Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Nije definisano sta znaci problem sa avionskim linijama, mozda je stvar u tome da je konekcija bila samo u jutarnjim satima, a Asmir ga je zamolio da ostane kuci ujutro pa mu pape dozvolio. Kasnije se ispostavilo da je moguce naci letove samo u jutarnjim satima i ispao je problem sa letovima.
Uostalom sta se ima o tome raspravljati ako mu je selektor dozvolio, a zasto i ne bi, nije to nista strasno. Svakako dolazi danas u 12.30h i bit ce na popodnevnom treningu, prvi dan je maltene svima slobodan, prvi trening je danas u 17h.
"Džeku je na aerodromu dočekao otac Midhat, s kojim je Džeko, nakon što se smjestio, napustio kamp reprezentacije."
Ja u ova dva primjera ne vidim nikakvu razliku, obojica su proveli dan sa svojim najdrazima, i ne treba secirati svaki postupak, ako ce Asmir biti raspolozeniji jer je dobio to pola dana, neka je dobio.
Uostalom sta se ima o tome raspravljati ako mu je selektor dozvolio, a zasto i ne bi, nije to nista strasno. Svakako dolazi danas u 12.30h i bit ce na popodnevnom treningu, prvi dan je maltene svima slobodan, prvi trening je danas u 17h.
"Džeku je na aerodromu dočekao otac Midhat, s kojim je Džeko, nakon što se smjestio, napustio kamp reprezentacije."
Ja u ova dva primjera ne vidim nikakvu razliku, obojica su proveli dan sa svojim najdrazima, i ne treba secirati svaki postupak, ako ce Asmir biti raspolozeniji jer je dobio to pola dana, neka je dobio.
Ne kritikujem ja direktno Asmira, samo kazem da je smijesno ispalo. Problem sa linijama ukazuje iskljucivo na taj problem kao takav, a kada se kaze "ej, hocu ba sa zenom da provedem dan", onda je valjda objasnjenje "radi porodicnih obaveza".biskitt je napisao/la:Nije definisano sta znaci problem sa avionskim linijama, mozda je stvar u tome da je konekcija bila samo u jutarnjim satima, a Asmir ga je zamolio da ostane kuci ujutro pa mu pape dozvolio. Kasnije se ispostavilo da je moguce naci letove samo u jutarnjim satima i ispao je problem sa letovima.
Niti pravim od toga problem, niti mi/nam je to u interesu. Sta god da je Begovic rekao kao objasnjenje Papetu, dobio je dozvolu i nije neki problem.

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Treba imati u voidu da Asmir ovdje nema familije, i da mu je to pola dana mnogo znacilo, dok Dzeko sebi moze priustiti da se samo formalno checkira u hotel i ode kuci na mamin rucak. Ja ovdje cestitam papetu, jer je senzitivan po tom pitanju. Ipak je i sam bio igrac i zna koliko im znaci pa i pola dana da provedu sa svojim najblizima, jer asmir recimo igra utakmice svaka tri dana (racunaj tu, treninge, putovanja, nocenja po hotelima i sl.)_dreamer_ je napisao/la:Ne kritikujem ja direktno Asmira, samo kazem da je smijesno ispalo. Problem sa linijama ukazuje iskljucivo na taj problem kao takav, a kada se kaze "ej, hocu ba sa zenom da provedem dan", onda je valjda objasnjenje "radi porodicnih obaveza".biskitt je napisao/la:Nije definisano sta znaci problem sa avionskim linijama, mozda je stvar u tome da je konekcija bila samo u jutarnjim satima, a Asmir ga je zamolio da ostane kuci ujutro pa mu pape dozvolio. Kasnije se ispostavilo da je moguce naci letove samo u jutarnjim satima i ispao je problem sa letovima.
Niti pravim od toga problem, niti mi/nam je to u interesu. Sta god da je Begovic rekao kao objasnjenje Papetu, dobio je dozvolu i nije neki problem.I by the way, ne slazem se da je potpuno isto kasniti na okupljanje i doci pravovremeno na okupljanje, a onda provesti "slobodni" dio dana sa familijom. No opet kazem, ne vidim ni ja problem, jer svakako ne kasni ni na jedan trening.
Ne znam ko je izjavio da kasni zbog letova, pape? NIsam gledao ove klipove, mozda je tu izjavio... Ma to pape komplikuje, inace je vrlo nespretan u obracanju javnosti. Da je rekao kao sti ti rece da Asmir kasni zbog oprodicnih obaveza, bilo bi ok, mada bi se opet pojavili komentari kako to nisu nikakve porodicne obaveze, nije mu niko umro i sl.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kako ga nije stid voljeti i paziti vlastitu ženu?! 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Joj o cemu vi raspravljate majko mila. Zeni mu rodjendan, spremila mu corbu od mesa i komad plecke jarece, poslije stavila sa sofru cupavce kolace i tufahije na engleski nacin. Nakon toga obukla na sebe najljepsu haljinu, cupkaste gace od svile i dala mu da pomokri carapu, da skine mrak sa ociju, da ga zabiberi malo.
Niti je promasio trening niti ista. Samo ce doci sretniji, a vjerujte bolje ovako potrositi dan nego sa Dzekom i ostalima pricati gluposti i igrati igrice u hotelu Hercegovina.
Niti je promasio trening niti ista. Samo ce doci sretniji, a vjerujte bolje ovako potrositi dan nego sa Dzekom i ostalima pricati gluposti i igrati igrice u hotelu Hercegovina.
Stvarno je Begovic napravio gresku.Susic je izabrao dva igraca za reklame.Dzeko je trebao da reklamira cokoladice Zivotinjsko Carstvo jer je ugovor sa Mikadom istekao,a Begovic je trebao da preuzme od Bavcica onu kokosku da joj se ne skupe krila.Sav prihod je bio namijenjen da se uplati kaucija za Usanovica.Sad je Begovic sve ukakio
Normalno mi je da vidim ovakve postove od mnogih drugih, ali ne bas i od tebe... dislike!Monolog je napisao/la:Kako ga nije stid voljeti i paziti vlastitu ženu?!
On topic:
Jel upratio Susic sta oko statusa prvog golmana, hoce li im opet dati po utakmicu ili ce jedan od golmana imati prednost. Kako vidim, i Hasagic je poceo redovno da brani pa ce Safet imati sigurno dilema oko toga.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Hasagic moze braniti samo protiv Luxemburga, a i to je upitno 

Jedino ako je povrijeđen, inače Hasagić obadvije tekme brani neupitno!Ibizevic je napisao/la:Hasagic moze braniti samo protiv Luxemburga, a i to je upitno

U novi boj ...
Isto kao sto i Pehar igra za mladu repku.hz033 je napisao/la:Jedino ako je povrijeđen, inače Hasagić obadvije tekme brani neupitno!Ibizevic je napisao/la:Hasagic moze braniti samo protiv Luxemburga, a i to je upitno
Cuva Bog Zelju svog!
Nemas nikakavog osnova da poredis Pehara sa Hasagićem! Kenan mozda nece braniti ni minute u ove dvije utakmice, ali ga ne mozes nikako svrstati u isti kos sa Peharom!mirzza je napisao/la:Isto kao sto i Pehar igra za mladu repku.hz033 je napisao/la:Jedino ako je povrijeđen, inače Hasagić obadvije tekme brani neupitno!Ibizevic je napisao/la:Hasagic moze braniti samo protiv Luxemburga, a i to je upitno

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Vjerovatno ce i biti tako Hasagic u Zenici, Asmir u Parizu !Ibizevic je napisao/la:Hasagic moze braniti samo protiv Luxemburga, a i to je upitno
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Beg brani obje,da Keno nije povrijeđen ,branio bi protiv LUX.a Beg u Parizu.Mislim da neće krpiti Kenu što kažu na silu da bi branio protiv Francuske,tu nam treba fit golman bez pomena o mogućnosti povrede a kamo li da dođe povrijeđen.Znači vjerovatno Begović obje.
-
- Kontakt:
ja mislim da ce susic prvu staviti begovica a u francusku "oporavljenog" hasagica...to naravno nije najbolje rjesenje ali ... 

ali nisu nam se svidjala ni ostala njegova rjesenja, pa ipak su se na kraju pokazala uspjesnim.... ko zna mozda ce i to upalitideni_m1312 je napisao/la:ja mislim da ce susic prvu staviti begovica a u francusku "oporavljenog" hasagica...to naravno nije najbolje rjesenje ali ...

"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
jao, ne mogu da vjerujem da ima ljudi kojima je problem to sto je Asmir dobio dozvolu zakasni, velahavle, i takvi onda po belaju kupe akrtu za utakmicu, pa nakon jednog pogresnog dodavanja yebu sve po spisku igracima..
Volim te Bosno!!!
Ma kako ti samo divno zakljucujes, to je divota jedna. Pokusaj da shvatis zbog cega sam komentarisao njegovo kasnjenje...xavi26 je napisao/la:jao, ne mogu da vjerujem da ima ljudi kojima je problem to sto je Asmir dobio dozvolu zakasni, velahavle, i takvi onda po belaju kupe akrtu za utakmicu, pa nakon jednog pogresnog dodavanja yebu sve po spisku igracima..
Kasniti nije mogao radi avionskih linija, jer zastoja uopste nije bilo, a krenuo je prvom mogucom linijom nakon svojih obaveza. Kasnio je radi porodicnih obaveza i nemam nista protiv toga, jel ti to moze ikako biti jasno? Bit mog posta je da je isti taj Begovic mozda slagao Papeta da ce morati kasniti radi problema sa avionskim linijama, dok je ustvari razlog bila vecera sa zenom.
Zaboli me neka stvar i za to, da li i koliko on voli svoju zenu, da li je to zlocin ili opravdan razlog. Meni je samo bilo cudno da Susic kaze da kasni iskljucivo radi problema sa avionskim linijama. Nema tu nikakvih problema, jer ako zelis da veceras sa zenom i poslije je kresnes, pa onda ujutro prvim avionom krenes, kakvi tu onda problemi s avionskim linijama mogu biti?
Opet kazem, zaboli me neka stvar sto je zakasnio jedan dan, jer to svakako nema nikakvog negativnog efekta. Konstatacija je bila da je Asmir mozda slagao Papeta o razlogu kasnjenja, a mozda je i Pape bezveze davao pogresan razlog u javnost, pa je na kraju ispalo smijesno. I za to me u principu zaboli neka stvar, ali sam htio da to prokomentarisem. No vidim da su se mnogi primili ko mlade i nisu propustili priliku da se iskazu svoje cudjenje, zaprepastenje ili sta vec.
@dreamer nema logike da mu je Asmir sedam dana ranije najavio da ce imati problema sa avionskim linijama. Mislim da je pape to izjavio kontajuci da je bolje da to kaze nego da kaze da je ovaj ostao zbog zeninog rodjendana. A ispalo jos gore.
Pa i ja sam slicnog misljenja tj. da nema logike i vjerovano nema ni problema na relaciji Papa - Susic. Samo kazem da je ispalo smijesno da Pape daje neke lijeve izgovore, dok ovaj drugi javno objavljuje sta je de facto razlog kasnjenja...biskitt je napisao/la:@dreamer nema logike da mu je Asmir sedam dana ranije najavio da ce imati problema sa avionskim linijama. Mislim da je pape to izjavio kontajuci da je bolje da to kaze nego da kaze da je ovaj ostao zbog zeninog rodjendana. A ispalo jos gore.

Ako malo bolje procitas vidjet ces da ni u kojem slucaju nisam poredio Hasagica i Pehara, poredio sam neupitnost toga da Hasagic (ne)brani.kobe24 je napisao/la:Nemas nikakavog osnova da poredis Pehara sa Hasagićem! Kenan mozda nece braniti ni minute u ove dvije utakmice, ali ga ne mozes nikako svrstati u isti kos sa Peharom!mirzza je napisao/la:Isto kao sto i Pehar igra za mladu repku.hz033 je napisao/la: Jedino ako je povrijeđen, inače Hasagić obadvije tekme brani neupitno!
Tj da ce braniti onoliko minuta koliko ce i Pehar igrati u mladoj repki, a ti skontaj koliko je to.
Cuva Bog Zelju svog!