Song:
Kod: Označi sve
"The next five games are very important for us.
"We need to win every single one to come back and show the fans that we are ready and that we are to fight for the league."
Ne znam kako to on vidi, al' biće zajebano (

):
So, 16.10.2011 14:30 FC Arsenal AFC Sunderland
So, 23.10.2011 14:30 FC Arsenal Stoke City
Sa, 29.10.2011 13:45 FC Chelsea FC Arsenal
Sa, 05.11.2011 16:00 FC Arsenal West Bromwich Albion
Sa, 19.11.2011 13:45 Norwich City FC Arsenal
Prezadovoljan bi bio sa 13 bodova iz ovih 5 tekmi, a da ne pričam sa svih 15.

Nije normalan il' ne zna šta priča.
Što se Arsenala i transfera tiče, aj da i ja unesem malo optimizma na ovu temu:
Arsenal are considering a move for Ajax duo Jan Vertonghen and Christian Eriksen in the January transfer winder. (CaughtOffside)
Inače skoro da ne ispuštam krug što se holandske lige tiče i mogu reći da je ovo dobar dvojac. Mladi i talentirani prije svega, Jan je dobar štoper, dobar u skoku i bio bi odličan sa Vermaelenom (ionako su kolege iz repke

), dok nešto više gotivim Toivonena iz PSV-a, al' mnogi kažu da je ovaj Eriksen veći talenat (iako je meni Ola nenadyebiv u Holandiji

).
Arsenal are revving up their interest in Argentina midfielder Lucas Biglia, 25, after scouts watched him play for Anderlecht.(Daily Mail)
Defanzivni veznjak, tip Lucasa iz Liverpoola (aj da mi ne kažete da ih poredim po izgledu

) tip Sandra iz Tottenhama.

Argentinski reprezentativac.
Our shower of snouts – that's the correct collective noun – have told us that Wenger also wants Barcelona's promising foetus Rafa Alcântara and Hertha Berlin's Brazilian midfielder Raffael. (guardian.uk)
Rafa Alcantara je brat od Thiaga, koji se odlučio za razliku od Rafinhe igrati za Španiju.On igra (će igrati) za Brazil.
Rafael , onaj stariji je igrač Herte i igra na istoj poziciji.
Očigledno je da Wenger po pitanju te pozicije nešto smjera.
Novine su
nabrale 5-6 imena, ako je tako onda tu mora biti nekakve istine. Btw. opet se aktualizirala priča oko Edena. Ko zna, možda sam mag dodje.
Kandidati su (bar kako sam ja upratio) :Eriksen,Rafinha,Rafael,Hazard
Junajted i Arsenal u trci za Olu Džona
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 52796.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I ovaj malac je na radaru Wengera.

Inače je krilni igrač, aj vidjećemo šta će biti, on insistira da će ostati u Tventeu, tako bar u novinama kažu.
EDIT: I dajte Topnici unesite malo živosti na ovu temu, ajmo pričat o lijepim stvarima (valjda poput ovih).