Tesko ovo moze biti zanimljivije od Celik-Borac,koji je tradicionalni derbi. Mozda moze taj vas mec biti zanimljiviji u vasem kantonu,ali gledajuci cijelu drzavu,budi siguran da ne moze. Ni po posjeti,ni po tradiciji,ni po plasmanu na tabeli,ni po igrackom kadru,jednostavno-ni po cemu!Po meni je ubjedljivo najinteresantniji par u sljedecem kolu Sloboda-Zvijezda
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Džaba sve, ja mislim da oni ipak prenose Sloboda - Zvijezda sad...Dule 078 je napisao/la:Tesko ovo moze biti zanimljivije od Celik-Borac,koji je tradicionalni derbi. Mozda moze taj vas mec biti zanimljiviji u vasem kantonu,ali gledajuci cijelu drzavu,budi siguran da ne moze. Ni po posjeti,ni po tradiciji,ni po plasmanu na tabeli,ni po igrackom kadru,jednostavno-ni po cemu!Po meni je ubjedljivo najinteresantniji par u sljedecem kolu Sloboda-Zvijezda
Čelik Zenica 1945
nabijem vise i taj velez i zelju i sarajevo.kad ce biti zvijezda u prenosu i to na gostujucem terenu, da nas bar jednom ne pokradu za ove 4 godineBianconeri1988 je napisao/la:Sljedeće kolo na TV-u Velež - Olimpic!
Bosanski zmaj je napisao/la:Pa do kada ce vise zaobilaziti da prenose Zvijezdu.Igramo vec cetiri godine u Pl a nikada nas nisu presnosili,a vidim da su vec prenosile ekipe koje su ove sezone usle u Pl,cak i oni imaju prednost nad Zvijezdom.Da se ne ljute Mostarci,ali po meni nema nikakvog smisla prenositi utakmicu koja se igra pred praznim tribinama kao sto je bio posljednji slucaj.Steta sto nije bilo prenosa sa zadnje utakmice,da se citava javnost u BiH uvjeri kako se igra u Gradaccu.Po meni je ubjedljivo najinteresantniji par u sljedecem kolu Sloboda-Zvijezda,koja je u zadnjih par godina postala regionalni derbi.Ali eto ni to nije dovoljno za prenos,izgleda da vladaju nekakvi talovi i lobiji u kojima ovi iz saveza ne vide Zvijezdu.Olimpica smo u zadnje dvije sezone mogli vidjeti na TV ekranima barem 6-7 puta a Zvijezdu niti jednom.Kakvi su to kriteriji ?????
HOCEMO ZVIJEZDU NA BHTV.
zvijezda ce biti u prenosu protiv goska kada bude igrala na domacem terenu
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
- Kontakt:
? зна & & преносе $ ? ?
$ се ?-&
? је " & ово,¥ $ ? "-%,' те ' "
" &-? $ $ је " &-" " %
У $ ? ?-& ' " %
$ се ?-&

? је " & ово,¥ $ ? "-%,' те ' "

" &-? $ $ је " &-" " %

У $ ? ?-& ' " %

"? ' & рано $,? ' " у / прође"
Sloboda - Zvijezda prenose, šta vam je više...& & ? 1926 je napisao/la:? зна & & преносе $ ? ?
$ се ?-&![]()
? је " & ово,¥ $ ? "-%,' те ' "![]()
" &-? $ $ је " &-" " %![]()
У $ ? ?-& ' " %
Čelik Zenica 1945
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Pa sinoć na BHT1 u emisiji premijer liga lijepo su rekli da prenose Čelik, tako da mislim da nisi u pravu.Nimla_RZ je napisao/la:Sloboda - Zvijezda prenose, šta vam je više...& & ? 1926 je napisao/la:? зна & & преносе $ ? ?
$ се ?-&![]()
? је " & ово,¥ $ ? "-%,' те ' "![]()
" &-? $ $ је " &-" " %![]()
У $ ? ?-& ' " %
Dragon Town
Ma haj svejedno... To onda vjerovatno znači da neće biti noćna utakmica, već u 17:00? 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Eto prenose Velez - Olimpic. Samo ne kontam sto ne mogu prenositi 2-3 tekme sedmicno nego ovako po jednu nidje veze nemaju nikako fudbala na kanalu 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
gdje si to pročitao?Sarajlijc@ je napisao/la:Eto prenose Velez - Olimpic. Samo ne kontam sto ne mogu prenositi 2-3 tekme sedmicno nego ovako po jednu nidje veze nemaju nikako fudbala na kanalu
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sinoc na emisiji premijer liga.shaman7 je napisao/la:gdje si to pročitao?Sarajlijc@ je napisao/la:Eto prenose Velez - Olimpic. Samo ne kontam sto ne mogu prenositi 2-3 tekme sedmicno nego ovako po jednu nidje veze nemaju nikako fudbala na kanalu
-
- Kontakt:
zmaj_Bosne je napisao/la:
Pa sinoć na BHT1 u emisiji premijer liga lijepo su rekli da prenose Čelik, tako da mislim da nisi u pravu.
& на & преносе ? Јесте се $Sarajlijc@ je napisao/la:Eto prenose Velez - Olimpic. Samo ne kontam sto ne mogu prenositi 2-3 tekme sedmicno nego ovako po jednu nidje veze nemaju nikako fudbala na kanalu

"? ' & рано $,? ' " у / прође"
Sad imaju i tri opcije:
Sloboda - Zvijezda
Čelik - Borac
Velež - Olimpic
Šta je sad?!
Na pregledu programa BHT1 za 15.10. ne prenose ništa, vjerovatno neku u nedjelju, al još nisu objavili program za taj dan...
Sloboda - Zvijezda
Čelik - Borac
Velež - Olimpic
Šta je sad?!

Na pregledu programa BHT1 za 15.10. ne prenose ništa, vjerovatno neku u nedjelju, al još nisu objavili program za taj dan...
Čelik Zenica 1945
Velez - Olimpic!
Ali ja mislim da je ovo veliki minus za posjetu te utakmice. Ok navijači koji navijaju ali za one dedare, obicne ljude koji dodju pogledati utakmicu je to veliki gušt. Navijači se pokazu kako treba, bude nekih 300-400 navijača nije ni bitan broj sada, ali oni ljudi obicni ostanu kuci fino, zavale se i gledaju tekmu..
Mozda ja i grijesim, ali to je moje misljenje.
Ali ja mislim da je ovo veliki minus za posjetu te utakmice. Ok navijači koji navijaju ali za one dedare, obicne ljude koji dodju pogledati utakmicu je to veliki gušt. Navijači se pokazu kako treba, bude nekih 300-400 navijača nije ni bitan broj sada, ali oni ljudi obicni ostanu kuci fino, zavale se i gledaju tekmu..
Mozda ja i grijesim, ali to je moje misljenje.
ako ima pravde prenosit ce se celik vs boras celik u formii , boras kandidat za titulu iii zar nebi bilo lijepo gledat ovaj okrsaj a jos boras smjenio trenera bit ce zanimljivo
-
- Kontakt:
cemo ovoliko naglabanje, ljudi sinoc FINO rekli na BHT da ce prenositi Velez-Anzhi 

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Tačno tako, malo sam pogriješio kada sam rekao da Čelika prenose. Velež vs Olimpic 100% prenos.neroazzurni je napisao/la:cemo ovoliko naglabanje, ljudi sinoc FINO rekli na BHT da ce prenositi Velez-Anzhi
Dragon Town
16.10.2011 derby bht kolazmaj_Bosne je napisao/la:Tačno tako, malo sam pogriješio kada sam rekao da Čelika prenose. Velež vs Olimpic 100% prenos.neroazzurni je napisao/la:cemo ovoliko naglabanje, ljudi sinoc FINO rekli na BHT da ce prenositi Velez-Anzhi
VELEZ - OLIMPIC 15.00 h a sledeci prenos je 11 kolo , 23.10.14.30 ZVIJEZDA - GOSK 100%
Zadnja izmjena: mmmirza, dana/u 05 okt 2011, 08:43, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
11 kolo prenose zvijezda gosk umjesto Zrinjski Sarajevommmirza je napisao/la:15.10,2011 derby bht kolazmaj_Bosne je napisao/la:Tačno tako, malo sam pogriješio kada sam rekao da Čelika prenose. Velež vs Olimpic 100% prenos.neroazzurni je napisao/la:cemo ovoliko naglabanje, ljudi sinoc FINO rekli na BHT da ce prenositi Velez-Anzhi
VELEZ - OLIMPIC 15.00 h a sledeci prenos je 11 kolo , 23.10.14.30 ZVIJEZDA - GOSK 100%

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 16 gostiju.