Moderator/ica: vlakanje
nevjerujem Cvetkoviću ali vjerujem Aci, pitaj te ga i vi, dobri ste sa njim zar nenasborik je napisao/la:KO GOD POVJERUJE OVOM CVETKOVIĆU OVO ŠTO JE IZJAVIO NA PRESSU, TAJ NEMA NI GRAMA MOZGA!
Ja mu ne vjerujem ni riječ, jer je već jednom slagao u vezi brazilaca koji su trebali doći kako ih je gledao kako su odlični da bi se poslje izvinjavao i rekao došli mi na preporuku negog njegovog što drži kamp...
E ne preuzeti ni odgovornost za ove poraze, mislim stvarno, nego kivan što je dobio odkaz pa lažima blati lešinare i direktora. Čuj Šipovac rekao to za Bućana, laž ne vidjena, pa isti je dovEo Avdukića, što nije malo pričao o svojoj stručnosti, i što je otjerao Nikolića i Benovića udaljio iz ekipe i Stupara koji je izmislio fudbal za Savića koji je kiksao samo tako ni pripreme nije prošao..
Za mene je Cvetković Lažovčina i muljator ne vidjeni!
Uzmimo da je pola toga istine, opet za svaku osudu, zar ne?[/quotaleksandar_veliki je napisao/la:nasborik je napisao/la:KO GOD POVJERUJE OVOM CVETKOVIĆU OVO ŠTO JE IZJAVIO NA PRESSU, TAJ NEMA NI GRAMA MOZGA!
Ja mu ne vjerujem ni riječ, jer je već jednom slagao u vezi brazilaca koji su trebali doći kako ih je gledao kako su odlični da bi se poslje izvinjavao i rekao došli mi na preporuku negog njegovog što drži kamp...
E ne preuzeti ni odgovornost za ove poraze, mislim stvarno, nego kivan što je dobio odkaz pa lažima blati lešinare i direktora. Čuj Šipovac rekao to za Bućana, laž ne vidjena, pa isti je dovEo Avdukića, što nije malo pričao o svojoj stručnosti, i što je otjerao Nikolića i Benovića udaljio iz ekipe i Stupara koji je izmislio fudbal za Savića koji je kiksao samo tako ni pripreme nije prošao..
Šipovac nije svetac , nisam ni ja ali ovo su po meni riječi osvetnice od čovjeka koji želi osvetu.aleksandar_veliki je napisao/la:Uzmimo da je pola toga istine, opet za svaku osudu, zar ne?nasborik je napisao/la:KO GOD POVJERUJE OVOM CVETKOVIĆU OVO ŠTO JE IZJAVIO NA PRESSU, TAJ NEMA NI GRAMA MOZGA!
ovo gore za Bučana si u pravu ali ovo za spontani pokušaj, ma daaajjubitubi je napisao/la:Joj vas majko moja,kome vi vjerujete...U sta se ovaj forum pretvorio.Sipovac doveo Avdukica,a da za Bucana kaze nesto ruzno...Majke mi ste jadni.Covjek dobio otkaz,pa je frustriran nista drugo.A sto se ovoga,da je isplanirano tice,opet ponavljam iz prve ruke znam da nije uopste planirano,vec spontani pokusaj da se uzme transparent to je to.
ako aco kaze da je pola istina otkud ti pravo da mislis svojom glavom. Sipovac doveo i Avdukica i Bucana a sudiju kad platis on i sudi za tebe a nedaje crveni karton za pokazivanja ka publici.jubitubi je napisao/la:Joj vas majko moja,kome vi vjerujete...U sta se ovaj forum pretvorio.Sipovac doveo Avdukica,a da za Bucana kaze nesto ruzno...Majke mi ste jadni.Covjek dobio otkaz,pa je frustriran nista drugo.A sto se ovoga,da je isplanirano tice,opet ponavljam iz prve ruke znam da nije uopste planirano,vec spontani pokusaj da se uzme transparent to je to.
Ma nek ti znas,sve,a ja koji sam sve svojim ocima vidio,i koji sam pricao sa "nekim" ljudima,nista ne znam...Bitno da ti poltronu i novinarcicu sve znas.aleksandar_veliki je napisao/la:Cao spontani, nismo te prepoznali, inace ovdje huligancici za kojeg cenera sve rade spontano.jubitubi je napisao/la:Joj vas majko moja,kome vi vjerujete...U sta se ovaj forum pretvorio.Sipovac doveo Avdukica,a da za Bucana kaze nesto ruzno...Majke mi ste jadni.Covjek dobio otkaz,pa je frustriran nista drugo.A sto se ovoga,da je isplanirano tice,opet ponavljam iz prve ruke znam da nije uopste planirano,vec spontani pokusaj da se uzme transparent to je to.
Ovo je početak price o Borcu i malom šipovcu------žalosnoooooooooo ali i mali tezgaroš je u toj priči i lijepo ti napisa da ce sve na vidjelo,,,,,,,,THC je napisao/la:Sve izađe na vidjelo
ај не " се!!!!jubitubi je napisao/la:Ma nek ti znas,sve,a ja koji sam sve svojim ocima vidio,i koji sam pricao sa "nekim" ljudima,nista ne znam...Bitno da ti poltronu i novinarcicu sve znas.aleksandar_veliki je napisao/la:Cao spontani, nismo te prepoznali, inace ovdje huligancici za kojeg cenera sve rade spontano.jubitubi je napisao/la:Joj vas majko moja,kome vi vjerujete...U sta se ovaj forum pretvorio.Sipovac doveo Avdukica,a da za Bucana kaze nesto ruzno...Majke mi ste jadni.Covjek dobio otkaz,pa je frustriran nista drugo.A sto se ovoga,da je isplanirano tice,opet ponavljam iz prve ruke znam da nije uopste planirano,vec spontani pokusaj da se uzme transparent to je to.
Staviste momku pistolj u ruku,a imao mobilni telefon.
Drago mi je da se u Sarajevu ne cita samo avaz STOLE svaka castStole iz Bora je napisao/la:http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... vjeka.html
To ti je kod nas normalno vec godinama, samo si ti kasno dosao do spoznaje da je to tako. Najbitnije je da sad znas i da ces drugacije razmisljati. Barem se nadam ..veteran 1987 je napisao/la:Drago mi je da se u Sarajevu ne cita samo avaz STOLE svaka castStole iz Bora je napisao/la:http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... vjeka.html
znam znam kako da nije eto navratim ponekad pa mi to bode oci jer na svim kioscima ima stampe iz R.S. Stole nemoj lagati sebe jer mene nemozes. mada nije temaStole iz Bora je napisao/la:To ti je kod nas normalno vec godinama, samo si ti kasno dosao do spoznaje da je to tako. Najbitnije je da sad znas i da ces drugacije razmisljati. Barem se nadam ..veteran 1987 je napisao/la:Drago mi je da se u Sarajevu ne cita samo avaz STOLE svaka castStole iz Bora je napisao/la:http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... vjeka.html
veteran 1987 je napisao/la: znam znam kako da nije eto navratim ponekad pa mi to bode oci jer na svim kioscima ima stampe iz R.S. Stole nemoj lagati sebe jer mene nemozes. mada nije tema
lagao ne lagao,da ja tebe pitam nesto,posto zes da si bio tu i gledao svim ocima.niko do sad ne recejubitubi je napisao/la:Ma nek ti znas,sve,a ja koji sam sve svojim ocima vidio,i koji sam pricao sa "nekim" ljudima,nista ne znam...Bitno da ti poltronu i novinarcicu sve znas.aleksandar_veliki je napisao/la:Cao spontani, nismo te prepoznali, inace ovdje huligancici za kojeg cenera sve rade spontano.jubitubi je napisao/la:Joj vas majko moja,kome vi vjerujete...U sta se ovaj forum pretvorio.Sipovac doveo Avdukica,a da za Bucana kaze nesto ruzno...Majke mi ste jadni.Covjek dobio otkaz,pa je frustriran nista drugo.A sto se ovoga,da je isplanirano tice,opet ponavljam iz prve ruke znam da nije uopste planirano,vec spontani pokusaj da se uzme transparent to je to.
Staviste momku pistolj u ruku,a imao mobilni telefon.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.