FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Ma ne moze tako,ako se budete qrcili i prijetili,opet cemo vas uzeti...budite dobri,docekajte sampiona sa postovanjem i pobjedicete 1-0.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Mora da vas je i Zvijezda dočekala s ogromnim poštovanjemDule 078 je napisao/la: Ma ne moze tako,ako se budete qrcili i prijetili,opet cemo vas uzeti...budite dobri,docekajte sampiona sa postovanjem i pobjedicete 1-0.

Ma Zvijezda je nesto drugo,sa njima imamo deal,njima bodovi u ligi,nama cetvrtfinale Kupa...ne obracaj paznju na to.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Dule 078 je napisao/la:Ma Zvijezda je nesto drugo,sa njima imamo deal,njima bodovi u ligi,nama cetvrtfinale Kupa...ne obracaj paznju na to.

Dragon Town
zapusice se iz vas kad vam oderemo guzove u kupu

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Da mi neće možda Dule i ovaj VAM pustit? Šta oni igraju?Bianconeri1988 je napisao/la:Što vam se ovaj ulizuje da ih pustite sljedeće kolo!?![]()

Čelik Zenica 1945
Baja Stojnic za trenera...Hm.Pomjesana su mi osjecanja,jer s jedne strane,boljeg izbora nema,pod vodstvom ovog covjeka smo igrali najljepsi fudbal nakon rata,neki se od vas mozda i sjecaju,stvarno je sa dosta limitiranijom ekipom,nego danasnjom,za manje poznatih imena,napravio dar mar,kasnije je to Jagodic dovrsio.S druge strane,Lesinari su vec na pocetku zauzeli stav da mu zele vidjeti ledja,pa se postavlja pitanje,kako biti dobar u svom poslu ako vec na pocetku imas polovinu publike protiv sebe?
Bice ovo buran period za klub,i stvarno mislim da Evropa nece doci u pitanje,ali atmosfera na utakmicama ce biti losa,a to utice na igru...Netrepeljivost na relaciji trener-navijaci moze dovesti samo do jedne stvari,a to je da trener napusti poziciju,samo je pitanje vremena.
Dobro nam je dosla ova pauza,sad malo konsolidovati redove,pripremiti se,dati novom treneru vremena da postavi svoj sistem rada,a onda nadam se krece niz pobjeda u ligi u Zenici,i u Kupu protiv Zvijezde.

Bice ovo buran period za klub,i stvarno mislim da Evropa nece doci u pitanje,ali atmosfera na utakmicama ce biti losa,a to utice na igru...Netrepeljivost na relaciji trener-navijaci moze dovesti samo do jedne stvari,a to je da trener napusti poziciju,samo je pitanje vremena.
Dobro nam je dosla ova pauza,sad malo konsolidovati redove,pripremiti se,dati novom treneru vremena da postavi svoj sistem rada,a onda nadam se krece niz pobjeda u ligi u Zenici,i u Kupu protiv Zvijezde.
Da, pobjeda u Zenici, najbolje bi bilo da tamo niti ne putujete.
Čuj ti njega, pobjeda u Zenici, rano je za smijeh, al' stvarno , brborenje i snoviđenja.
Čuj ti njega, pobjeda u Zenici, rano je za smijeh, al' stvarno , brborenje i snoviđenja.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
E ajd zaobidji moje postove u sirokom luku,molim te...Otjerali te tvoji "jarani" sa teme Zeljeznicara,ni njima nisi bas uredan u glavi,pa sad dosao ovdje minirati svaki normalan post.Nadam se da moderatori vide ovo,i da ce te opomenuti.Jos jednom ponavljam,ako nemas sta pametno reci,zaobidji me.England je napisao/la:Da, pobjeda u Zenici, najbolje bi bilo da tamo niti ne putujete.
Imam pametno za reći, lijepo je sto ste onog zg klošara otjerali, lijepo je što je turbulento u Vašem malom klubiću, ali toliko optimizma, prizma-optimizma.?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
ima li nagovjestaja da se izlazi iz krize???
Iz krize se ne izlazi pricom,vec bodovima i pobjedama,a sad je pauza....
Novi trener krece sa radom u srijedu,to je to.Nadam se da ce ova smjena donijeti pozitivni sok,da ce se igraci trgnuti,i da nece igrati kao pi*kice nego kao muskarci,pa makar izgubili,ali da se dres natopi,da se vidi zelja,i da se vidi borba do kraja.Kad god su odigrali tako,i da izgube,niko im nije slovo rekao,ali za izlezavanje i setkanje,e to vec ne moze.
Nista nije gotovo,tabela je dosta izjednacena,neko ima laksi,neko tezi raspored,bice tu vjerujem jos smjena izmedju vodece cetvorke,razlika je 6 bodova i manje.
U Zenici se ne smije izgubiti,inace ce biti katastrofa.A utakmica ne da ce biti teska,vec paklena.Celik dize formu,atmosfera im je odlicna u ekipi,ali vjerujem da ce biti dobra utakmica,nadam se bar bodu.
Nista nije gotovo,tabela je dosta izjednacena,neko ima laksi,neko tezi raspored,bice tu vjerujem jos smjena izmedju vodece cetvorke,razlika je 6 bodova i manje.
U Zenici se ne smije izgubiti,inace ce biti katastrofa.A utakmica ne da ce biti teska,vec paklena.Celik dize formu,atmosfera im je odlicna u ekipi,ali vjerujem da ce biti dobra utakmica,nadam se bar bodu.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Poznajete li taj osjecaj, zove se sramota.. Potplacene djevojcice...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Sve izađe na vidjelo 

na šipovca i balijeveteran 1987 je napisao/la:na sta mislis jel na ivan sedlo ili...THC je napisao/la:Sve izađe na vidjelo

Ovo je stranso, ako je ovo istina Boraca i Sipovca treba drasticno kazniti. Nadam se da ce pravni sistem konacno da proradi i da se jednom za sva vremena nacionalisti i probisvijet otjera iz BH fudbala.
P.S.
P.S.
Ovo mu je stoti put da psuje, administacijo poduzmi nesto konacno !Dule 078 je napisao/la:**** ti mater!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Malo Cvetković to preuveličava, ali otprilike tako nekako
vjerujem čovjeku, sve je jasno bilo od onoga odakle cigle i kamenja na stadionu..
KO GOD POVJERUJE OVOM CVETKOVIĆU OVO ŠTO JE IZJAVIO NA PRESSU, TAJ NEMA NI GRAMA MOZGA!
Ja mu ne vjerujem ni riječ, jer je već jednom slagao u vezi brazilaca koji su trebali doći kako ih je gledao kako su odlični da bi se poslje izvinjavao i rekao došli mi na preporuku negog njegovog što drži kamp...
E ne preuzeti ni odgovornost za ove poraze, mislim stvarno, nego kivan što je dobio odkaz pa lažima blati lešinare i direktora. Čuj Šipovac rekao to za Bućana, laž ne vidjena, pa isti je dovEo Avdukića, što nije malo pričao o svojoj stručnosti, i što je otjerao Nikolića i Benovića udaljio iz ekipe i Stupara koji je izmislio fudbal za Savića koji je kiksao samo tako ni pripreme nije prošao..
Za mene je Cvetković Lažovčina i muljator ne vidjeni!
Ja mu ne vjerujem ni riječ, jer je već jednom slagao u vezi brazilaca koji su trebali doći kako ih je gledao kako su odlični da bi se poslje izvinjavao i rekao došli mi na preporuku negog njegovog što drži kamp...
E ne preuzeti ni odgovornost za ove poraze, mislim stvarno, nego kivan što je dobio odkaz pa lažima blati lešinare i direktora. Čuj Šipovac rekao to za Bućana, laž ne vidjena, pa isti je dovEo Avdukića, što nije malo pričao o svojoj stručnosti, i što je otjerao Nikolića i Benovića udaljio iz ekipe i Stupara koji je izmislio fudbal za Savića koji je kiksao samo tako ni pripreme nije prošao..
Za mene je Cvetković Lažovčina i muljator ne vidjeni!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.