P.S.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja sam čuo da su Savić i Marković suspendovani,Ako neko zna više o ovome nek napiše,A što se tiče sinoćnje tekme,sjajna partija u prvom poluvremenu gdje su svi odigrali dobro.Posebno mi je drago za Adilovića,da je počeo zabijati golove.Nadam se da ćemo nakon pauze nastaviti istim ritmom da igramo i naravno da pobjeđujemoMU'MIN T.M. je napisao/la:Zeba pogađa u svom stilu..
Jamak, nadolazi, ali može puno bolje.(Izašao sam pred golmana Slobode, i umjesto da rutinski završi akciju, on dodaje negdje između Adilovića i Zebe-nikom).
Dobra stvar je da su Beša i Nyema odmarali, Savić ?,a tokom ove pauze mislim da će i Smajić biti 100% fit. Tako da kompletni ulazimo u zadnju trećinu ove polusezone.
Lokomotiva se zahuktava!
CLS je napisao/la:mozda su ga zvali da napolje izadje, na male da razbaceHawking je napisao/la:Haj za igrače, al gdje su sad oni "Amare napolje!", nismo čuli ovu rečenicu haman mjesec dana![]()
ma spremaju se za Fis 2012., a nije mogoa par puta pa odma preko foruma ga poceli prozivatiHawking je napisao/la:CLS je napisao/la:mozda su ga zvali da napolje izadje, na male da razbaceHawking je napisao/la:Haj za igrače, al gdje su sad oni "Amare napolje!", nismo čuli ovu rečenicu haman mjesec dana![]()
![]()
![]()
![]()
Haman je sad post'o redovan na terminima pa ga više ne moraju zvat' preko foruma![]()
1. simpatizeri goskamightybl je napisao/la:kazniti smeće da bude primjer drugima
Navijači Nogometnog kluba "Gošk" iz Gabele napadnuti su sinoć na izlasku iz tunela na Ivan-sedlu, nedaleko od Konjica, po povratku sa utakmice iz Sarajeva, potvrdio je Srni predsjednik navijača ovog kluba Nikola Raič.
On tvrdi da je kombi, u kome se nalazilo 12 navijača, kamenjem napalo dvadesetak napadača, koji su čekali u zasjedi odmah nakon izlaska iz tunela na Ivan-sedlu, te dodaje da su Gabeljani jedva izvukli živu glavu.
"Gošk" je igrao sa "Olimpikom" iz Sarajeva i sve se završilo bez incidenata, ali Raič sumnja da napadači pripadaju navijačkoj grupi ''Manijaci'', koja bodri "Željezničar" iz Sarajeva.
"Napadnuti samo samo zato što smo Hrvati. Naše ponašanje na utakmici u Sarajevu bilo je najnormalnije. Mi smo tek ove godine ušli u Premijer ligu i nemamo ni s kim nerasčišćenih računa. Ovo je bio revanšizam i trebalo je napraviti teški incident zbog onoga što se desilo u Banjaluci, pa su se htjeli iživiti na nama", tvrdi Raič.
On smatra da se namjerno žele proizvesti incidenti i stvoriti nacionalni sukobi.
"Zasuli su nas kamenjem, izašli na put. Ogromno kamenje su bacali na vozilo i posebno prema vozaču. Jedan kamen od nekoliko kilograma, srećom, udario je u štok vrata u visini moje glave i pogodio me u leđa. Samo sam zalegao i dodao gas, a oni su upalili bengalke da ubace u vozilo i zapale nas", ispričao je Srni Raič, koji je bio i vozač kombija.
Navijači "Goška" u međuvremenu su pozvali policiju koja, kažu, nije krenula na mjesto događanja, već su izjave dali u policiji u Konjicu.
U Policijskoj postoaji Konjic potvrđeno je da je napad u nedjelju uvečer prijavljen i da je policija poduzela sve potrebne mjere da bi pronašla napadače.
Zbog nereda na stadionima u zadnjih petnaestak dana prekinute dvije utakmice Premijer lige BiH, i to 28. rujna u Mostaru, gdje su igrali "Zrinjski" i "Velež", te 24. rujna u Banjaluci između "Borca" i "Željezničara". (Dnevnik.ba)
Čitam i ne vjerujem. Ovako razmišlja glava isprana političkim zabludama, a pripada čovjeku koji ne dolazi u nikakav dodir sa drugim etničkim grupama.mightybl je napisao/la:"Napadnuti samo samo zato što smo Hrvati.
Ma koga boli ona stvar što si ti Hrvat ? To je bio čisto navijački sukob u kojem su učestvovali navijači GOŠK-a i neidentifikovana lica.Eh sad što oni sumnjaju da su ih napali Manijaci, to je njihov problemgollum je napisao/la:Čitam i ne vjerujem. Ovako razmišlja glava isprana političkim zabludama, a pripada čovjeku koji ne dolazi u nikakav dodir sa drugim etničkim grupama.mightybl je napisao/la:"Napadnuti samo samo zato što smo Hrvati.
mightybl je napisao/la:
"Napadnuti samo samo zato što smo Hrvati.
deyo je napisao/la:1.Kod Konjica!Da su ih Maniaci napali mislim da ne bi cekali Konjic...al to odmah da iskljucimo
2.Al ovo mi je sad interesantno i mislim da je to pravi razlog napadaKako ? ce neko znati da si Hrvat,jos u kombiju??? Samo na jedan nacin:Ako si ti okacio neka obiljezja koja te tako klasificiraju,pa si i naletio na par cobana kojima je kamen bio pri ruci ( a kako nece kad je u Konjicu
ima kamenja dovoljno)i ostalo se zna.
Moje misljenje je da bi ove navijace trebalo ljubazno docekati, jer Hajduk i Zeljo su prijateljski klubovi. Ne bi trebalo da bude incidenata ili nacjonalizma.gollum je napisao/la:
nema tu toliko prijateljstva, koliko ima uvlačenja u pakaš splićanima i torcidi sa vaše strane. vazda su vam virile nogice iz njihovih guzičicaElegant je napisao/la: Moje misljenje je da bi ove navijace trebalo ljubazno docekati, jer Hajduk i Zeljo su prijateljski klubovi. Ne bi trebalo da bude incidenata ili nacjonalizma.
Vidi se da sve znaš, a sad..pacovi_tu_ima je napisao/la:nema tu toliko prijateljstva, koliko ima uvlačenja u pakaš splićanima i torcidi sa vaše strane. vazda su vam virile nogice iz njihovih guzičicaElegant je napisao/la: Moje misljenje je da bi ove navijace trebalo ljubazno docekati, jer Hajduk i Zeljo su prijateljski klubovi. Ne bi trebalo da bude incidenata ili nacjonalizma.
pacovi_tu_ima je napisao/la:nema tu toliko prijateljstva, koliko ima uvlačenja u pakaš splićanima i torcidi sa vaše strane. vazda su vam virile nogice iz njihovih guzičicaElegant je napisao/la: Moje misljenje je da bi ove navijace trebalo ljubazno docekati, jer Hajduk i Zeljo su prijateljski klubovi. Ne bi trebalo da bude incidenata ili nacjonalizma.
Trenutno korisnika/ca: itatabisine i 48 gostiju.