Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
Mi smo vazda donji u ovim "istorijskim" prilikama.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
kinder_jaje
- Kontakt:
pratio sam veceras tekmu psg-a i liona ova dva momka me nisu odusevili cak naprotiv matuidi skroz los bio bar po meniArnelinho je napisao/la:Pozvan je Debucy. Desni bek Lille-a, al' on opet nije kvalitet Bacary-a.Goalgetter je napisao/la:Btw. Jes krenulo Francuze, Benzema, Ribery, Sagna i Abidal povrijedjeni ..
Abidal ce biti 7 - 10 dana van terena, sto znaci da propusta BiH
Što se njihovog kadra tiče, samo da spomenem, jer vidim nije niko:
GOLMANI: Cedric Carrasso (Bordeaux), Hugo Lloris (Olympique Lyon), Steve Mandanda (Olympique Marseille),
ODBRANA: Eric Abidal (Barcelona), Patrice Evra (Manchester United), Younes Kaboul (Tottenham Hotspur), Laurent Koscielny (Arsenal), Adil Rami (Valencia), Anthony Reveillere (Lyon), Bacary Sagna (Arsenal),
VEZNI RED: Yohan Cabaye (Newcastle United), Alou Diarra (Marseille), Yann M'Vila (Rennes), Florent Malouda (Chelsea), Marvin Martin (Sochaux), Blaise Matuidi (Paris St Germain), Samir Nasri (Manchester City), Mathieu Valbuena (Marseille), Franck Ribery (Bayern).
NAPAD: Karim Benzema (Real Madrid), Kevin Gameiro (PSG), Bafetimbi Gomis (Lyon), Jeremy Menez (PSG), Loic Remy (Marseille).
Ozlijedjeni i upitni su crveni!
Što se napada tiče on je jako oslabljen neigranjem Benzeme, u odbrani im je vjetar. Ja pratim Arsenal i znam da je Koscielny ozlijedjen (ne znam tačno na koliko), tako da bi i on trebao izostati, čudi me da mediji ne obraćaju pažnju na to-no, nisu ni spomenuli.![]()
Njihova najjača odbrana (što trenutno mogu izvesti )je po meni: Debucy-Kaboul-Rami-Evra, a i to po meni nije prekvalitetno. Evra je kako čujem van forme, a preostala trojca nisu top igrači.
Btw.Njihova snaga je očigledno vezni red, čak i da fali Ribery su preyebeni, iako je Nasri van forme, neki je talenat, neki prosjek igrača, al' dosta ih ima i kvalitetnih.
E. Abidal, A. Réveillère, P. Evra, G. Clichy, A. Diarra, J. Ménez i Y. M'Vila, prema soccerwayu, (ako su podaci azurirani) imaju kartone, tako da bi Francuzi mogli bit' pravo oslabljeni... 
Meni bi bilo dovoljno.wanakis je napisao/la:E. Abidal, A. Réveillère, P. Evra, G. Clichy, A. Diarra, J. Ménez i Y. M'Vila, prema soccerwayu, (ako su podaci azurirani) imaju kartone, tako da bi Francuzi mogli bit' pravo oslabljeni...
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Zaboravili smo Llorisa,i on se mora povrijediti do 11.-tog ako zelimo sokirati Pijetlove 
Chelsea F.C.
Ne znaju Francuzi da smo mi ovdje stručnjaci za piletinuBlue_He4rt je napisao/la:Zaboravili smo Llorisa,i on se mora povrijediti do 11.-tog ako zelimo sokirati Pijetlove
Ima i na drugoj strani dosta problema: Džeko trenutno i nije u nekoj formi, Ibišević ne pamtim kad je zadnji put odigrao utakmicu, Misimović igra po 20 minuta, Muslimović bez kluba i kao takav van natjecateljske forme, Salihović povredjen ( što je najgore od svega), Lulić se do sada i nije baš proslavio u Laziu, znači ni on nije baš u nekoj formi...
Ne bih želio širiti pesimizam ali realno ima par razloga za brigu. Prije svega prvo odraditi Luxemburg pa ćemo onda o Francuskoj.
YNWA!
Idemo u baraž. Na čemu se samo temelji toliki optimizam da možemo pobijediti Francusku ? Ovo sa povredama i neće biti neka prednost, sjetimo se samo Turske kad im je falilo pola tima pa nas dobiše.
Daj bože da se prevarim i da pobijedimo, ali budimo realni. 
Buraz nego da ja tebiarmin je napisao/la:Idemo u baraž. Na čemu se samo temelji toliki optimizam da možemo pobijediti Francusku ? Ovo sa povredama i neće biti neka prednost, sjetimo se samo Turske kad im je falilo pola tima pa nas dobiše.Daj bože da se prevarim i da pobijedimo, ali budimo realni.
Sta je Slovenija bolja od Rusije, ili Estonija od Srbije ? Armenija od Slovacke, ili kao najbolji primjer kad su Hrvati tukli Engleze recimo....
Zasto igrati ako u svaku utakmicu ne ici sa namjerom da se pobjedi ? Izgubiti nije sramota, ali je sramota se unaprijed predati! Sta bi bilo da su se BH sinovi predali i tako razmisljali za vrijeme agresije, od sile koja je mnogo puta bila spremnija,jaca i iskusnija?
Njima je bilo teze, a hoces da mi kazes da 11 momaka koji ganjaju loptu CIJELI ZIVOT ne mogu izici na teren i boriti se za gol vise sa nekim Francuzima ili bilo kim ?
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
-
necko_gradacac
- Kontakt:
tako je KONGO idemo im yebat kevu u po Francuske 
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
-
hercegovina
- Kontakt:
Cuj Kaboul sto je cuvao Dzeku protiv Tottenhama. Pa ja sam mislio da on igra za Afganstan
I sta je sa starom ekipom Toulalan,Clichy,Mexes,Diaby...
I sta je sa starom ekipom Toulalan,Clichy,Mexes,Diaby...
Ne bi trebalo Ibiševića odma' protiv Luxemburga...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Puno lakse je igrati utakmice kad si "autsajder" , a puno teze kad moras pobjediti (Danska 1-1 , Turska 1-1, Portugal 0-1) .KONGO je napisao/la:Buraz nego da ja tebiarmin je napisao/la:Idemo u baraž. Na čemu se samo temelji toliki optimizam da možemo pobijediti Francusku ? Ovo sa povredama i neće biti neka prednost, sjetimo se samo Turske kad im je falilo pola tima pa nas dobiše.Daj bože da se prevarim i da pobijedimo, ali budimo realni.
![]()
![]()
Sta je Slovenija bolja od Rusije, ili Estonija od Srbije ? Armenija od Slovacke, ili kao najbolji primjer kad su Hrvati tukli Engleze recimo....
Zasto igrati ako u svaku utakmicu ne ici sa namjerom da se pobjedi ? Izgubiti nije sramota, ali je sramota se unaprijed predati! Sta bi bilo da su se BH sinovi predali i tako razmisljali za vrijeme agresije, od sile koja je mnogo puta bila spremnija,jaca i iskusnija?
Njima je bilo teze, a hoces da mi kazes da 11 momaka koji ganjaju loptu CIJELI ZIVOT ne mogu izici na teren i boriti se za gol vise sa nekim Francuzima ili bilo kim ?
Da nam i nerjesen rezultat odgovara bilo bi lakse ovako Fracuzi nece srljati , ali daleko od toga da nemamo sanse.
Mislim da su nam sanse podjenake : Pobjeda Francuske 25% , Pobjeda Bosne 25% nerjeseno 50% stim da francuzi idu kao prvi i sa nerjesenim rezultatom :
Jest ako se braća Šiptari tu ne upetljaju...Kobe Bryant je napisao/la: Da nam i nerjesen rezultat odgovara bilo bi lakse ovako Fracuzi nece srljati , ali daleko od toga da nemamo sanse.
Mislim da su nam sanse podjenake : Pobjeda Francuske 25% , Pobjeda Bosne 25% nerjeseno 50% stim da francuzi idu kao prvi i sa nerjesenim rezultatom :
Ribery će biti spreman, malo je istegao mišić, ništa ozbiljno, dobra stvar je ako budu falili Abidal, Sagna i Benzema, ova dvojica zadnjih 100% neće igrati...
Mislim da zamaranje oko toga ko je povrijeđen, ko će igrati ko neće, nam neće ništa donijeti.. oni imaju jako kvalitetnu bazu igrača i sigurno svaki novi koji uleti će gristi 120% od svojih mogućnosti da se dokaže u reprezentativnom dresu..
Mi trebamo gledati sebe, spremiti se u miru i tišini, odraditi tekmu sa Luksemburgom, upisati novu tricu i rasterećeni otići na megdan pijetlovima..
Samo tako možemo uspjeti RASTEREĆENO
Svaka opaska oko historijske utakmice, historijskog ovog, onog nam neće pomoći, šta više s...bati će nas..
zato pametno i polako...
Do pobjede aBd
Mislim da zamaranje oko toga ko je povrijeđen, ko će igrati ko neće, nam neće ništa donijeti.. oni imaju jako kvalitetnu bazu igrača i sigurno svaki novi koji uleti će gristi 120% od svojih mogućnosti da se dokaže u reprezentativnom dresu..
Mi trebamo gledati sebe, spremiti se u miru i tišini, odraditi tekmu sa Luksemburgom, upisati novu tricu i rasterećeni otići na megdan pijetlovima..
Samo tako možemo uspjeti RASTEREĆENO
Svaka opaska oko historijske utakmice, historijskog ovog, onog nam neće pomoći, šta više s...bati će nas..
zato pametno i polako...
Do pobjede aBd
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Možel mi neko napisat koji su termini predviđeni za igranje baraža?! Jel početkom novembra ili?
-
Madridista18
- Kontakt:
Jeli pocelo okupljanje ?
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Treba odraditi Lux i onda rastereceno izadji francuzima na mejdan, jer ruku na srce baraz je uvjek bio cilj a prvo mjesto bonus. Naravno da treba ici na pobjedu, a zijani li se nije sramota (k'o sto ti kazes).KONGO je napisao/la:Sta je Slovenija bolja od Rusije, ili Estonija od Srbije ? Armenija od Slovacke, ili kao najbolji primjer kad su Hrvati tukli Engleze recimo....
zna li netko koja ce tv stanica prenositi te tekme???
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Obicno biva TV1. Valjda ce i sada.
Dobro je, Sagna im ne igra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.