Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

RKO
Kontakt:

Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH

Post Postao/la RKO » 03 okt 2011, 23:52

Omerbavarac je napisao/la:Sto je najgore oni igraci koji ce uletiti iz drugog plana ce da grizu kao nikad do sada, ali imamo i mi svoje adute. 8-)

Koliko god grizli nemogu bit ko Ribery i Benzema ;)
RIP SALE VILENJAK

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 03 okt 2011, 23:54

Ma nece se to toliko osjetiti.
Debuchy je recimo jedan od najboljih mladjih bekova nove generacije,a onaj mali Valbuena zna biti nezgodniji od Riberya i Robbena zajedno :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 okt 2011, 23:56

karameldar je napisao/la: Dzaba sto ce grist,kad nemaju kvalitet kao ovi povrijeđeni.
Eh to bi mogao biti mac sa dvije ostrice, jer sigurno da ti rezervni igraci ne odstupaju puno od onih standardnih, ali naravno da bi mi svi zeljeli da svaki njihov pojedinac odigra najlosiju utakmicu karijere.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 04 okt 2011, 00:01

Mozda je vec bilo govora o tome, ne da mi se vracat stranice unazad, al da vas pitam... Jel zna neko iz pouzdanih izvora da li su prodate sve ulaznice u Centrotransu, one od 32KM sto su stigle iz Fra??? Hvala
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 04 okt 2011, 00:06

Dylan Dog je napisao/la:Debuchy je recimo jedan od najboljih mladjih bekova nove generacije,
Iz koje nove generacije? :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 04 okt 2011, 00:12

Arnelinho je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Debuchy je recimo jedan od najboljih mladjih bekova nove generacije,
Pa on nije world class igrac,ali je vrlo blizu da to postane,napunio 26 godina i mislim da slijedi uskoro transfer u neki vrlo jaki evropski tim.
Slozit ces se da je on ipak bolji desni bek od Mujdze,znaci ako pokusas omalozavati njega time spustas i nasem reprezentativcu :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 04 okt 2011, 00:18

[quote="Dylan Dog"]
Revellier-Kaboul-Rami-Evra
M'Villa-Diarra-Malouda
Menez-Gameiro-Remy

ovu zadnju sto sam gledao ovaj menez je odigrao za pariz skroz slabo ima brzinu al kad dobije loptu gubi se ko abdest a komentator na areni govori da su mu do prosloog kola domaci navijaci zvizdali svaki dodir sa loptom a vidim vi ga stavljate kao covjeka koji bi mogao poceti utakmicu :?

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 04 okt 2011, 00:34

Dylan Dog je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:
Pa on nije world class igrac,ali je vrlo blizu da to postane,napunio 26 godina i mislim da slijedi uskoro transfer u neki vrlo jaki evropski tim.
Slozit ces se da je on ipak bolji desni bek od Mujdze,znaci ako pokusas omalozavati njega time spustas i nasem reprezentativcu :mrgreen:
Mujdža i on se neće sresti na terenu. :mrgreen: A bolje i ovaj Debuchy nego Sagna, koji bi ga poj'o za doručak. :lol:

Inače, WC igrač se teško postaje nakon 26 godine bez ikakvog CV-a. ;) Sumnjam da će on dalje od Lille-a. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 04 okt 2011, 00:38

Ma idemo offtopic,meni je on odlican igrac a Lille vrlo kvalitetna ekipa,a sto se tice godina,ja sam za Lucu Tonia cuo tam poslije njegove 28-me :mrgreen:

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 04 okt 2011, 00:39

Sto me nervira kad ljudi pisu world class umjesto nase rijeci. Manite se sokera, menagera i tih stvari.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 04 okt 2011, 00:40

adnan_hzsa je napisao/la:Sto me nervira kad ljudi pisu world class umjesto nase rijeci. Manite se sokera, menagera i tih stvari.
Slazem se.
YNWA!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 04 okt 2011, 00:45

karameldar je napisao/la:
adnan_hzsa je napisao/la:Sto me nervira kad ljudi pisu world class umjesto nase rijeci. Manite se sokera, menagera i tih stvari.
Slazem se.
slika

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 04 okt 2011, 00:48

pa koja je naša riječ? meni je world class živopisno i neprevedivo!
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 04 okt 2011, 00:52

Goldy je napisao/la:

Mozda svjetska klasa?
YNWA!

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 04 okt 2011, 01:42

Da nam bi protiv Francuza go u 15-16 minuti ko protiv Njemacke,samo sto bi sad uspjeli nadam se zadrzat vodstvo,puno smo drugacija ekipa od tadasnje :)
YNWA!

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 04 okt 2011, 01:57

karameldar je napisao/la:
Goldy je napisao/la:

Mozda svjetska klasa?

ma da naravno...ali world class nekako bolje zvuci- preciznije...svjetska klasa kao da je izlizan pojam koji kad cujes i ne razmisljas toliko o njemu nego ga uzimas zdravo za gotovo .... :mrgreen:
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 04 okt 2011, 01:58

szlaja je napisao/la:Mozda je vec bilo govora o tome, ne da mi se vracat stranice unazad, al da vas pitam... Jel zna neko iz pouzdanih izvora da li su prodate sve ulaznice u Centrotransu, one od 32KM sto su stigle iz Fra??? Hvala
Ja sam sebi kupio preko interneta. Jeste da mi je trebao google da prevodim jer su ovi sa francuskog ticketneta malo vise bezobrazni, ponude ti egnleski i kliknes na zastavu, odaberes jezik, sve OK, ali kad pocnes da se registrujes i kasnije kad kupujes kartu, opet francuski. :D
Znaci, francuski ticketnet i naravno preko DHLa jer bi u protivnom mozda zakasnio. Ne znam koliko putuje obicna posta.
http://partenaires.ticketnet.fr" onclick="window.open(this.href);return false;
direktan link za FR - BiH:
http://partenaires.ticketnet.fr/fr/mani ... nif/227438" onclick="window.open(this.href);return false;

Sretno :)

P.S. ja sam na slovu Z, tamo ce biti nasi, na toj strani.

EDIT: Naravno da ti je bolje uzeti ako jos ima u Centotransu jer DHL kosta 25 eura plus 3 eura za osiguranje (anuliranje).

BHFAN22
Kontakt:

Post Postao/la BHFAN22 » 04 okt 2011, 04:06

slika

Volio bi da hoce ova postava igrat protivv Lux.
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 04 okt 2011, 04:23

Ma nezz sve je meni nešto čudno,mislim što se tiće ove dvije tekme... :?
Imam nekakav osjećaj da Pape ima neki dogovor sa svojim Prijateljima iz UEFA-e(Francuzi)da Francuska bude prva u grupi,pogotovo ove izjave naših igraća nekako se unaprijed predajemo kad je u pitanju pariz ! :?
A mi idemo u Baražu daju nam neku ekipu koja i nije baš poželjna na EURO-u 2012(npr. Armenija), i po prvi put se plasiramo na neko veliko takmićenje i svi sretni i zadovoljni ! :roll: ....i Igraći i Navijaći i cijela
Bosna i Hercegovina,svi slave Papeta kao velikog strućnjaka kojem je pošlo za rukom ono što drugim nije,ali oni su to htjeli bez obzira šta ko mislio (I Blažević i Slišković oba puta,kasnije je Slišković u svom zadnjem ciklusu prodavo tekme sa ekipom iz saveza....) :o ;)
Uzimajući u obzir ovo sve nekako mi fali ona Atmosfera koja je bila u prošlima ali i u ranijim Kvalifikacijama(Danska,Srbija i Crna Gora i naravno Portugal)ma nije ni ovaj fudbal više zanimljiv u tome je poenta ako je to sve ovako kako mislim ali sigurno nije daleko od toga .... :shock:
Lobi je čudo,štela je bitna nije da ostalo nije bitno ali štela je najbitnija 8-) :)
Nepostoji Reprezentacija na svijetu koja se ne može pobjediti imamo puno primjera iz prošlosti,ali eto mi se predajemo protiv Francuske, nezz trebali smo već sad biti prvi u grupi nakon ovih 8 utakmica(Pjanić 2 prečke protiva Albanije :o )!
Ali ne ma jok mi prvi da budemo nema teorije ! ;)
Francuska mora ovaj put biti prva ! 8-)
I Portugal nas je morao proći u prošlom Baražu(i pored prečki i stativa u Lisabonu,to bi FIFA i onako sredila ,a ne čiro prodo,na našu žalost ! :shock: :(
Hajmo Bosno...
Hajmo Hercegovino...
A Nama Baraž je....eheto toliko !!! ;) :( :( :(
Pod prečku u devet banki.... :)

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 04 okt 2011, 07:54

Hajmo Albanci, pobrinite se za još kojeg galskog horoza...
Čelik Zenica 1945

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.