Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ma i mene ovaj hudersfield amaterska liga zatvorenici igraju i ja to igramo pola meceva prekinuto dovoljno to igraju ona sela od 20 kuca u Engleskoj i to je i ekipa ! Dede centarfori a nene golmani jbt / :
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- pintol_TM87
- Kontakt:
sto me nasmija heh...CoDe je napisao/la:Ma i mene ovaj hudersfield amaterska liga zatvorenici igraju i ja to igramo pola meceva prekinuto dovoljno to igraju ona sela od 20 kuca u Engleskoj i to je i ekipa ! Dede centarfori a nene golmani jbt / :
eh druze trebas se manit tih takvih liga i tih kupova..ajde bit će bolje sutra...postavim dobitni za sutra
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Dokle, Bože više po jedna?

Al' et opet sam u plusu par maraka za danas +.1

Al' et opet sam u plusu par maraka za danas +.1
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
AMIN BOŽE! Bezveze listić odigram, šta reći. Neću se više kladiti

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Vidiš koji sam ja konj rekao prepisati tiket i vidim počeli neki parovi i kontam hoču li stavitit te parove ma reko neču ja ču nešto svoje. A šteta za gornji tiket.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
dobro je u 90`Sheffield Utd 1-2 3+ uzeo sam laganu pedesetku
Thomas Müller - Fußballgott
Svaka čast ja čema ovaj FA CUP 4 para za sitnu lovu al nema rezultata mada je sigurno da ču pasti al hajd / :
Hajde vi što dobivate i ti SPY takav fin tiket nam objavi nemora biti tolika kvota nek bude i manja
Hajde vi što dobivate i ti SPY takav fin tiket nam objavi nemora biti tolika kvota nek bude i manja
Neče da izbaci ovaj FA CUP samo se patim i čekam al hajd nebitno .
Hajmo hočeli ti parovi više za sutra ili čemo sutra odraditi .
Hajmo hočeli ti parovi više za sutra ili čemo sutra odraditi .
De polako, ostavi šta i kladionicamaCospy89 je napisao/la:Evo za danas jedan tiket
Vicenza - Varesa 2 2,65
Gilingham - Barnet 2X 1,90
Osters IF - Jankopings 1 2,05
Corck City - Monaghan 1X 1,27
Kvota : 13,10 Ulog : 4 KM Dobitak 52,4
100% sportski i krajnje opušten potpis
RiNo je napisao/la:De polako, ostavi šta i kladionicamaCospy89 je napisao/la:Evo za danas jedan tiket
Vicenza - Varesa 2 2,65
Gilingham - Barnet 2X 1,90
Osters IF - Jankopings 1 2,05
Corck City - Monaghan 1X 1,27
Kvota : 13,10 Ulog : 4 KM Dobitak 52,4
Hahahaha sta reci tiket dobitni ili ti ga WWIIINNN !!! drugi za redom
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Cospy ja te konto danas prepisat i vidim pogodio i vidim te parove malo ludi i reko neču i padam na glupostima.
Svaka vama čast ! I jesi dobio na onom winu 40 € haj posalji koju markicu .
Svaka vama čast ! I jesi dobio na onom winu 40 € haj posalji koju markicu .
groka12 je napisao/la:zanimljivo na fejsu sam naletio na 2 mjesta likova sto se hvale istim dobitnimCospy89 je napisao/la:
evo odigrao bezveze u upalilo ,,uz tiket koji je prosao ali ga nisam objavio kvota 12 na 4 KM 51 KM![]()
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002458820052" onclick="window.open(this.href);return false;
za pocetak na forzza bet a ima jos jedna dok nadjem
hahahaha pa druzeee forzza bet vodimo ja i kolega
Ma i ja u zadnji tren uplatio, pogledaj vrijeme. Slučajno pogleda blog od nekog kladionicara, i dodao ovaj 3+ sto citav dan govorim da je sigurica. xDCoDe je napisao/la:Svaka čast ja čema ovaj FA CUP 4 para za sitnu lovu al nema rezultata mada je sigurno da ču pasti al hajd / :
SPY je napisao/la:Ma i ja u zadnji tren uplatio, pogledaj vrijeme. Slučajno pogleda blog od nekog kladionicara, i dodao ovaj 3+ sto citav dan govorim da je sigurica. xDCoDe je napisao/la:Svaka čast ja čema ovaj FA CUP 4 para za sitnu lovu al nema rezultata mada je sigurno da ču pasti al hajd / :
e što nisam dosao oko 17.10 pa da uplatim te prolaze xaxax . hajde valjda bude sreče !
Evo imam jednu finu taktiku
Svi koji igraju live nek ostave svoje tikete ove malo veče i tako to pošto večinom neko dobije !
I svi uplatimo iste tikete ono razmjenimo i mora valjda jedan proć ako ne prođe loši smo svi !
Ako prođe dobri svi
- Emir ZENICA
- Kontakt:
**** ti taktikaCoDe je napisao/la: Svi koji igraju live nek ostave svoje tikete ove malo veče i tako to pošto večinom neko dobije !
I svi uplatimo iste tikete ono razmjenimo i mora valjda jedan proć ako ne prođe loši smo svi !
Ako prođe dobri svi
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Al ja volim subotu samo zbog engleza one nize lige pa kad pocnem ovako hvatati 3+ i p2+ odigram 5-6 tiketa mora jedan proci
Thomas Müller - Fußballgott
'Ebiga brate valja pokušati . Možda nekom prođe evo danas svi uplatili ovaj tiket što je momak odigrao i moglo se desiti da prodze i svi bi uzeli finu lovu . Desit če se jednom nekomEmir ZENICA je napisao/la:**** ti taktikaCoDe je napisao/la: Svi koji igraju live nek ostave svoje tikete ove malo veče i tako to pošto večinom neko dobije !
Ako prođe dobri svi
uf pratio sam vas par puta na forzza i solidno ispusioCospy89 je napisao/la:groka12 je napisao/la:zanimljivo na fejsu sam naletio na 2 mjesta likova sto se hvale istim dobitnimCospy89 je napisao/la:
evo odigrao bezveze u upalilo ,,uz tiket koji je prosao ali ga nisam objavio kvota 12 na 4 KM 51 KM![]()
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002458820052" onclick="window.open(this.href);return false;
za pocetak na forzza bet a ima jos jedna dok nadjem
hahahaha pa druzeee forzza bet vodimo ja i kolega),,a za tog drugog molim te nadji mi link da mu ....sve po spisku
Na nasoj grupi sto je momak danas prozivao Forzza bet na Facebooku ..to vodimo ja i moj drug jedan tako da je tiket od jucer WIN na Wwin-u od 87 eura iskljucivo nash...a vidim ima sajtova koji su ga kopirali da..laznjaci..slobodno posjetite forzza bet i javite se rado cu pomoci bilo kako korisnicima naseg foruma
)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.