Omerbavarac je napisao/la:Sto je najgore oni igraci koji ce uletiti iz drugog plana ce da grizu kao nikad do sada, ali imamo i mi svoje adute.
Koliko god grizli nemogu bit ko Ribery i Benzema

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Omerbavarac je napisao/la:Sto je najgore oni igraci koji ce uletiti iz drugog plana ce da grizu kao nikad do sada, ali imamo i mi svoje adute.
Eh to bi mogao biti mac sa dvije ostrice, jer sigurno da ti rezervni igraci ne odstupaju puno od onih standardnih, ali naravno da bi mi svi zeljeli da svaki njihov pojedinac odigra najlosiju utakmicu karijere.karameldar je napisao/la: Dzaba sto ce grist,kad nemaju kvalitet kao ovi povrijeđeni.
Iz koje nove generacije?Dylan Dog je napisao/la:Debuchy je recimo jedan od najboljih mladjih bekova nove generacije,
Pa on nije world class igrac,ali je vrlo blizu da to postane,napunio 26 godina i mislim da slijedi uskoro transfer u neki vrlo jaki evropski tim.Arnelinho je napisao/la:Iz koje nove generacije?Dylan Dog je napisao/la:Debuchy je recimo jedan od najboljih mladjih bekova nove generacije,
Mujdža i on se neće sresti na terenu.Dylan Dog je napisao/la:Pa on nije world class igrac,ali je vrlo blizu da to postane,napunio 26 godina i mislim da slijedi uskoro transfer u neki vrlo jaki evropski tim.Arnelinho je napisao/la:Iz koje nove generacije?Dylan Dog je napisao/la:Debuchy je recimo jedan od najboljih mladjih bekova nove generacije,
Slozit ces se da je on ipak bolji desni bek od Mujdze,znaci ako pokusas omalozavati njega time spustas i nasem reprezentativcu
Slazem se.adnan_hzsa je napisao/la:Sto me nervira kad ljudi pisu world class umjesto nase rijeci. Manite se sokera, menagera i tih stvari.
karameldar je napisao/la:Slazem se.adnan_hzsa je napisao/la:Sto me nervira kad ljudi pisu world class umjesto nase rijeci. Manite se sokera, menagera i tih stvari.
adnan_hzsa je napisao/la:Sto me nervira kad ljudi pisu world class umjesto nase rijeci. Manite se sokera, menagera i tih stvari.
Mozda svjetska klasa?Goldy je napisao/la:adnan_hzsa je napisao/la:Sto me nervira kad ljudi pisu world class umjesto nase rijeci. Manite se sokera, menagera i tih stvari.
pa koja je naša riječ? meni je world class živopisno i neprevedivo!
karameldar je napisao/la:Mozda svjetska klasa?Goldy je napisao/la:adnan_hzsa je napisao/la:Sto me nervira kad ljudi pisu world class umjesto nase rijeci. Manite se sokera, menagera i tih stvari.
pa koja je naša riječ? meni je world class živopisno i neprevedivo!
Ja sam sebi kupio preko interneta. Jeste da mi je trebao google da prevodim jer su ovi sa francuskog ticketneta malo vise bezobrazni, ponude ti egnleski i kliknes na zastavu, odaberes jezik, sve OK, ali kad pocnes da se registrujes i kasnije kad kupujes kartu, opet francuski.szlaja je napisao/la:Mozda je vec bilo govora o tome, ne da mi se vracat stranice unazad, al da vas pitam... Jel zna neko iz pouzdanih izvora da li su prodate sve ulaznice u Centrotransu, one od 32KM sto su stigle iz Fra??? Hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.