Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
Nakon što se susreo sa velikim problemima uoči važnih duela protiv Albanije i BiH, selektor Francuske, Laurent Blanc je odlučio da pozove dvojicu novih fudbalera. Tako su poziv dobili napadač Lazija, Djibril Cisse i ofanzivni veznjak Valencije, Jeremy Mathieu (27).
Ipak, čini se da će Blanc morati ponovo slati pozive jer je u posljednji trenutak ostao i bez Kevina Gameira, koji ima probleme sa koljenom i sigurno će propustiti duel sa Albanijom.
Podsjetimo, Blanc je ostao između ostalih bez Sagne, Riberyja, Benzeme, Matuidija...
Ipak, čini se da će Blanc morati ponovo slati pozive jer je u posljednji trenutak ostao i bez Kevina Gameira, koji ima probleme sa koljenom i sigurno će propustiti duel sa Albanijom.
Podsjetimo, Blanc je ostao između ostalih bez Sagne, Riberyja, Benzeme, Matuidija...
Luxemburg lagano dobiti, a u Parizu sta dragi Bog da. Nemamo mi nikakve veze sa tim sto ne igra Ribery, Sagna, Benzema itd. Bio sam na Koševu protiv francuza o:2 kada su imali dosta veci problema sa sastavom nego sada, pa im nismo prisli golu, jedina sansa bio udarac Pjanica sa neki 35m iz slobodnjaka. Znate sve sta je bilo protiv Irske(Henryeva ruka), tako da mi necemo imati ama bash nikakve zastite u Parizu. Sto Platini nije Bosanac
.

Ne znam kako mozete zamisliti nasu ekipu bez Medunjanina i Zahirovica ...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Ljudi, možemo li se fokusirat na LUKSEMBURG !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
posto se blize mecevi Lux i France .... koliko se po posljednjoj procjeni ocekuje nasih navijaca u parizu... hvala!!!
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
uh kako mi je krivo sto ne idem u francusku izgleda da ide bas dosta raje iz bih i ima dosta dobre ekipe ma bice ludnica ...sta mislite koliko ce raje iz vana doci nadam se obaranju one cifre iz belgije 

- miralem444
- Kontakt:
pa po nekoj mojoj slobodnoj procjeni na stadionu u parizu ocekujem oko 20 000 BH navijaca.bob je napisao/la:uh kako mi je krivo sto ne idem u francusku izgleda da ide bas dosta raje iz bih i ima dosta dobre ekipe ma bice ludnica ...sta mislite koliko ce raje iz vana doci nadam se obaranju one cifre iz belgije
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Manite se tih pricica o Platiniju.brochi28 je napisao/la:Luxemburg lagano dobiti, a u Parizu sta dragi Bog da. Nemamo mi nikakve veze sa tim sto ne igra Ribery, Sagna, Benzema itd. Bio sam na Koševu protiv francuza o:2 kada su imali dosta veci problema sa sastavom nego sada, pa im nismo prisli golu, jedina sansa bio udarac Pjanica sa neki 35m iz slobodnjaka. Znate sve sta je bilo protiv Irske(Henryeva ruka), tako da mi necemo imati ama bash nikakve zastite u Parizu. Sto Platini nije Bosanac.

Naravno da ima veze igraju li Ribery, Sagna i Benzema ili ne igraju. Isto kao sto bi nama bilo da nam ne igraju npr. Dzeko i Pjanic.
Znam da oni imaju siri izbor igraca ali se zna ko je od koga bolji i uvijek je bolje da im ne igraju oni najbolji.
Bio sam i ja na Kosevu i vidio katastrofu ali ne samo zato sto je Francuska bila toliko jaka, i nije bas. Nego zato sto smo mi bili losi, nenormalno losi. Izgubljeni u prostoru i vremenu.
Oni su favoriti, to stoji ali moze da se desi ono sto mnogi ne ocekuju, da mi njih pobijedimo. Npr. jedan solo prodor Misimovica i asistencija Dzeki i vozdra Francuska.

Prije neki dan je bila emisja na TV SA neki sportki program i oni kazu da se ocekuje do 5000 nasih, tako da ova cifra od 20 000 je prvise.miralem444 je napisao/la:pa po nekoj mojoj slobodnoj procjeni na stadionu u parizu ocekujem oko 20 000 BH navijaca.bob je napisao/la:uh kako mi je krivo sto ne idem u francusku izgleda da ide bas dosta raje iz bih i ima dosta dobre ekipe ma bice ludnica ...sta mislite koliko ce raje iz vana doci nadam se obaranju one cifre iz belgije
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
pa ja mislim da je samo raja domaca kupila karte ove sto smo dobili a to je oko 4 milje e sad koliko je raje kupilo od francuza pitanje je al eto nadam se da ce nas biti dosta jer bude srce veliko kad vidis puno raje sa obiljezima drzave na gostovanjima ....Elegant je napisao/la:Prije neki dan je bila emisja na TV SA neki sportki program i oni kazu da se ocekuje do 5000 nasih, tako da ova cifra od 20 000 je prvise.miralem444 je napisao/la:pa po nekoj mojoj slobodnoj procjeni na stadionu u parizu ocekujem oko 20 000 BH navijaca.bob je napisao/la:uh kako mi je krivo sto ne idem u francusku izgleda da ide bas dosta raje iz bih i ima dosta dobre ekipe ma bice ludnica ...sta mislite koliko ce raje iz vana doci nadam se obaranju one cifre iz belgije
- pintol_TM87
- Kontakt:
Da li mi neko moze reci ko sve ima probleme sa kartonima u nasoj repki..cuo sam pricu da Susic hoce da pojedini igraci dobiju zuti kako bi pauzirali protiv francuza i da bi mogli igrati baraz...
Znaci samo imena igraca kojima treba jos jedan zuti da bi bili suspendovani jednu tekmu...
p.s. ovo bi se moglo igrati i kladionica na kartone xD
Znaci samo imena igraca kojima treba jos jedan zuti da bi bili suspendovani jednu tekmu...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Glupa prica, zasto bi susic htjeo da se dobiju kartoni, kad su nam svi igrai potrebni za Pariz. Ne razumijem ko plasira te gluposti.pintol_TM87 je napisao/la:Da li mi neko moze reci ko sve ima probleme sa kartonima u nasoj repki..cuo sam pricu da Susic hoce da pojedini igraci dobiju zuti kako bi pauzirali protiv francuza i da bi mogli igrati baraz...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mravac, Pandža, Papac, Ibričić, Lulić, Rahimić, Salihović, Zahirović, Štilić i Ibiševićpintol_TM87 je napisao/la:Da li mi neko moze reci ko sve ima probleme sa kartonima u nasoj repki..cuo sam pricu da Susic hoce da pojedini igraci dobiju zuti kako bi pauzirali protiv francuza i da bi mogli igrati baraz...

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Salihovic ne igra nikako, a ovo boldirano moze nekako izostatmozak je napisao/la:Mravac, Pandža, Papac, Ibričić, Lulić, Rahimić, Salihović, Zahirović, Štilić i Ibiševićpintol_TM87 je napisao/la:Da li mi neko moze reci ko sve ima probleme sa kartonima u nasoj repki..cuo sam pricu da Susic hoce da pojedini igraci dobiju zuti kako bi pauzirali protiv francuza i da bi mogli igrati baraz...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ocekujem 20 000 nasih navijaca na Stade de france, Francuska - Albanija 0-0 , BIH - Luxemburg 3-0, onda bi nam trebao samo bod u Francuskoj sto bi bilo najrealniji ishod na kraju 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Japfukara87 je napisao/la:Ocekujem 20 000 nasih navijaca na Stade de france, Francuska - Albanija 0-0 , BIH - Luxemburg 3-0, onda bi nam trebao samo bod u Francuskoj sto bi bilo najrealniji ishod na kraju
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
ma te kalkulacije su rizik...
na prvi pogled to izgleda dobro,ali bi onda francuzi napali svim silama...i sudija bi obuk'o dres francuske...
nesto sumnjam da bi mi izdrzali taj pritisak tokom cijelih 90 minuta...
na prvi pogled to izgleda dobro,ali bi onda francuzi napali svim silama...i sudija bi obuk'o dres francuske...
nesto sumnjam da bi mi izdrzali taj pritisak tokom cijelih 90 minuta...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Evo co'ek nas fino moli.Spahić ne želi mnogo pričati o duelu sa Francuskom, i zamolio je kako novinare, tako i sve navijače Zmajeva da do subote se zaboravi na Galske Pijetlove.
"Euforija može biti opasna, a ja bih zamolio sve vas novinare, kao i navijače da na trenutak zaboravimo Francusku. Igramo sa Luksemburgom, koji u posljednje vrijeme nije toliko naivan", govori Spahić.
U pravu je. Sta ako nam Lux "podapne"? Dzaba nam sva nadanja. Zato prvo Lux, pa cemo tek onda imati pravo raspravljati o tome ko bi treb'o i kako igrati u Parizu.
- marseille7
- Kontakt:
Aj lajk. Fale još M'Vila, Remy i Valbuenamirza_9 je napisao/la: Podsjetimo, Blanc je ostao između ostalih bez Sagne, Riberyja, Benzeme, Matuidija...

- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Starom sigle karte za Pariz 10eura jedna, a ja u našoj BiH moram pratit utakmicu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.