FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

gollum
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gollum » 03 okt 2011, 14:00

Morao se desiti taj težak period nakon evropskih utakmica, ali sad će to biti sve bolje. Dino i Almir su jučer pratili GOŠK na Otoci.

P.S.
slika
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 03 okt 2011, 14:01

Sad se sjetih, pa da napišem.
Gušo skide onu jedan na jedan, a frajer komentariše: "Ovo bi Karić primio".
Drugi tip se dere: "Kakav Karić, pa od njega je i Saša Matić bolji".
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 03 okt 2011, 14:05

MU'MIN T.M. je napisao/la:Zeba pogađa u svom stilu.. ;)

Jamak, nadolazi, ali može puno bolje.(Izašao sam pred golmana Slobode, i umjesto da rutinski završi akciju, on dodaje negdje između Adilovića i Zebe-nikom).

Dobra stvar je da su Beša i Nyema odmarali, Savić ?,a tokom ove pauze mislim da će i Smajić biti 100% fit. Tako da kompletni ulazimo u zadnju trećinu ove polusezone.

Lokomotiva se zahuktava!
Ja sam čuo da su Savić i Marković suspendovani,Ako neko zna više o ovome nek napiše,A što se tiče sinoćnje tekme,sjajna partija u prvom poluvremenu gdje su svi odigrali dobro.Posebno mi je drago za Adilovića,da je počeo zabijati golove.Nadam se da ćemo nakon pauze nastaviti istim ritmom da igramo i naravno da pobjeđujemo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 03 okt 2011, 14:07

CLS je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Haj za igrače, al gdje su sad oni "Amare napolje!", nismo čuli ovu rečenicu haman mjesec dana :mrgreen:
mozda su ga zvali da napolje izadje, na male da razbace :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

Haman je sad post'o redovan na terminima pa ga više ne moraju zvat' preko foruma :lol: :lol:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 03 okt 2011, 14:12

Hawking je napisao/la:
CLS je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Haj za igrače, al gdje su sad oni "Amare napolje!", nismo čuli ovu rečenicu haman mjesec dana :mrgreen:
mozda su ga zvali da napolje izadje, na male da razbace :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

Haman je sad post'o redovan na terminima pa ga više ne moraju zvat' preko foruma :lol: :lol:
ma spremaju se za Fis 2012., a nije mogoa par puta pa odma preko foruma ga poceli prozivati :lol: :lol:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

mightybl
Kontakt:

Post Postao/la mightybl » 03 okt 2011, 15:31

kazniti smeće da bude primjer drugima

Navijači Nogometnog kluba "Gošk" iz Gabele napadnuti su sinoć na izlasku iz tunela na Ivan-sedlu, nedaleko od Konjica, po povratku sa utakmice iz Sarajeva, potvrdio je Srni predsjednik navijača ovog kluba Nikola Raič.

On tvrdi da je kombi, u kome se nalazilo 12 navijača, kamenjem napalo dvadesetak napadača, koji su čekali u zasjedi odmah nakon izlaska iz tunela na Ivan-sedlu, te dodaje da su Gabeljani jedva izvukli živu glavu.

"Gošk" je igrao sa "Olimpikom" iz Sarajeva i sve se završilo bez incidenata, ali Raič sumnja da napadači pripadaju navijačkoj grupi ''Manijaci'', koja bodri "Željezničar" iz Sarajeva.

"Napadnuti samo samo zato što smo Hrvati. Naše ponašanje na utakmici u Sarajevu bilo je najnormalnije. Mi smo tek ove godine ušli u Premijer ligu i nemamo ni s kim nerasčišćenih računa. Ovo je bio revanšizam i trebalo je napraviti teški incident zbog onoga što se desilo u Banjaluci, pa su se htjeli iživiti na nama", tvrdi Raič.

On smatra da se namjerno žele proizvesti incidenti i stvoriti nacionalni sukobi.

"Zasuli su nas kamenjem, izašli na put. Ogromno kamenje su bacali na vozilo i posebno prema vozaču. Jedan kamen od nekoliko kilograma, srećom, udario je u štok vrata u visini moje glave i pogodio me u leđa. Samo sam zalegao i dodao gas, a oni su upalili bengalke da ubace u vozilo i zapale nas", ispričao je Srni Raič, koji je bio i vozač kombija.

Navijači "Goška" u međuvremenu su pozvali policiju koja, kažu, nije krenula na mjesto događanja, već su izjave dali u policiji u Konjicu.

U Policijskoj postoaji Konjic potvrđeno je da je napad u nedjelju uvečer prijavljen i da je policija poduzela sve potrebne mjere da bi pronašla napadače.

Zbog nereda na stadionima u zadnjih petnaestak dana prekinute dvije utakmice Premijer lige BiH, i to 28. rujna u Mostaru, gdje su igrali "Zrinjski" i "Velež", te 24. rujna u Banjaluci između "Borca" i "Željezničara". (Dnevnik.ba)

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 03 okt 2011, 15:34

Navijači Željezničara su sinoć bili na Grbavici ili pratili rezultat na ss-u jer ih je zanimalo kako Željo igra. Ti šatro huligani koji se sakrivaju iza navijačkog paravana su sramota i njima treba da se pozabave sudski organi. Željo je huligane otjerao sa stadiona, probajte i vi...

I šta podrazumijevaš pod "smeće"?
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 03 okt 2011, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 03 okt 2011, 15:38

mightybl je napisao/la:kazniti smeće da bude primjer drugima

Navijači Nogometnog kluba "Gošk" iz Gabele napadnuti su sinoć na izlasku iz tunela na Ivan-sedlu, nedaleko od Konjica, po povratku sa utakmice iz Sarajeva, potvrdio je Srni predsjednik navijača ovog kluba Nikola Raič.

On tvrdi da je kombi, u kome se nalazilo 12 navijača, kamenjem napalo dvadesetak napadača, koji su čekali u zasjedi odmah nakon izlaska iz tunela na Ivan-sedlu, te dodaje da su Gabeljani jedva izvukli živu glavu.

"Gošk" je igrao sa "Olimpikom" iz Sarajeva i sve se završilo bez incidenata, ali Raič sumnja da napadači pripadaju navijačkoj grupi ''Manijaci'', koja bodri "Željezničar" iz Sarajeva.

"Napadnuti samo samo zato što smo Hrvati. Naše ponašanje na utakmici u Sarajevu bilo je najnormalnije. Mi smo tek ove godine ušli u Premijer ligu i nemamo ni s kim nerasčišćenih računa. Ovo je bio revanšizam i trebalo je napraviti teški incident zbog onoga što se desilo u Banjaluci, pa su se htjeli iživiti na nama", tvrdi Raič.

On smatra da se namjerno žele proizvesti incidenti i stvoriti nacionalni sukobi.

"Zasuli su nas kamenjem, izašli na put. Ogromno kamenje su bacali na vozilo i posebno prema vozaču. Jedan kamen od nekoliko kilograma, srećom, udario je u štok vrata u visini moje glave i pogodio me u leđa. Samo sam zalegao i dodao gas, a oni su upalili bengalke da ubace u vozilo i zapale nas", ispričao je Srni Raič, koji je bio i vozač kombija.

Navijači "Goška" u međuvremenu su pozvali policiju koja, kažu, nije krenula na mjesto događanja, već su izjave dali u policiji u Konjicu.

U Policijskoj postoaji Konjic potvrđeno je da je napad u nedjelju uvečer prijavljen i da je policija poduzela sve potrebne mjere da bi pronašla napadače.

Zbog nereda na stadionima u zadnjih petnaestak dana prekinute dvije utakmice Premijer lige BiH, i to 28. rujna u Mostaru, gdje su igrali "Zrinjski" i "Velež", te 24. rujna u Banjaluci između "Borca" i "Željezničara". (Dnevnik.ba)
1. simpatizeri goska
2. ovo je izazivanje mrznje, on sumnja a ne tvrdi
3. kmee kmee... opet prica o majoriziranju :roll:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

500
Kontakt:

Post Postao/la 500 » 03 okt 2011, 15:46

ne mogu da vjerujem kakva su bagra ovi Hrvati, cuj napadnuti samo zato sto su Hrvati.. a prije jedno 20-tak dana napadnut' Red Army, je l' samo zato sto su Komunisti ? :lol: :lol:
Robijasi, Žepče, Терор ", Gang Evil, Fighters, Living on the Edge...

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 03 okt 2011, 15:52

Ma pusiti smece i lazove, sto bi napadali Gabeljanje zbog osvete Banja Luci, kakve to veze sa mozgom ima? Jesmo li mozda ubili i par vojnika u Libiji sto su nas u BL gadjali kamenicama?
Cuva Bog Zelju svog!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 03 okt 2011, 16:08

mightybl je napisao/la:"Napadnuti samo samo zato što smo Hrvati.
Čitam i ne vjerujem. Ovako razmišlja glava isprana političkim zabludama, a pripada čovjeku koji ne dolazi u nikakav dodir sa drugim etničkim grupama.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 okt 2011, 16:18

gollum je napisao/la:
mightybl je napisao/la:"Napadnuti samo samo zato što smo Hrvati.
Čitam i ne vjerujem. Ovako razmišlja glava isprana političkim zabludama, a pripada čovjeku koji ne dolazi u nikakav dodir sa drugim etničkim grupama.
Ma koga boli ona stvar što si ti Hrvat ? To je bio čisto navijački sukob u kojem su učestvovali navijači GOŠK-a i neidentifikovana lica.Eh sad što oni sumnjaju da su ih napali Manijaci, to je njihov problem ;) Čuj sumnjam na Manijake hahahahaha niđe veze.A ove ptičice iz manjeg entiteta što se javljaju, nek se smire.
DRUG NEBI TI PUNCA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 okt 2011, 16:23

mightybl je napisao/la:
"Napadnuti samo samo zato što smo Hrvati.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 03 okt 2011, 16:36

1.Kod Konjica!Da su ih Maniaci napali mislim da ne bi cekali Konjic...al to odmah da iskljucimo
2.Al ovo mi je sad interesantno i mislim da je to pravi razlog napada :geek: Kako ? ce neko znati da si Hrvat,jos u kombiju??? Samo na jedan nacin:Ako si ti okacio neka obiljezja koja te tako klasificiraju,pa si i naletio na par cobana kojima je kamen bio pri ruci ( a kako nece kad je u Konjicu :D ima kamenja dovoljno)i ostalo se zna.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 03 okt 2011, 16:42

deyo je napisao/la:1.Kod Konjica!Da su ih Maniaci napali mislim da ne bi cekali Konjic...al to odmah da iskljucimo
2.Al ovo mi je sad interesantno i mislim da je to pravi razlog napada :geek: Kako ? ce neko znati da si Hrvat,jos u kombiju??? Samo na jedan nacin:Ako si ti okacio neka obiljezja koja te tako klasificiraju,pa si i naletio na par cobana kojima je kamen bio pri ruci ( a kako nece kad je u Konjicu :D ima kamenja dovoljno)i ostalo se zna.

Ja mislim da su sami sebe kamenovali ;)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 okt 2011, 16:47

gollum je napisao/la:slika
Moje misljenje je da bi ove navijace trebalo ljubazno docekati, jer Hajduk i Zeljo su prijateljski klubovi. Ne bi trebalo da bude incidenata ili nacjonalizma. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 03 okt 2011, 16:49

Majoriziramo x2 :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 03 okt 2011, 16:50

Elegant je napisao/la: Moje misljenje je da bi ove navijace trebalo ljubazno docekati, jer Hajduk i Zeljo su prijateljski klubovi. Ne bi trebalo da bude incidenata ili nacjonalizma. 8-)
nema tu toliko prijateljstva, koliko ima uvlačenja u pakaš splićanima i torcidi sa vaše strane. vazda su vam virile nogice iz njihovih guzičica :mrgreen:

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 03 okt 2011, 16:52

pacovi_tu_ima je napisao/la:
Elegant je napisao/la: Moje misljenje je da bi ove navijace trebalo ljubazno docekati, jer Hajduk i Zeljo su prijateljski klubovi. Ne bi trebalo da bude incidenata ili nacjonalizma. 8-)
nema tu toliko prijateljstva, koliko ima uvlačenja u pakaš splićanima i torcidi sa vaše strane. vazda su vam virile nogice iz njihovih guzičica :mrgreen:
Vidi se da sve znaš, a sad.. :arrow:
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 03 okt 2011, 17:10

pacovi_tu_ima je napisao/la:

mora da je tarpi u pitanju :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] i 11 gostiju.