RK Bosna
- Freddy Krueger
- Kontakt:
- Freddy Krueger
- Kontakt:
Re: RK Bosna
imeime je napisao/la:sve ispod 5 razlike smatram za veliki uspjeh...
"Welcome to prime time, bitch!"
Il je ovaj Kadetten jak ko Barcelona il su nam prodavali ublehe cijelo vrijeme...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Smailagic je 0 od trenera,samo to pojedinci iz Bosnine uprave ne mogu da shvate kad su glupi kao i on.On nije sposoban djecu trenirati,a kamo li europski klub kakav je Bosna.Smailagic **** te tvoji polovnjaci iz Hrvatske.Najbolje bi bilo da se i ti i oni pokupite i zajedno napustite Bosnu.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Sigurno, ja mislim da si upravu.FK Sarajevo je napisao/la:Smailagic je 0 od trenera,samo to pojedinci iz Bosnine uprave ne mogu da shvate kad su glupi kao i on.On nije sposoban djecu trenirati,a kamo li europski klub kakav je Bosna.Smailagic **** te tvoji polovnjaci iz Hrvatske.Najbolje bi bilo da se i ti i oni pokupite i zajedno napustite Bosnu.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Mozes traziti moje postove,ali nigdje neces naci cestitke za Smailagica.Prolaz medju 16 najboljih i dalje smatram srecom.aleksandar_veliki je napisao/la:Meni je mrsko sad traziti tvoje postove nakon plasmana medju 16, no nema veze to smo mi. I naeavno, ne treba padati u ocaj, osudjeni smo stvarati momcad svake godine, a to tako bas i ne ide, bar ne u Ligi prvaka. Mnogi bi sve dali da zaigraju u Ligi prvaka, a i ti si kao i velika vecina rukometnih ljubitelja iz glavnog grada garant gledao na Areni.FK Sarajevo je napisao/la:Smailagic je 0 od trenera,samo to pojedinci iz Bosnine uprave ne mogu da shvate kad su glupi kao i on.On nije sposoban djecu trenirati,a kamo li europski klub kakav je Bosna.Smailagic **** te tvoji polovnjaci iz Hrvatske.Najbolje bi bilo da se i ti i oni pokupite i zajedno napustite Bosnu.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
FK Sarajevo je napisao/la:Smailagic je 0 od trenera,samo to pojedinci iz Bosnine uprave ne mogu da shvate kad su glupi kao i on.On nije sposoban djecu trenirati,a kamo li europski klub kakav je Bosna.Smailagic **** te tvoji polovnjaci iz Hrvatske.Najbolje bi bilo da se i ti i oni pokupite i zajedno napustite Bosnu.
ovo je za "Najsmješnijih postova"

vidjelo se da nam puno fale Karačić, Uvodić i Pažin..nažalost, sada je teško očekivati prolaz u drugi krug, ali ima još utakmica i sigurno je da ćemo, kako bude takmičenje odmicalo, biti bolji i uigraniji, pa ko zna...možda i pomrsimo račune nekom od favorita...
FORZA MARŠAL !!!
momak, ne znam koji je tvoj problem, al ja ga ne mogu rijesiti... imaju posebne ustanove...Megaloman je napisao/la:Za mene je fenomen da neko sa toliko mrznje, gorcine, jeda i jada moze jos uvijek biti ziv. Takvi obicno sami sebi skoncaju zivot.imeime je napisao/la:sve ispod 5 razlike smatram za veliki uspjeh...
Reci mi kako je zivjeti kada ti RK Bosna iz godine u godinu stvara komplekse i kada iz godine u godinu cekas i molis se za njen pad, sunovrat? Nece moci decko, gledaces ti jos desetljecima ovu europsku Bosnu!
kao sto sam i rekao sve ispod 5 je uspjeh...
pojedinici su poceli sumnjati u pipetov strucni rad...
imperator, prodavac magle
komeTrigger je napisao/la:Bože, pomozi mu!imeime je napisao/la:sve ispod 5 razlike smatram za veliki uspjeh...

ja samo realno gledam na stvari sto se tice bosne...
pipe je stvarno bio najbolje krilo u svoje vrijeme. dok se kao trener jos uvijek nije ni priblizno dokazao ( ne kazem da nece)...
svako ima pravo na svoje misljenje, pa tako i ja
... e sad sto se pojedinicima ono ne svidja, sta ja tu mogu...
pipe je stvarno bio najbolje krilo u svoje vrijeme. dok se kao trener jos uvijek nije ni priblizno dokazao ( ne kazem da nece)...
svako ima pravo na svoje misljenje, pa tako i ja

- Freddy Krueger
- Kontakt:
Uroš Elezović bivši igrač Vrbasa,Pariza i Cimosa ili neki drugi Elezović?aleksandar_veliki je napisao/la: Tih pojedinaca je uvijek bilo, sto je i sasvim normalno, no rezultati su mjerilo svega. Uzme se karijera, pogleda se, vidi se sta je uradio u istoj i onda se argumentovano raspravlja. Mislim da smo dovoljno odrasli da to znamo. Poraz od Kadettena, nista strasno, svako ko imalo poznaje situaciju u klubu zna o cemu govorim. Ima jos devet utakmica, četiri doma, gledati to zahvaljujuci Pipetu i drustvu, neprocjenjivo. Elezovic novo pojacanje.
"Welcome to prime time, bitch!"
Sa najmanjim proračunom od svih ekipa u LP prošao grupnu fazu. Recimo jedan Zagreb sa Ivanom Balićem je ostvario isti rezultat kao Bosna prošle godine. Ako vam Pipe ne valja nela ga zamjeni Rađa.imeime je napisao/la:ja samo realno gledam na stvari sto se tice bosne...
svako ima pravo na svoje misljenje, pa tako i ja... e sad sto se pojedinicima ono ne svidja, sta ja tu mogu...

FEDERER= KLOC
koji su to rezultati sa hrvatskom? jel po tom pravilu mozes reci da ridja i njaradi imaju rezultat sa bosnom?
prvak afrike sa egiptom 2008 ? u africi igraju tri zemlje rukomet, tunis, egipat i alzir...to je bio ocekivan rezultat, on je u egipat bio doveden za nesto vise na sp2009, a znate kakve je rezultate postigao u mecevima sa europskim reprezentacijama...
i zavrsio u bosni
prosle godine je usao u 16( svaka cast, po hiljaditi put) ali ja i dalje smatram da je to vise plod srece nego njegovog kvalitetnog rada... sto izgleda i potvrdjuje ovaj zadnji rezultat...
kad trener tri godine zaredom govori o stvaranju tima, a kroz tim prodefiluje barem 20 igraca... meni tu nesto smrdi...
prvak afrike sa egiptom 2008 ? u africi igraju tri zemlje rukomet, tunis, egipat i alzir...to je bio ocekivan rezultat, on je u egipat bio doveden za nesto vise na sp2009, a znate kakve je rezultate postigao u mecevima sa europskim reprezentacijama...
i zavrsio u bosni

prosle godine je usao u 16( svaka cast, po hiljaditi put) ali ja i dalje smatram da je to vise plod srece nego njegovog kvalitetnog rada... sto izgleda i potvrdjuje ovaj zadnji rezultat...
kad trener tri godine zaredom govori o stvaranju tima, a kroz tim prodefiluje barem 20 igraca... meni tu nesto smrdi...
Metaloplastika - Bosna u 20:15 h, prenos na Areni sport 1.
- Freddy Krueger
- Kontakt:
krajnje je vrijeme da trener Bosne prestane nam prodavati ublehe sa polovnjacima iz Hrvatske Glavi igraci su mu mladi bosanci. Dokle ce menadzer Bosne dovoditi polovnjake.Pokazalo se u sapcu da nemomo ekipa za bilo kakav bolji rezultati u seha liga 

Ljudi moji, nemam ni protiv koga ništa, ne prozivam nikoga, ali ova ekipa Bosne ne može meda na kašiku, ona priča o Zagrebu kao jedinom konkurentu je sad smiješna, a nadam se da uskoro neće postati smiješna i priča o final fouru, dok je priča o drugom krugu LP već sad humor. Ne krivim Pipeta jer svake godine mora ispočetka da gradi tim, dok se ovi uigraju dođe kraj sezone, pa onda opet ponovo, ali sam razočaran što sam gledao Bosnu u ovako opskurnom izdanju večeras, sa ovakom igrom Borac ima realne šanse za titulu na proljeće...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Koliko je bio rezultat, koje je bio dobar,los??? malo infa koje gledao tekmu,hvala...
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Izgubili 3 razlike,u drugom poluvremenu su i vodili, ali onda se savić oklizne, gubi loptu, napravi faul i 2 minute. Tada se Metaloplastika lagano odvojila, Bosna je mogla do pobjede da su pametnije igrali...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.