FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hawking
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hawking » 03 okt 2011, 23:49

mumin je napisao/la:
Hawking je napisao/la:@mumin To bi bila revijalna utakmica, ne prijateljska... nema opravdanja za prodavanje ubleha!
a znam sta pricas al ja samo kazem sta se pricalo kao nemoze se nikakva utakmica sa klubom izvan BiH odigrati zbog suspenzije sad kolko je to tacno ja neznam..ja ne branim zuju ni slucajno i ja mu zamjerim zbog slabo organizovane devedesete godisnjice i zbog fan sopa al et valjda ce bit i to nekad :D
Dok ne napravi fan shop sa online prodajom, te raznovrsnim asortimanom i pristupačnim cijenama za mene je samo obični ublehaš! Nije u stanju da digne dupe i poradi na tome, a pune mu čvalje svemirskih brodova od stadiona...

Ljudi mu nude pare, on neće... menaĐer...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 03 okt 2011, 23:54

Hawking je napisao/la:
mumin je napisao/la:
Hawking je napisao/la:@mumin To bi bila revijalna utakmica, ne prijateljska... nema opravdanja za prodavanje ubleha!
a znam sta pricas al ja samo kazem sta se pricalo kao nemoze se nikakva utakmica sa klubom izvan BiH odigrati zbog suspenzije sad kolko je to tacno ja neznam..ja ne branim zuju ni slucajno i ja mu zamjerim zbog slabo organizovane devedesete godisnjice i zbog fan sopa al et valjda ce bit i to nekad :D
Dok ne napravi fan shop sa online prodajom, te raznovrsnim asortimanom i pristupačnim cijenama za mene je samo obični ublehaš! Nije u stanju da digne dupe i poradi na tome, a pune mu čvalje svemirskih brodova od stadiona...

Ljudi mu nude pare, on neće... menaĐer...
suti dobro je da se nista nije dogovorilo sa slovencima evo citam neki dan raspadaju se, a taj fan sop ja mislim da necemo jos dugo imat al et nadati se valjda ce i to vremenom doc na red
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 04 okt 2011, 09:38

http://themaniacs.org/tm87/vijesti/45-n ... ajduk.html" onclick="window.open(this.href);return false;

FORZAAAAA ZELJOOOOO!!!!!! :D :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 04 okt 2011, 10:11

nisam siguran da je tekma medijski dobro propracena.... trebalo se to jos malo bolje odradit

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 okt 2011, 10:26

mumin je napisao/la:
Nisam kompetentan dovoljno, da vazim o tome sta treba da radi taj covjek , ali je i laiku jasno, da je strucnjak za prodaju ubleha . Jos kad onog derpa, sina mu, cujem kako se krevelji na zapadu , najezim se .
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 04 okt 2011, 10:45

Neandertalac je napisao/la:
mumin je napisao/la: Nisam kompetentan dovoljno, da vazim o tome sta treba da radi taj covjek , ali je i laiku jasno, da je strucnjak za prodaju ubleha . Jos kad onog derpa, sina mu, cujem kako se krevelji na zapadu , najezim se .
buraz, mislim da nije korektno u kontekstu Zujinog rada spominjati njegovog sina. To mi je ono bas kretenski, nisko da nize ne moze.

sta je poenta toga, da nam das doznanja da sjedis na Zapadu sa biznismenima ili da imas viska testosterona! ;) ?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 04 okt 2011, 11:04

Iker C je napisao/la:Gracić večeras na TVSA kaže da je bolje da se unaprijed svake godine da 6 bodova Želji iz susreta sa Olimpicom. Još dodaje da je Željo institucija i da je cilj Olimpica u narednom periodu dapostigne gol protiv nas. Cijena ulaznica za uzvrat u kupu će biti najvjerovatnije 10KM.
Na olimpijskom bazenu ulaz 3 KM 3 sata, ako bude lijepo vrijeme i neki veci + lagano na bazen pa na tarasu :D, cuj 10 KM konta da se opari :D
Mes Que Un Club

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 04 okt 2011, 11:10

Zolotić i Hodžić na spisku juniorske reprezentacije.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 04 okt 2011, 11:12

Mislim da je malo kretenski prozivati nekoga iz kluba,svako ima greški ali mislim da sadašnja postava želje radi u najmanju ruku korektno.Pratim i rad ostalih klubova i gledam da pola hrvatskih klubova na rubu bankrota o našim ne treba trošiti ni riječi(sloboda,slavija,čelik itd) i sad kad željo redovno izmiruju obaveze prema igračima i uposlenim u klubu treba predsjednika želje blatiti zbog fan shopa ili što nije doveo galatu na proslavu 90.godišnjice kluba.Imamo trenera koji već treću sezonu vodi ekipu dok drugi klubovi promijene 2-3 trenera u sezoni i to je neki pokazatelj stabilnosti kluba.Pravimo transfere igrača o kojim smo prije dvije godine mogli samo sanjati ali ako nemamo ništa za prozivanje hajmo pljuvati zbog fan shopa.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 04 okt 2011, 11:44

nidi je napisao/la:Mislim da je malo kretenski prozivati nekoga iz kluba,svako ima greški ali mislim da sadašnja postava želje radi u najmanju ruku korektno.Pratim i rad ostalih klubova i gledam da pola hrvatskih klubova na rubu bankrota o našim ne treba trošiti ni riječi(sloboda,slavija,čelik itd) i sad kad željo redovno izmiruju obaveze prema igračima i uposlenim u klubu treba predsjednika želje blatiti zbog fan shopa ili što nije doveo galatu na proslavu 90.godišnjice kluba.Imamo trenera koji već treću sezonu vodi ekipu dok drugi klubovi promijene 2-3 trenera u sezoni i to je neki pokazatelj stabilnosti kluba.Pravimo transfere igrača o kojim smo prije dvije godine mogli samo sanjati ali ako nemamo ništa za prozivanje hajmo pljuvati zbog fan shopa.
Da, što direktor ima sa fun shop, to je smjesno razmišljanje.
Može i udruženje otvoriti fun shop, zaštite logo i prave dukseve, shirtove, privjeske, šalice , naljepnice.Kad se zaštiti logo niko više ne smije prodavati te stvari bez njihovog odobrenja.Kad se već diže glas o fun shopu, to je najbolji način da se financira udruženje, samo zaštitit se, niko ispred stadiona ne smije prodavati, niti na čaršiji ili slično.Željo bi eventualno trebao zaštiti i svoj znak, tako da se uvede red, a ne da svaki kur.ac kojem se digne može napraviti i prodavati.To je najbolje rješenje, moje mišljenje.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 okt 2011, 12:39

England je napisao/la:Da, što direktor ima sa fun shop, to je smjesno razmišljanje.
Može i udruženje otvoriti fun shop, zaštite logo i prave dukseve, shirtove, privjeske, šalice , naljepnice.Kad se zaštiti logo niko više ne smije prodavati te stvari bez njihovog odobrenja.Kad se već diže glas o fun shopu, to je najbolji način da se financira udruženje, samo zaštitit se, niko ispred stadiona ne smije prodavati, niti na čaršiji ili slično.Željo bi eventualno trebao zaštiti i svoj znak, tako da se uvede red, a ne da svaki kur.ac kojem se digne može napraviti i prodavati.To je najbolje rješenje, moje mišljenje.
Svaki "normalan" klub ima svoj fan shop u kojem prodaje stvari sa klupskim obiljezjima. Ne rade to navijaci, ne radi to ni udruzenje nego KLUB. Udruzenje moze imati svoju prodavnicu ali za prodaju salova, kapa, privjesaka i ostalih sitnica. Prodaju dresova, trenerki, majica i sl. sa obiljezjima kluba moze i mora organizovati klub u ovlastenoj radnji, bilo to na stadionu ili negdje drugo. U dogovoru sa klubom, dresove mogu prodavati i ovlasteni dileri u drugim radnjama. I da, direktor i ljudi u klubu moraju to rjesiti a ne da cekaju da im neko drugi rjesava.
Drugo, sto se tice Željinog znaka, isti je zasticen nedavno (2009. ili 2010.) ali to ne pije vode za svercere. S obzirom kako nam je uredjena zemlja i koliko se zakoni (ne)postuju, to nije nikakvo cudo. Na svakom koraku mozes kupiti piratske CD-ove, DVD-ove i sve ostalo.
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 04 okt 2011, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 okt 2011, 12:43

nidi je napisao/la:Mislim da je malo kretenski prozivati nekoga iz kluba,svako ima greški ali mislim da sadašnja postava želje radi u najmanju ruku korektno.Pratim i rad ostalih klubova i gledam da pola hrvatskih klubova na rubu bankrota o našim ne treba trošiti ni riječi(sloboda,slavija,čelik itd) i sad kad željo redovno izmiruju obaveze prema igračima i uposlenim u klubu treba predsjednika želje blatiti zbog fan shopa ili što nije doveo galatu na proslavu 90.godišnjice kluba.Imamo trenera koji već treću sezonu vodi ekipu dok drugi klubovi promijene 2-3 trenera u sezoni i to je neki pokazatelj stabilnosti kluba.Pravimo transfere igrača o kojim smo prije dvije godine mogli samo sanjati ali ako nemamo ništa za prozivanje hajmo pljuvati zbog fan shopa.
To što Amar radi dobro svoj pos'o ne mora značit da rade i ostali. Fan shop mora bit' i tačka!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 okt 2011, 13:02

@Stole, mislim da kod svercera nema ni jedan kako treba grb na salovima (barem oni na carsiji). Sve je nogometni ili je fuserski uradjen grb. Mada ne znam da li je to utjecaj kluba ili su oni mutavi :)
Ma presmjesno je pricati da li nam treba ili ne fan shop...nismo svi oFce i glupi, pa da nam laze otvoreno i da vjerujemo u smijesna obecanja, tipa grupne faze lige prvaka, Galata Fenera Milana itd
Zujica se skriva iza Amarovih rezultata i misli da mogu sve gluposti koje kaze i obeca proci.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 04 okt 2011, 13:03

Joj braco draga ako nije rasprava i napadanje kluba zbog losih rezultata onda je zbog prljavih stolica, fan shopa, eto 90-godisnjica nista ne valja jer samo je dosao Dinamo a evo sad ce i Hajduk i sta treba da se uradi?? Da se zakupi neki hotel i napravi nezapamcena proslava za nekih milion maraka????? Ja zadovoljan sa svim sad trenutno a bit ce i bolje ako Bog da ;)
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 okt 2011, 13:05

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
mumin je napisao/la: Nisam kompetentan dovoljno, da vazim o tome sta treba da radi taj covjek , ali je i laiku jasno, da je strucnjak za prodaju ubleha . Jos kad onog derpa, sina mu, cujem kako se krevelji na zapadu , najezim se .
buraz, mislim da nije korektno u kontekstu Zujinog rada spominjati njegovog sina. To mi je ono bas kretenski, nisko da nize ne moze.

sta je poenta toga, da nam das doznanja da sjedis na Zapadu sa biznismenima ili da imas viska testosterona! ;) ?
Pa poenta je da , taj isti Zujo , sjedi iznad sina i pusti ga da urla na igrace , sa onim svojim iritantno piskutavim glasom.Eh sada, kad skontas da su malo iznad nase klupe ,zamisli kakve ti sve ideje prodju kroz glavu , sta misle igraci, trener , i reflektuje li se to na ekipu ? Meni licno smeta takav odnos , pogotovo od osobe koja bi medju prvima trebala iskazivati bezrezervnu podrsku igracima , a samim time i klubu !
A to kreten i, gdje ja sjedim i kakvi su mi testesteroni nije bitno , samo pokazuje tvoj nivo razmisljnja . Plitko , ali sa godinama ako nista , bar ces biti iskusniji !

UPRAVA NAPOLJE!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 okt 2011, 13:13

zeljocity je napisao/la:Joj braco draga ako nije rasprava i napadanje kluba zbog losih rezultata onda je zbog prljavih stolica, fan shopa, eto 90-godisnjica nista ne valja jer samo je dosao Dinamo a evo sad ce i Hajduk i sta treba da se uradi?? Da se zakupi neki hotel i napravi nezapamcena proslava za nekih milion maraka????? Ja zadovoljan sa svim sad trenutno a bit ce i bolje ako Bog da ;)
Problem je u tome što se mnogi šlepaju uz Amara, on svoj posao radi vrhunski i u tom segmentu se nema šta reći, ja Amara nisam prozivao nikad i neću, nema bolje osobe za nas kad je menadžer u pitanju. Ali kad neko prodaje ublehe, kiti se tuđim perjem a ne radi ništa konkretno onda nek se suoči i sa prozivanjem. Fan shop nije ništa spektakularno, svaki iole ozbiljan tim bi trebao da to ima, a da ne pričam koliko bi para došlo u klub na taj način. Klub treba da koristi sve moguće načine da napuni kasu, a navijači žele da pomognu klubu, ne uzimaju rekvizite samo radi rekvizita, nego i zato što znaju da svaka marka više u blagajni značiveće šanse za dobre rezultate. O svemirskom brodu od stadiona neću ni da pričam, pa da se makar nije hvalio na sva zvona...

@Seyo Tačni su im grbovi na zastavama, i onim malim i onim velikim... makar nešto... na šalovima su nekompletni, klasika... najgore je što je onaj šal urađen po istom kalupu ko i pitarski, one pletenice pri kraju :lol:
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 04 okt 2011, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.

Glory glory Man United!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 okt 2011, 13:15

http://identitet.ba/wp-content/uploads/ ... /zoom1.png" onclick="window.open(this.href);return false;

Srcu draga boja plava !

Ako neko moze da stavi ove slike na forum , bilo bi lijepo . :D

UPRAVA NAPOLJE!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 04 okt 2011, 13:17

slika
Mes Que Un Club

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 04 okt 2011, 14:19

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ad ... -u-pitanje" onclick="window.open(this.href);return false;
Za zivot cijeli!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 okt 2011, 14:23

http://www.r...adiosarajevo.ba/novost/64377/sabahudin-zujo-o-gostovanju-hajduka-na-grbavici" onclick="window.open(this.href);return false;

Sta nam veli vrli preCjednik
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bablaz1, Kajkutenjoyer, TefalTava i 62 gosta.