FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nookey
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nookey » 04 okt 2011, 14:23

Hoćemo bodove, bodove iz Gabele!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 okt 2011, 14:35

Seyo_TM je napisao/la:http://www.r...adiosarajevo.ba/novost/64377/sabahudin-zujo-o-gostovanju-hajduka-na-grbavici

Sta nam veli vrli preCjednik
Sad prodaje damu pod bubrege kako su tražili 30 miliona i TC, što to prije nije rekao, a nije da se ljudi nalože bezveze. Čuj dobar marketinški potez, samo nek se priča da se nešto radi, a što se ne radi to nikom ništa...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 04 okt 2011, 14:36

Kaže Žujo jednom prilikom:
..."ma prodaćemo i Amara"... :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 okt 2011, 15:47

Sta je ba ovo,Adilović daje golove,Gušo extra brani,ekipa na nivou,Zeba onaj stari,ako ne i bolji.Ne hebu se majke na grbavici,stalo je zvizdanje,čak i Adil dobije aplauz,a vala i zasluzio je ;)
Ali naravno,po onoj nasoj staroj "malo macku goveđa glava",pojedinci nisu zadovoljni,hebo vas fan shop i stadion novi zajedno,pravi je potez da se pare uloze u omladinski pogon i da se ravnaju racuni.
Jbt neka raja na jugu mole da ih se pusti bez karte,a vi bi kupovali dresove po 90km i salove od 50,a 90% ih suti dok go ne padne.
Nego nek vi budete "sminka" u novim dresovima pored 500000 nezaposlenih.Jbt parkiram auto kilometar dalje,da ne prisjedam na muku neku noc kad tramvaji nisu radili,raji koja je pjeske dosla

Ovdje izgleda neki samo sjede i kontaju sta se moze kritikovati,jel vam to zao sto nas je krenulo malo,pa nama zadovoljnima da se usrackate u ćejf?

Pojedini se izgleda ne sjecaju par sezona prije ove uprave,neka zuje,kakav god da je,a zlatan nije,drzi nas na zivotu i bez dugova od kad je dosao

KRAJ PRIČE by Amar :lol: :lol: :lol:

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 okt 2011, 15:55

Je.biga, tri put rekneš da ljudi miješaju babe i žabe, al džaba, ljudi i dalje ne kontaju... znači kad Adilović trpa golove onda nemamo pravo tražit fan shop, a kad ga stane onda možemo... i nema mi ništa mrže od stereotipa "pola miliona nezaposlenih" i "ljudi nemaju šta da jedu", jesil ti svjestan koliko ljudi radi na crno (neprijavljenih), koliko je u Iraku i Afganistanu (u statistici se vode kao nezaposleni), ljudi dragi prestanite vjerovati ublehama polumedija i okrenite se oko sebe, jel 50% ljudi koje znaš ne rade ništa?
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 okt 2011, 16:04

Hawking je napisao/la:Je.biga, tri put rekneš da ljudi miješaju babe i žabe, al džaba, ljudi i dalje ne kontaju... znači kad Adilović trpa golove onda nemamo pravo tražit fan shop, a kad ga stane onda možemo... i nema mi ništa mrže od stereotipa "pola miliona nezaposlenih" i "ljudi nemaju šta da jedu", jesil ti svjestan koliko ljudi radi na crno (neprijavljenih), koliko je u Iraku i Afganistanu (u statistici se vode kao nezaposleni), ljudi dragi prestanite vjerovati ublehama polumedija i okrenite se oko sebe, jel 50% ljudi koje znaš ne rade ništa?
Ma samo nam fan shop fali i da nam lale iz usiju rastu :lol: :lol: :lol:
Bio je neki oblik fan shop-a prije,ali koliko se sjecam propade sto niko nista kupovao nije

A to babe i zabe,ako vec nisi skontao sta hocu reci,a ja ti ne objasnjavao opet ti lijepo zuju za vrat i trazi fan s.
a ja svoj sal i dres iz 98' i sav sretan put doline cupova na novu pobjedu :mrgreen: ;) 8-)

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 okt 2011, 16:08

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:U zadnjih par utakmica, otkako se raja vratila na tribine, sve to fino izgleda, mnogo bolje nego u ranijim situacijama
Samo još da se aktiviraju ona dva sektora desno, treba tam ubacit grupu pravih navijača da povuku ostale, kad vidim da ljudi na Jugu sjede i jedu košpe meni muka, eno ti sjever pa tam sjedi...

Glory glory Man United!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 04 okt 2011, 16:11

Hawking je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:U zadnjih par utakmica, otkako se raja vratila na tribine, sve to fino izgleda, mnogo bolje nego u ranijim situacijama
Samo još da se aktiviraju ona dva sektora desno, treba tam ubacit grupu pravih navijača da povuku ostale, kad vidim da ljudi na Jugu sjede i jedu košpe meni muka, eno ti sjever pa tam sjedi...
samo veterane ne diraj :mrgreen:
sto jest jest, da je svaku utakmicu minimum ovakva brojnost na jugu kao protiv slobode i da citav jug navija, a ne samo sektor c i pola sektora d, to bi onda strasno bilo
Za zivot cijeli!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 04 okt 2011, 16:15

@SarajlijaTM - dzaba ti to objasnjavas djeci koja i dan danas misle da pare padaju s neba i samo treba zatraziti od roditelja da im se da za i rijesen problem. Samo djecurlija ne vide to sto si ti napisao i serendaju se na svamu ko da zivimo u nekoj ekonomski bas razvijenoj zemlji.

@Hawking - taj dio je pun veterana koji su osnivali ovaj Jug na kojem si ti sad. Ljudima je draze da su na svom Jugu i da gledaju utakmicu nego da idu na sjever.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 okt 2011, 16:17

Avanes je napisao/la:@SarajlijaTM - dzaba ti to objasnjavas djeci koja i dan danas misle da pare padaju s neba i samo treba zatraziti od roditelja da im se da za i rijesen problem. Samo djecurlija ne vide to sto si ti napisao i serendaju se na svamu ko da zivimo u nekoj ekonomski bas razvijenoj zemlji.

@Hawking - taj dio je pun veterana koji su osnivali ovaj Jug na kojem si ti sad. Ljudima je draze da su na svom Jugu i da gledaju utakmicu nego da idu na sjever.
Ma nisam mislio na veterane, njih brat-bratu nema puno, mlađi ba ljudi od mene pet godina i on šatro žica košpe, ustane kad je gol i ne pjeva ama baš ništa... treba to potjerat malo...

Glory glory Man United!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 04 okt 2011, 17:07

Željo- Hajduk

JUG - 5 KM

SJEVER - 8 KM

ZAPAD 20 KM

Godišnje ulaznice za ovu utakmicu neće važiti.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 okt 2011, 17:09

http://identitet.ba/?p=863" onclick="window.open(this.href);return false;

Sta reci? :D :D ;) ;) 8-) 8-)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 04 okt 2011, 17:18

Edin TM87 je napisao/la:http://identitet.ba/?p=863

Bog je dao plavo nebo, da bi s njega Želju gled'o ! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 okt 2011, 17:23

Fotomontaza .
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 okt 2011, 17:24

Sarajlijc@ je napisao/la:

Fotomontaza .
što ti je vokri ?
DRUG NEBI TI PUNCA

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 04 okt 2011, 17:27

slika

Uživajte.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

shkembe990
Kontakt:

Post Postao/la shkembe990 » 04 okt 2011, 17:59

ellaxaz je napisao/la:slika

Uživajte.
google earth dobro je ovo neko uradio samo je trebalo malo blize!

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 04 okt 2011, 18:07

ove majice sto se od sutra mog ukupiti za 50 KM jesu to one plave majice sa bijelim horizontalnim linijama sto igraci nose kad idu na gostovanja ili ?

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 okt 2011, 18:17

http://identitet.ba/?p=863" onclick="window.open(this.href);return false;

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 okt 2011, 18:57

Jel ovaj Emir Alic http://www.transfermarkt.de/en/emir-ali ... 76402.html" onclick="window.open(this.href);return false; posuđen Slobodi, ili je prešao kod njih tamo ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, F1921B i 25 gostiju.