Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Što mi ne bi napravili svoju grupu ili stranicu i davali svoje parove , zajedničke i tako to ?
Ima dobrih kladionicara ovdje.
Ima dobrih kladionicara ovdje.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

aaa ljudi gledaj te bedaaa pa 1,30 cccc ne znam zasto igram tooo ccc....
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma **** taktika.Svi igrati iste parove.A pogledaj samo od 10 listica 1 prodje.Pa ti skontaj bil bili u plusu ili minusuCoDe je napisao/la:
'Ebiga brate valja pokušati . Možda nekom prođe evo danas svi uplatili ovaj tiket što je momak odigrao i moglo se desiti da prodze i svi bi uzeli finu lovu . Desit če se jednom nekom
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Čekaj malo vidiš da ima različitih lističa i parova postavimo svi po svoj jedan ili više pa ko hoče da isprati !Emir ZENICA je napisao/la:Ma **** taktika.Svi igrati iste parove.A pogledaj samo od 10 listica 1 prodje.Pa ti skontaj bil bili u plusu ili minusuCoDe je napisao/la:
'Ebiga brate valja pokušati . Možda nekom prođe evo danas svi uplatili ovaj tiket što je momak odigrao i moglo se desiti da prodze i svi bi uzeli finu lovu . Desit če se jednom nekom![]()
Vidiš da su veče kvote ne igrati ove manje ako ne želiš već ove veče i neki če ubosti na 0.5 € neko če pogoditi za 4 , 5 dana ovo što je pokušao SPY ! Znači 20 ,30 + eura pa čak i manje i opet si u dobrom plusu !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Jimmy from the hood je napisao/la:AMIN BOŽE! Bezveze listić odigram, šta reći. Neću se više kladiti![]()
je.bem te sretna
FORZA MARŠAL !!!
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
hodža, a zabiya muškarcima. Ne ide!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
- pintol_TM87
- Kontakt:
steta ne znam kako nisi znao da tu danas ne dolazi 2....ako nista da si barem pogledao tabelu ne bi to igrao...pozzCospy89 je napisao/la:
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
ja sam reko kvota ispod 1.4 na moj tiket nece doci . Samo mozda kad su barca ili real 3+
cekam ja jednom Nacional 1 1.15 kvota igraju kup protiv nekog iz trece lige . 0-1 na poluvremenu hajd ja nista reko okrenuce oni to i tako i bi odmah 2-1 i ja gledam tiket 415 km zavrse oni i navece imam lyon lile 1 . kad naconal 92 minut 2-2. joj ja poceo **** po kuci htio sve da pohlupam reko gledaj budale sta ja igram psujem ja sve sebi kad blica na textu 3-2
cekam ja jednom Nacional 1 1.15 kvota igraju kup protiv nekog iz trece lige . 0-1 na poluvremenu hajd ja nista reko okrenuce oni to i tako i bi odmah 2-1 i ja gledam tiket 415 km zavrse oni i navece imam lyon lile 1 . kad naconal 92 minut 2-2. joj ja poceo **** po kuci htio sve da pohlupam reko gledaj budale sta ja igram psujem ja sve sebi kad blica na textu 3-2
Zadnja izmjena: don_burza, dana/u 05 okt 2011, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
Thomas Müller - Fußballgott
pintol_TM87 je napisao/la:steta ne znam kako nisi znao da tu danas ne dolazi 2....ako nista da si barem pogledao tabelu ne bi to igrao...pozzCospy89 je napisao/la:
ebga druze nesto me spucalo da za malo povecam dobitak i naletim na ove u pravu si od tolikog gledanja u analize i statistike tekmi i klubova danas reko dosta vidim kvotu i spucam i eto loll
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Jesam, pomnoži sve i divi se cifri.hodža je napisao/la:![]()
![]()
jesil markicu uplatio ?
Jedva čekam repke, ima da uložim Boga oca.
e budalo...pa što nisi makar petaka
uloži sve na kvotu 2 ako si mangup
uloži sve na kvotu 2 ako si mangup
FORZA MARŠAL !!!
400 i nešto Jimmy hajde poguraj nas malu raju ovdje xD !
- Valjda na repkama bude neka kvota 3 da Raise sve što budem imao ovih dana pa šta dadne se
A je ovog FA CUPA nikad da izbace rezultate na winu .
- Valjda na repkama bude neka kvota 3 da Raise sve što budem imao ovih dana pa šta dadne se
A je ovog FA CUPA nikad da izbace rezultate na winu .
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Ma neću, oko 50 ću uplatiti a ovo ostalu ću uložiti u razna pića.
jer, najlakši način da povratim svoje pare jeste da ih uložim u alkohol.
jer, najlakši način da povratim svoje pare jeste da ih uložim u alkohol.
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Ne znam lokaciju gdje ću tačno gledati tekmu, kada skontam svi ste pozvani i Jimmy časti.
Časna pionirska!
Časna pionirska!
Šta mislite o Turska - Švabe ps1 i BiH pobjeda sa hendikepom 0:2 na nekih 50 KM?
Mislim da ce prije doc Hrvatska i Srbija manje od 2,5 i BiH 3+

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
za danas jedan rekreativni da se ima šta pratit`
.
Albirex N. - Geylang UTD. 1
Portugal/19 - Ukrajina/19 1
Njemačka/20 - Italija/20 1
Shamrock - Bohemians 1
Crewe - Macclesfield Oba daju gol
Charlton - Brentford 1
Torino - Grosseto 1
Verona - Sampdoria 2
River Plate - Atlanta CA 1
Kvota 148.90
Uplata 0.50
Dobitak 74.45
Albirex N. - Geylang UTD. 1
Portugal/19 - Ukrajina/19 1
Njemačka/20 - Italija/20 1
Shamrock - Bohemians 1
Crewe - Macclesfield Oba daju gol
Charlton - Brentford 1
Torino - Grosseto 1
Verona - Sampdoria 2
River Plate - Atlanta CA 1
Kvota 148.90
Uplata 0.50
Dobitak 74.45
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.