Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Ćiro Blažević
Bezze izjava ko i vecina drugih..osim sto se sport i politika ne trebaju mjesati (a kod nas se to konstantno radi) trebamo biti svjesni da se vizni rezim bosni nije ukinuo jer nismo stvorili preduslove za to na vrijeme ( biometriske pasose, strategiju o borbi protiv organizovanog kriminala pranja novca i sverca droga) a to je krivica domaci politicara i administracije a ne evropske unije..psovat mater evropi je u ovom slucaju projekcija negativnih osjecaja a ciri odlican nacin da opet bude u centru paznje i mogucnost da pridobije jos kojeg simpatizera u bosanskom narodu..
misliš u nasem narodu
naredit ce igracima da uzmu srbska i hrvaska drzavljanstva da lakse mogu ici u jace lige ko npr englesku 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
te j....ne vize su za....le onog hadziresica wtf i nije preso u west ham united
zarda ce biti ako prodjemo na sp u jar i za to nam treba zenica nihovi robijasi treba pred utakmicu sa turcima ispraznit cijeli kp-dom i dat im besplatne ulaznice i po gajbu pive a ako se plasiramo na sp dobijamo pare ugled jacanjem sponzorskih ugovora ,stimulaciju od fife bonus koji fifa dodjeljuje ma sigurno bi dobili najmanje 20-tak milj eura neka 10 milijona uzme Us(r)anovic i kompanija a deset nekauloze u ekipu opet masala
dr_arsla je napisao/la:Bezze izjava ko i vecina drugih..osim sto se sport i politika ne trebaju mjesati (a kod nas se to konstantno radi) trebamo biti svjesni da se vizni rezim bosni nije ukinuo jer nismo stvorili preduslove za to na vrijeme ( biometriske pasose, strategiju o borbi protiv organizovanog kriminala pranja novca i sverca droga) a to je krivica domaci politicara i administracije a ne evropske unije..psovat mater evropi je u ovom slucaju projekcija negativnih osjecaja a ciri odlican nacin da opet bude u centru paznje i mogucnost da pridobije jos kojeg simpatizera u bosanskom narodu..
Ma najlakše je okriviti druge. Svi mi živimo u laži naših političara i tako ti je to.
-
- Kontakt:
CIRO JE KO Reality-Show...PUTITE NEK TRAJE,SVE DOK TRAJE DOBRO JE...KAD GA IGRACI GOTIVE STO NEBI I MI...A FAKAT NAM JE LIJEPO NEMOZE NIKO POREC..
Dize se previse velika euforija oko Cire! Ljudi ga previse hvale i kazu stalno da je "majstor" ali netrebamo zaboraviti da najzasluzeniji za ove dobre igre i rezultate su igraci a posebno Edin Dzeko.
Ti mi djeluješ isto kao BOT.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakav "BOT"? Sta/ko je to?Virtu4l je napisao/la:Ti mi djeluješ isto kao BOT.

Pa robot, koji šalje automatske poruke i koji je programiran da u određeno vrijeme kaže određene gluposti. Perfektan tajming 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To nisu gluposti, to su uglavnom cinjenice!Virtu4l je napisao/la:Pa robot, koji šalje automatske poruke i koji je programiran da u određeno vrijeme kaže određene gluposti. Perfektan tajming

Princip je isti, sve su ostalo nijanse...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
jes jes BOT !
al' zezne se nekad i on , stas nije savrseno nista !
jedan dan je za ciru drugi dan ga ne voli ..pa onda je opet za ciru pa onda je ciro ustasa ... pa mu opet ne valjda...
ocigledno postoji greska u programu ..treba ga malo rastelati

al' zezne se nekad i on , stas nije savrseno nista !
jedan dan je za ciru drugi dan ga ne voli ..pa onda je opet za ciru pa onda je ciro ustasa ... pa mu opet ne valjda...
ocigledno postoji greska u programu ..treba ga malo rastelati

I'm An FC Fan !!!
Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust
Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust
APSULUTNO JE ZA USPJEH NEOPHODAN I TRENER I IGRACI ...Ciro je s HR 98 napravio onaj uspjeh jer je imao igrace koji su bili svjeska klasa ...Naravno da je dobar trener potreban a Ciro to fakat jeste ....Tarik14 je napisao/la:Dize se previse velika euforija oko Cire! Ljudi ga previse hvale i kazu stalno da je "majstor" ali netrebamo zaboraviti da najzasluzeniji za ove dobre igre i rezultate su igraci a posebno Edin Dzeko.
- miralem444
- Kontakt:
ako cemo tako..i sad ima igrace svjecke klase...dzeko,misimovic,ibisevic,salihovic,pjanic,stilic,ibricic,spahic,muratovic,bajramovic,muslimovic..ma ljudi moji mi idemo u juznu afriku....a tako cemo da tak pavimo dar mar.....ahmic je napisao/la:APSULUTNO JE ZA USPJEH NEOPHODAN I TRENER I IGRACI ...Ciro je s HR 98 napravio onaj uspjeh jer je imao igrace koji su bili svjeska klasa ...Naravno da je dobar trener potreban a Ciro to fakat jeste ....Tarik14 je napisao/la:Dize se previse velika euforija oko Cire! Ljudi ga previse hvale i kazu stalno da je "majstor" ali netrebamo zaboraviti da najzasluzeniji za ove dobre igre i rezultate su igraci a posebno Edin Dzeko.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
oj covjece ko je tebe ucio pisati..ma nisu ovi igraci jos svjetska klasa,trebaju oni jos pure jestmiralem444 je napisao/la:ako cemo tako..i sad ima igrace svjecke klase...dzeko,misimovic,ibisevic,salihovic,pjanic,stilic,ibricic,spahic,muratovic,bajramovic,muslimovic..ma ljudi moji mi idemo u juznu afriku....a tako cemo da tak pavimo dar mar.....ahmic je napisao/la:APSULUTNO JE ZA USPJEH NEOPHODAN I TRENER I IGRACI ...Ciro je s HR 98 napravio onaj uspjeh jer je imao igrace koji su bili svjeska klasa ...Naravno da je dobar trener potreban a Ciro to fakat jeste ....Tarik14 je napisao/la:Dize se previse velika euforija oko Cire! Ljudi ga previse hvale i kazu stalno da je "majstor" ali netrebamo zaboraviti da najzasluzeniji za ove dobre igre i rezultate su igraci a posebno Edin Dzeko.

- miralem444
- Kontakt:
ako cemo tako..i sad ima igrace svjecke klase...dzeko,misimovic,ibisevic,salihovic,pjanic,stilic,ibricic,spahic,muratovic,bajramovic,muslimovic..ma ljudi moji mi idemo u juznu afriku....a tako cemo da tak pavimo dar mar.....[/quote]
oj covjece ko je tebe ucio pisati..ma nisu ovi igraci jos svjetska klasa,trebaju oni jos pure jest
[/quote]
pa dobro..ako igrac koji je dao 26 golova nije svjecka klasa,ili igrac koji je imao 20 asistencija u jednoj sezoni nije svecka klasa..ma sta mi ti pricas...ti ocigledno pojma nemas....
oj covjece ko je tebe ucio pisati..ma nisu ovi igraci jos svjetska klasa,trebaju oni jos pure jest

pa dobro..ako igrac koji je dao 26 golova nije svjecka klasa,ili igrac koji je imao 20 asistencija u jednoj sezoni nije svecka klasa..ma sta mi ti pricas...ti ocigledno pojma nemas....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Idemo idemo..Evo juce gledam Olica i on je kao napadac br 1 u Hr reprezentaciji i poredim ga s Dzekom i Vedom,smijesan je..Vedo nije jos u top formi ali Dzeko burza kad se spusti kao kobac nema sanse da ga zaustavi bilo ko...Mislim da ce Ciro poslozit i nabit euforiju u repki i odvesti nas u JAR...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.