Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
znaci fale im glavni bekovi Abidal i Sagna idealno, u napadu defintivno nema Benzeme, jos ako ne bude Riberya odlicno ce biti 

Sto se tice Luxemburga sa njima nema vece frke, sad ne znam kako Pape gleda na utakmicu sa Francuzima ili vise razmislja za baraz. Kako god imam dosta igraca za ciscenje od zutih karona i o tome treba razmisljat.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Megamon
- Kontakt:
http://www.****/top-vijest ... taine.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- scootyTM87
- Kontakt:
http://****.ba/v2/tekst.php?ID=26082" onclick="window.open(this.href);return false;Megamon je napisao/la:http://www.****/top-vijest ... taine.html
s c sport

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
http://www.lexpress.fr/actualites/2/act ... 36572.html" onclick="window.open(this.href);return false;scootyTM87 je napisao/la:http://****.ba/v2/tekst.php?ID=26082" onclick="window.open(this.href);return false;Megamon je napisao/la:http://www.****/top-vijest ... taine.html
s c sport
Ipak nema Karima. Stigao je na okupljanje, ali reče dragi Blanc da ga šalju nazad u Madrid.

No, eto nama Luksemburga, lagano.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
molotovljev je napisao/la:Jos nesto...
Za one koji putuju u Francusku,dogovor je da,obzirom da francuzi nose plavu opremu,mi cemo
kako bi se razlikovali nositi bijelu,znaci,dux,dres,majica iskljucivo u bijeloj boji.
Od 20.000 Bosanaca barem pola ima plavi dres, tako da nevjerujem da ce se ta ideja realizirati. Ustvari ne da nevjerujem, nego nece sigurno.
Na kraju krajeva, mi imamo dvije zastave, koje ce biti na stadionu okacene sigurno, kada uzmes u obzir da svaki Bosanac ima jednu zastavu, a njih bude barem pola zuto-plave boje, onda ce to biti mix nekoliko boja u nasem sektoru.
Ljepo zamisljeno ali nema nista od toga.
BTW ja idem isto u Pariz i ide nas jos nekoliko iz Beca ali ja nemam nista bjelo niti namjeravam kupovati nesto dodatno.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad prelistam onu temu BiH - Francuska u arhivi, totalno je identicna ovoj, jer izostankom par igraca Francuske, odmah mi naglo povecavamo svoje sanse u ovoj utakmici. Francuska je velesila, u Sarajevu su nas razbili bez Nasrija, Ribery-a, i jos par standardnih igraca, tako da izostanak Sagne, Abidala i Benzeme, nece toliko stetiti igri Francuza, jer ionako imaju adekvatne zamjene na tim pozicijama.
Za Benzemu ima zamjena Gomis ,mislim da je trenutno i u boljoj formi od Karima ,za Sagnu i nema neke zamjene ,dok Abidal ne znam i jeli u prvih 11 u reprezentaciji ,onaj Adil Rami je dobar štoper ako bude igro ,biće zajebano DžekuGoalgetter je napisao/la:Kad prelistam onu temu BiH - Francuska u arhivi, totalno je identicna ovoj, jer izostankom par igraca Francuske, odmah mi naglo povecavamo svoje sanse u ovoj utakmici. Francuska je velesila, u Sarajevu su nas razbili bez Nasrija, Ribery-a, i jos par standardnih igraca, tako da izostanak Sagne, Abidala i Benzeme, nece toliko stetiti igri Francuza, jer ionako imaju adekvatne zamjene na tim pozicijama.

Najbolje bi bilo kad bi Franck propustio meč ,nekako mi je od svih Francuza trenutno on u najboljoj formi i mislim da ga nema ko čuvati ,udvajanjem se ostavlaj prostor drugima ,biće zajebano pravo .
Protiv Luxemburga bi volio da se malo napatimo ,jednom pobjedom od 2:0 bi bio najzadovoljniji ,jer da ih nabijemo 5-6:0 digla bi se euforija ,počela bi priča razbićemo i Francuze ,a znamo nas kad odlučujemo sami o sebi.
Zato ovako ,će svima Lux biti kao neka opomena i neće se opuštati

Zadnja izmjena: J.Goerges, dana/u 03 okt 2011, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ukoliko povedemo 2-3 gola razlike protiv lux, mjenjati džeku, lulića i pjanića!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
kad je mogla rumunija ovako odigrat sto ne bi i mi ali da realizujemo bar jednu ovakvu sansu po meni najblize je X al et vrijedi se boriti do zadnje minute pa kako god bude za mene je i ovo uspjeh kak god vi gledali na to
kad je mogla rumunija ovako odigrat sto ne bi i mi ali da realizujemo bar jednu ovakvu sansu po meni najblize je X al et vrijedi se boriti do zadnje minute pa kako god bude za mene je i ovo uspjeh kak god vi gledali na to

Cuj bjedo dijasporskamozak je napisao/la:Bjedo dijasporska obuci potkošulju bjelu!Anti NWO je napisao/la:molotovljev je napisao/la:Jos nesto...
Za one koji putuju u Francusku,dogovor je da,obzirom da francuzi nose plavu opremu,mi cemo
kako bi se razlikovali nositi bijelu,znaci,dux,dres,majica iskljucivo u bijeloj boji.
Od 20.000 Bosanaca barem pola ima plavi dres, tako da nevjerujem da ce se ta ideja realizirati. Ustvari ne da nevjerujem, nego nece sigurno.
Na kraju krajeva, mi imamo dvije zastave, koje ce biti na stadionu okacene sigurno, kada uzmes u obzir da svaki Bosanac ima jednu zastavu, a njih bude barem pola zuto-plave boje, onda ce to biti mix nekoliko boja u nasem sektoru.
Ljepo zamisljeno ali nema nista od toga.
BTW ja idem isto u Pariz i ide nas jos nekoliko iz Beca ali ja nemam nista bjelo niti namjeravam kupovati nesto dodatno.
Čuj neće se realizovat, pa kako će se realizovat kad si u startu isključio svaku mogućnost!

Ako ti mislis da ce to zavisiti o meni kakvu ce odjecu nositi ostali 19.996 ljudi ako bude oko 20.000 a ja kao u startu neopravdavam akciju, onda stvarno neznam dalje...neradi se o meni covjece, nego opcenito o nama, ja kada kazem da od toga nema nista, onda pricam iz iskustva, nikada nije bilo moguce i nikada nece biti.
Pa ljudi dolaze iz Amerike, Australije, Engleske, Danske itd..odakle njima vase informacije i to sve 7 dana prije utakmice

Hjade dobro bitno je da sam ja bjeda

Znači Sagna i Benzema sigurno otpadaju! Fino
Još Ribery i nema sretnijeg od mene...

-
- Kontakt:
Koliko su karte za utakmicu protiv Luxemburga na Bilinom ?
Raja zna li iko tko ce prenositi utakmicu osim bihtv1 na satelitu.
Sad sam gledao pregled programa na al jazeera i prenose druge utakmice,nisam vidio BiH, a tako i na siptarskom supersportu..zna li tko neki Luxemburski satelitski ili tako nesto...
PLEASE!
Sad sam gledao pregled programa na al jazeera i prenose druge utakmice,nisam vidio BiH, a tako i na siptarskom supersportu..zna li tko neki Luxemburski satelitski ili tako nesto...
PLEASE!

slicnog sam misljenja...francuska ima najmanje 2 postave koje su nominalno jace od nase najbolje, tako da u neigranju pmenutih igraca ne vidim nasu prednost... prije ce to biti negativnost za nas, jer mi automatski pocnemo razmisljat' kako ce nam biti lakse...Goalgetter je napisao/la:Kad prelistam onu temu BiH - Francuska u arhivi, totalno je identicna ovoj, jer izostankom par igraca Francuske, odmah mi naglo povecavamo svoje sanse u ovoj utakmici. Francuska je velesila, u Sarajevu su nas razbili bez Nasrija, Ribery-a, i jos par standardnih igraca, tako da izostanak Sagne, Abidala i Benzeme, nece toliko stetiti igri Francuza, jer ionako imaju adekvatne zamjene na tim pozicijama.
uh, ovo je bilo nisko... ali tacno u sredinu, sto bi moj drug rekao "u korijen srzi".soko je napisao/la:Ti si decko smjesan. Samo gluposti pisesZa_raju je napisao/la:Kome je uspijeh ostaviti iza sebe na jedvite jade ili ti na genijalnost pojedinaca...Principatus je napisao/la:Ja se vadim? Iz cega? Sto sam objasnio, da svako ko je gledao ovu utakmicu, i ko nije bukvalac, zna da smo igrali drugacije nego na slici? Oplakah.![]()
Sto se mene tice diskusija zavrsena.
http://de.uefa.com/uefaeuro2012/standin ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Rumuniju ,Bjelorusiju ,Albaniju,Luxemburg sa ekipom igraca koji dolaze iz ovih klubova Stoke C, Lacio, Sevilja, Manchester C, Rangers, Hofenhajm x 2, Roma, CSKA, Frajburg,Dinamo Moskow a ti igraci su i glavne poluge tih ekipa nek se odmah isjece ziletima da dzaba ne trosi vazduh i vodu.![]()
Nije Lacio nego Young Boys Bern. Nije Sevilja nego suspenzija u Montepelju.
Nije ManC nego Wolfsburg ili eto klupa u ManC. Rangersa nije bilo. Hoffenheim x1 jer drugi je bio crven od Portugala. Nije Roma nego klupa u Lionu. CSKA je isto klupa bila. Freiburg OK i Dinamo Moskow ili Galata tj zvaka aka klupa...

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Goalgetter
- Kontakt:
Upravo tako @amho .
Mi vise sami sebi tim stetimo, jer automatski cinimo naseg protivnikom slabijem nego sto jeste, a nas jacim nego sto upravo jesmo. Poznavajuci jos nas tipicno bosanski mentalitet, na kraju od velike euforije, i izjava tipa yebat cemo im mayku, ionako im fali 4-5 standardnih igraca, preostane lagano spustanje na zemlju, i onda se pojave milion teorija zavjere, itd itd ..
Mi vise sami sebi tim stetimo, jer automatski cinimo naseg protivnikom slabijem nego sto jeste, a nas jacim nego sto upravo jesmo. Poznavajuci jos nas tipicno bosanski mentalitet, na kraju od velike euforije, i izjava tipa yebat cemo im mayku, ionako im fali 4-5 standardnih igraca, preostane lagano spustanje na zemlju, i onda se pojave milion teorija zavjere, itd itd ..
- BH Patriot
- Kontakt:
Karte u srijedu dolaze, utakmica u Zenici se bliži. Jedva čekam ponovo onu našu atmosferu! 

Livin' La Vida Loca ;)
Zapad - 30 KMsamosarajvo je napisao/la:Koliko su karte za utakmicu protiv Luxemburga na Bilinom ?
Istok - 20 ili 25 KM
Jug i Sjever - 15 KM
Čelik Zenica 1945
Uopste nisam optimista sto se tice utakmice u Francuskoj,tako da se ne mogu razocarati
Vidim nekima je ohrabrenje sto nece igrati Benzema,svakako da je to dobra stvar jer se radi o najboljem njihovom napadacu,al s druge strane i prva rezervna opcija Gameiro je bolji od svakog naseg napadaca izuzev Dzeke,a i Debuchy recimo koji bi trebao mijenjati Sagnu je opet bolji desni bek od Mujdze.
Konacno i mi imamo utakmicu u kojoj nemamo sta izgubiti ali mozemo puno dobiti,smanjujem ocekivanja na minimun i potajno se nadam cudu

Vidim nekima je ohrabrenje sto nece igrati Benzema,svakako da je to dobra stvar jer se radi o najboljem njihovom napadacu,al s druge strane i prva rezervna opcija Gameiro je bolji od svakog naseg napadaca izuzev Dzeke,a i Debuchy recimo koji bi trebao mijenjati Sagnu je opet bolji desni bek od Mujdze.
Konacno i mi imamo utakmicu u kojoj nemamo sta izgubiti ali mozemo puno dobiti,smanjujem ocekivanja na minimun i potajno se nadam cudu

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.