisiti vise ostale igrače....i čestitke navijačima Koji su opet podržali naše momke bez obzira na ishod Utakmice .pozz svimakuman_@mel je napisao/la:0-0,sta reci,tanka utakmica Buducnosti,koja je imala opet dobru podrsku sa tribina,ali to je bilo nedovoljno,uz to treba napomenuti da je Capljina imala i sansu za sva 3 boda,ali odlicni golman domacih,prelijepom paradom brani udarac sa kreca,cestitke igracima Capljine na zasluzenom bodu !
ali ako istupe, a 99,9% je tako, od bodova ništakuman_@mel je napisao/la:Buducnosti dodijeljen sluzbeni rezultat 0-3,utakmica nije odgrana ,zbog neisplacenih dugova savezu,koje je duzna da isplati ekipa UNISA,tako da se Buducnosti pisu tri boda sto je svakako dobro...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.