Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
6
20%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
9
30%
4) St.Pauli
5
17%
5) Mainz
5
17%
6) Augsburg
4
13%
7) Union Berlin
1
3%

Ukupno glasova: 30

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Monolog » 02 okt 2011, 15:56

Hannover pod vodstvom Slomke ne gubi domaće utakmice. U prethodnih 17 mečeva su skupili 15 pobjeda i 2 remija :shock: . I danas su dobro krenuli kontra Werdera.

Btw, ja imam prelaz 1/2. Nadam se da će Pizzaro i društvo proraditi u 2. poluvremenu. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 okt 2011, 16:00

Edin TM87 je napisao/la:E da vas vidim sad: Gdje su oni Iranci Mehdi Mahdavikia iz Hamburga i Ali Karimi iz Bayerna? :roll:
Mahdavikia je kako se zadnji put sjecam igrao za Eintracht i onda je zavrsio u Iranu i mislim da i dan danas tamo igra, a Karimi je proslu polusezonu nosio dres Schalkea, a da li je i dalje kod njih ne znam.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 02 okt 2011, 16:04

Monolog je napisao/la: Btw, ja imam prelaz 1/2. Nadam se da će Pizzaro i društvo proraditi u 2. poluvremenu. :mrgreen:

Ja imam Werder vise od 1 gola tako da dodjemo na isto...kod tebe je veca kvota ali svejedno padamo obojica :lol: ...zaheban Hannover :roll:

Inace strasan gol je postigao Derdiyok...vjerovatno i najbolji ove sezone.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 02 okt 2011, 17:39

adnan24 je napisao/la:Ja imam Werder vise od 1 gola tako da dodjemo na isto...kod tebe je veca kvota ali svejedno padamo obojica :lol: ...zaheban Hannover :roll:
Bo'me ubode ga Pizza. :D

HanoFa dere li dere. Abdellaoue u top formi i nakon lakše ozlijede. Zabio je već 6 komada, a propustio je 2-3 kola. :?
Der Mann für die entscheidenden Tore.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 02 okt 2011, 18:56

Hare_BvB je napisao/la:
Bo'me ubode ga Pizza. :D

HanoFa dere li dere. Abdellaoue u top formi i nakon lakše ozlijede. Zabio je već 6 komada, a propustio je 2-3 kola. :?

I na kraju me zaheba sugavi Marseille...smijesno je od koga smo mi izgubili 3-0 :oops:

Hsv ima 1-1 na 20 minuta do kraja...bilo bi dobro da uzmu bar bod...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 okt 2011, 19:02

adnan24 je napisao/la:Hsv ima 1-1 na 20 minuta do kraja...bilo bi dobro da uzmu bar bod...
Smijem li te zamoliti da ne uzimaš Newcastle u usta? :mrgreen: Al' ga HSV usisa nakon što si im poželio sreću. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 02 okt 2011, 19:04

Monolog je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Hsv ima 1-1 na 20 minuta do kraja...bilo bi dobro da uzmu bar bod...
Smijem li te zamoliti da ne uzimaš Newcastle u usta? :mrgreen: Al' ga HSV usisa nakon što si im poželio sreću. :mrgreen:

:lol: :lol: Hoce me danas pravo...sve naopako ide :oops: Sad ce Schalke 1-3 :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 okt 2011, 19:07

Zeleni se ipak okliznuše , Bayern usamljen na vrhu :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Re: Hertha BSC Berlin

Post Postao/la effe_sa » 02 okt 2011, 23:33

Omerbavarac je napisao/la:Napredak je vidljiv, ali samo do sljedeceg kola gdje ce biti zaustavljeni. :P

Inace ovo sto do sada pruzaju nije niko ocekivao, narocito nakon prva dva kola, gdje nisu imali ni igru ni rezultat, ali vremenom su nadosli i trenutno igraju sasvim zadovoljavajuce.
Ma dobro ja sam vjerovao da mogu do zlatne sredine i mislim da će tu biti i ostati do kraja sezone, a naredne Hertha može možda opet razmišljat o Evropi. A jučer su konačno odigrali dopadljivo, dosta dobro, posebno je Ben Hatira pružio dobru partiju i vidi se da je pravo pojačanje. A naravno da bi trebali naredno kolo biti zaustavljeni, a onda mogu opet pobjeđivat koliko hoče. :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 okt 2011, 00:16

@Effe, da je gasimo odmah ili poslije duela sa Bayernom? :?
Na tebi je. :P Osim ako se nisi predomislio.
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 okt 2011, 00:29

geronimo je napisao/la:@Effe, da je gasimo odmah ili poslije duela sa Bayernom? :?
Na tebi je. :P Osim ako se nisi predomislio.
Pa odluči ti...U početku je bila po malo aktivna sad sve manje i manje, a vecina kada piše o herthi piše na temi bundeslige...Pa da onda samo tamo pišemo a ovo da gasimo????
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 03 okt 2011, 00:30

hm, koliko često zalazim na ovaj pdf najbolji je primjer da nisam ni primjetio do sada temu o Hertha-i. počeo sam ih pratiti od one sezone kad su se predzadnji put vratili u 1. BL. mislim da je to bilo u sezoni 1995/96 ili sezonu kasnije. posebno sam ih pratio jedno tri-četiri godine do pred zadnje ispadanje. pratio sam ih skoro koliko i Bayern i u tim godinama praktično sam znao sve o timu.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 okt 2011, 00:33

Hare_BvB je napisao/la: HanoFa dere li dere.
Nikad ih nisam volio (ni onda kada su prošetali kroz cvajtu) iako sam mišljenja da ovako jedan grad treba imati svog predstavnika u erste klasi.
Trpio sam ih, gadili su mi se :mrgreen: , ali ovo što u zadnje vrijeme pružaju...alal vera Ma....pardon, Mirko. :)
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 okt 2011, 00:44

Efenberže, meni ne smeta. Rado bih je ostavio, isto kao što bih otvorio teme o Bremenu, Leverkusenu, pa i Nurnbergu. :D
Problem je što malo raje zalazi na ovakve teme, ili nema dovoljno interesanata da bi tema oživjela.
Tema o Bundesligi pokriva gotovo sve ostale klubove, čiji simpatizeri nisu u dovoljnom broju n aovom forumu. Nažalost.
Neka, ostavićemo je još neko vrijeme (ne jede hljeba :mrgreen: ) a, evo i Paša zna kada je Kruse mreže tresao. :D
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 okt 2011, 00:49

geronimo je napisao/la:Efenberže, meni ne smeta. Rado bih je ostavio, isto kao što bih otvorio teme o Bremenu, Leverkusenu, pa i Nurnbergu. :D
Problem je što malo raje zalazi na ovakve teme, ili nema dovoljno interesanata da bi tema oživjela.
Tema o Bundesligi pokriva gotovo sve ostale klubove, čiji simpatizeri nisu u dovoljnom broju n aovom forumu. Nažalost.
Neka, ostavićemo je još neko vrijeme (ne jede hljeba :mrgreen: ) a, evo i Paša zna kada je Kruse mreže tresao. :D
Pa bar ponekad neko naleti...A ja ću pisat isto bar sedmično po koji post...Nije tako loše krenula, pa možda se još i održi, a et i Herthu je krenulo :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 03 okt 2011, 01:13

Meni su uvijek bili mrski, vjerovatno zato što su redovno bili nezgodni po BVB. :twisted:

Imali su finu generaciju potkraj 90-ih i početkom novog milenija - Preetz, Vosz, Deisler, Schmidt, Rehmer, Daei, Tretschok, Kiraly :mrgreen: . Uletili su i CL jedne sezone, čak i izbacili Milana u grupnoj fazi.

Evo kad je Perzijski Brko utišao San Siro:

[youtube][/youtube]

''Bolje'' se radovao i Gerd Muller u 70-im od našeg Alija. :lol:

J.Goerges
Kontakt:

Post Postao/la J.Goerges » 03 okt 2011, 02:10

Imali su finih igrača !!
Šta je Marcelinho radio jedno vrijeme u Berlinu ;)

Dardai je dugo igrao tamo,pa Zecke Nuendorf ih bilo je igrača ,ali je Herta propala skroz ,sad se vraćaju pa vidjećemo šta će biti ;)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 okt 2011, 09:38

Hare_BvB je napisao/la:Meni su uvijek bili mrski, vjerovatno zato što su redovno bili nezgodni po BVB. :twisted:

Imali su finu generaciju potkraj 90-ih i početkom novog milenija - Preetz, Vosz, Deisler, Schmidt, Rehmer, Daei, Tretschok, Kiraly :mrgreen: . Uletili su i CL jedne sezone, čak i izbacili Milana u grupnoj fazi.

Evo kad je Perzijski Brko utišao San Siro:

[youtube][/youtube]

''Bolje'' se radovao i Gerd Muller u 70-im od našeg Alija. :lol:
E svaka čast za ovaj video...Hertha je tada prošla čini mi se prvu grupnu fazu, ušla u drugu i tu ispala..Tada su se igrale 2 grupne faze...Tih godina su redovno bili zastupljeni u evropi, pored Lp igrali par sezona i KUP Uefa.
A ti se @Hare sigurno sjecas i kad je Bvb razbio Milan sa 4-0 u Kupu Uefa :D :D :D onako usput reko ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 03 okt 2011, 20:02

slika

slika

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 03 okt 2011, 20:23

effe_sa je napisao/la:A ti se @Hare sigurno sjecas i kad je Bvb razbio Milan sa 4-0 u Kupu Uefa :D :D :D onako usput reko ;)
Kako ih je samo Amoroso uništio. :mrgreen: Laursenu se zavrtilo za sva vremena. :lol: Šteta pa na kraju ne uzeše ''kantu'' - van Hoojdonkov snajper, nesretan crveni u oproštajnoj za Kohlera, ''gostujući'' teren. :(

Back on topic - Hertha umnogome zavisi od Raffaelovog raspoloženja. Jednostavno kad on igra, igra i Hertha. Brazilac je odličan fudbaler, samo ima problema s nekonstantnošću i tankim nervima. To ga ponajviše koči u gradnji neke ozbiljnije karijere.

''Mali'' Lasogga je ubica. :D Ako nastavi ovako, Hertha će narednog ljeta biti zastrpana primamljivim ponudama. :D Ne znam zašto Markus ne da šansu maldom Schulzu, koji važi za vanserijskog talenta. :?

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.