BHT 1princx je napisao/la:zna li netko koja ce tv stanica prenositi te tekme???
Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
Luxemburg sigurno, al Francusku?hilmo je napisao/la:BHT 1princx je napisao/la:zna li netko koja ce tv stanica prenositi te tekme???
- frankqqqqq
- Kontakt:
francusku možda i arena sport, ali mislim da će bht1 uzeti pravo za francuze.hamlet je napisao/la:Luxemburg sigurno, al Francusku?hilmo je napisao/la:BHT 1princx je napisao/la:zna li netko koja ce tv stanica prenositi te tekme???
Prenosit će i francuskuhamlet je napisao/la:Luxemburg sigurno, al Francusku?hilmo je napisao/la:BHT 1princx je napisao/la:zna li netko koja ce tv stanica prenositi te tekme???
Zadnja izmjena: mozak, dana/u 03 okt 2011, 10:36, ukupno mijenjano 1 put.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
mirsoalfakat
- Kontakt:
Sta je ovim francuzima ba?
Pola im se ekipe povrijedi . Samo molim Boga da ne igraju Benzema i Ribery jer bi njih dvojica napravili veliku razliku na terenu.Gledali ste utakmicu Bayern - Man.City sve lopte su išle na Ribery-a .A da ne pricamo puno o ovoj utakmici sa Francuzima jer moramo pobjediti Lux pa onda nesto pricati.
SRETNO PROTIV LUXA ZMAJEVI !!
3-0 (Pjanic,Dzeko,Lulic)
Pola im se ekipe povrijedi . Samo molim Boga da ne igraju Benzema i Ribery jer bi njih dvojica napravili veliku razliku na terenu.Gledali ste utakmicu Bayern - Man.City sve lopte su išle na Ribery-a .A da ne pricamo puno o ovoj utakmici sa Francuzima jer moramo pobjediti Lux pa onda nesto pricati.
3-0 (Pjanic,Dzeko,Lulic)
Mislim da će Ribery bit spreman, kao i Benzema. 
-
mirsoalfakat
- Kontakt:
Treba na stoperski par staviti Papca i Spahica pa da vidim onda to prolazenje !
Neznam treba li to govoriti, ali Ribery je njihov najvažniji i najopasniji igrač!mirsoalfakat je napisao/la:Sta je ovim francuzima ba?
3-0 (Pjanic,Dzeko,Lulic)
Nije mi jasno šta je sa riberyem, benzema je lakše povrijeđen, propušta albaniju, sanja je otpao na duži period!
Stvarno mi je žao sanje, čovjek nogu slomio, nema gore povrede!
Nego, ima li ko u ovih luxemburžana povrijeđen
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Principatus
- Kontakt:
Kod Luksemburzana su se povrijedili Hinze i Kunze (Mujo i Hase). 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Imam osjecaj protiv Francuske onakav kakav sam imao kada je Man. City igrao protiv Bayern Munchena tj. da ce ih City zgaziti.... Nadam se da se nece isto zavrsiti 
Bolje da igra Benzema nego Gomis ili Gameiro, jer je Benzema trut koji ne može istrčato kontru ili uraditi bilo šta 1 na 1.
Nadalje, bolje da na beku igra Abidal nego li Evra ili Clishy, jer mi nemamo brzog igrača na desnom krilu koji bi mogao trčati sa ovom dvojicom, dok bidala godine stižu i barem u drugom poluvremenu možemo očekivati neki prodor i centaršut.
Što se tiče Ryberija, njemu samo treba nazivati Selam alejkum prije utakmice i njega bi muslimansko srce izdalo i ne bi odigrao u granicama svojih mogućnosti.
Nadalje, bolje da na beku igra Abidal nego li Evra ili Clishy, jer mi nemamo brzog igrača na desnom krilu koji bi mogao trčati sa ovom dvojicom, dok bidala godine stižu i barem u drugom poluvremenu možemo očekivati neki prodor i centaršut.
Što se tiče Ryberija, njemu samo treba nazivati Selam alejkum prije utakmice i njega bi muslimansko srce izdalo i ne bi odigrao u granicama svojih mogućnosti.
Zadnja izmjena: Rizah, dana/u 03 okt 2011, 11:40, ukupno mijenjano 1 put.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Iči na pobjedu jer tako su nam šanse veče . Prvo poluvrijeme malo sačekati smiriti loptu i pokušati iz onoh finih akcija zabiti gol. Ako ne uspije u drugom pojačati malo napad i ofanzivu i krenuti svim silama da damo gol . Mislim da možemo napraviti dobar pritisak nekih 15 - minuta
Ako upadne onda se zna jedan na centar 4 iza njega i 5 na liniju
!
Ne treba ono iči na nešto sigurno ili takve stvari ili da se ne bi osramotili .
Bolje iči hrabro , na rezultat na pobjedu otvorit se pa šta bog da . A ako se desi da izgubimo 10 : 0 ništa onda uči u baraž i to je to
Idemo luxa dobiti prvo .
Ne treba ono iči na nešto sigurno ili takve stvari ili da se ne bi osramotili .
Bolje iči hrabro , na rezultat na pobjedu otvorit se pa šta bog da . A ako se desi da izgubimo 10 : 0 ništa onda uči u baraž i to je to
Idemo luxa dobiti prvo .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- Marseille84
- Kontakt:
Ljudi sto se ne pise nista, o kartama za Lux ?
-
karameldar
- Kontakt:
Karte su prije dva dana pustene u prodaju.Marseille84 je napisao/la:Ljudi sto se ne pise nista, o kartama za Lux ?
YNWA!
- Marseille84
- Kontakt:
Hvala druzekarameldar je napisao/la:Karte su prije dva dana pustene u prodaju.Marseille84 je napisao/la:Ljudi sto se ne pise nista, o kartama za Lux ?
Zašto uvijek puste u prodaju 11 hiljada kad mogu 16 minimalno?karameldar je napisao/la:Karte su prije dva dana pustene u prodaju.Marseille84 je napisao/la:Ljudi sto se ne pise nista, o kartama za Lux ?
-
karameldar
- Kontakt:
Zato sto ostale podijele politicarihamlet je napisao/la:Zašto uvijek puste u prodaju 11 hiljada kad mogu 16 minimalno?karameldar je napisao/la:Karte su prije dva dana pustene u prodaju.Marseille84 je napisao/la:Ljudi sto se ne pise nista, o kartama za Lux ?
YNWA!
Ma daj, smiješni su fakat... Sve pusti, kao da se neće prodatkarameldar je napisao/la:Zato sto ostale podijele politicarihamlet je napisao/la: Zašto uvijek puste u prodaju 11 hiljada kad mogu 16 minimalno?
-
karameldar
- Kontakt:
Ja sam uspio kupit,imam veze u Centrotransuhamlet je napisao/la:Ma daj, smiješni su fakat... Sve pusti, kao da se neće prodatkarameldar je napisao/la:Zato sto ostale podijele politicarihamlet je napisao/la: Zašto uvijek puste u prodaju 11 hiljada kad mogu 16 minimalno?
YNWA!

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.