NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
bravo momci svaka cast....odlicna utakmica
Rekao sam da će utakmica biti na visokom nivou sa puno prilika ali malo golova.Borca je zavarala utakmica od srijede u kojoj su oni bili ovakvi baš kao mi danas.Moram priznat da je postavka igre,taktika koju je postavio Jovic na zavidnom nivou bila danas.Vidi se da je Borac kvalitetna ekipa ali je danas ipak Jović nadmudrio Cvetkovića.Ako nastavi sa ovakvom taktikom,t.j.da za svakog protivnika ima postavku igre, opravdaće ono za sto je plaćen.
evo i ja da čestitam na veoma važnoj pobjedi i nadam se da u nastavku slijede bolje partije i nove pobjede
Prvo da pohvalim svaka čast za današnje izdanje i za taktiku, sa ovim veznim igračima.
Ja nikada nisam rekao da treba otjerati igrače, samo trenera ukoliko nastavi sa lošim rezultatima...i kukavičkom taktikom al danas smo po prvi puta igrali kako valja otvoreno i pritisak od početka, i vidi se da je se isplatilo....
Ja nikada nisam rekao da treba otjerati igrače, samo trenera ukoliko nastavi sa lošim rezultatima...i kukavičkom taktikom al danas smo po prvi puta igrali kako valja otvoreno i pritisak od početka, i vidi se da je se isplatilo....
-
- Kontakt:
napred zvijezda aleeee...sve super bilo danas...ostali psssstttttttt
niknut će iz bola i krika...čista i nevina poput rose...i kao bijeli krin...ponovo Bosna...
druze nije da se hvalim, ali, nisi jedini koji nam to kazevidovitadjemila je napisao/la:Sve iskrene cestitke na pobjedi .Svaka vam cast jer ste mozda i najzdravija nogometna sredina u drzavi....

- admir_ze1982
- Kontakt:
Davno sam vam rekao. u ovoj ekipi je nayyebe.nije postenim ekipama, a vi ste jedna od rijetkih ekipa i sredina koej su zdrave i rade posteno.
A isto sam vise puta naglasio da Zvijezda ima jako dobru ekipu, i da ne treba da strahujete za status u PL , posebno kad se tome doda da na klupi imate jednog od najboljih ako ne i najboljeg trenera u drzavi.
Sretno vam u nastavku i cestitke na pobjedi ....
A isto sam vise puta naglasio da Zvijezda ima jako dobru ekipu, i da ne treba da strahujete za status u PL , posebno kad se tome doda da na klupi imate jednog od najboljih ako ne i najboljeg trenera u drzavi.
Sretno vam u nastavku i cestitke na pobjedi ....
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
uhhhhhhhhhh kako se lakse dise sa ovom pobjedom
samo zao mi je sto su lesinare vratili iz Modrice izgleda da su pravili probleme pa ih specijalna RS-a nadrobila i vratili kuci 

dan nakon odlicne utakmice zvijezda mi ne izlazi iz glave jer stanje na tabeli stvarno nije nikako mjerilo u odnosu na igru.drago mi je da su igraci dokazali i sami sebi a i nama da se moze igrati sa svim ekipama i pobjedivati.samo mi je zao slobode sto je u losoj situaciji volio bi da pobijedimo gore al sloboda ce se naci u veoma teskoj situaciji.uglavnom idemo u tz rastereceni a tad smo najopasniji i nek pobijedi bolji naravno bez pomoci sudija 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ako neko bude imao info gdje se igra ova prijateljska utakmica sa spartakom,bilo bi lijepo da je na banji 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Cestitke od srca na pobjedi,nisam nazalost stigao do Gradacca,na vrijeme,ali sam po pregledu vidio da ste nas demolirali.I usput nam otjerali trenera.

Nije bilo problema,policija se svetila zbog nereda protiv Zeljeznicara...Fatko je napisao/la:uhhhhhhhhhh kako se lakse dise sa ovom pobjedomsamo zao mi je sto su lesinare vratili iz Modrice izgleda da su pravili probleme pa ih specijalna RS-a nadrobila i vratili kuci
meni je bas zao sto se desilo to sa policijom a jos cudnije sto vas je policija rs-a zezala,ili se varam..al nema veze dodi te nam kad se bude igrao uzvrat kupa jer ocekivat je jos i bolju utakmicu.ko je novi sretnik na klupi,jel dosao red na curguza
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Pa kazem,napravili su zasjedu,odveli iza nekog skladista i vrsili teror,u Klasnicama kod Banjaluke.astra1922 je napisao/la:meni je bas zao sto se desilo to sa policijom a jos cudnije sto vas je policija rs-a zezala,ili se varam..al nema veze dodi te nam kad se bude igrao uzvrat kupa jer ocekivat je jos i bolju utakmicu.ko je novi sretnik na klupi,jel dosao red na curguza
A sto se novog trenera tice,ne zna se jos nista...Mislim da Curguz nije uopste u kombinaciji.
jubitubi je napisao/la:Pa kazem,napravili su zasjedu,odveli iza nekog skladista i vrsili teror,u Klasnicama kod Banjaluke.astra1922 je napisao/la:meni je bas zao sto se desilo to sa policijom a jos cudnije sto vas je policija rs-a zezala,ili se varam..al nema veze dodi te nam kad se bude igrao uzvrat kupa jer ocekivat je jos i bolju utakmicu.ko je novi sretnik na klupi,jel dosao red na curguza
A sto se novog trenera tice,ne zna se jos nista...Mislim da Curguz nije uopste u kombinaciji.
šteta on je stručnjak po mjeri

Ma ne sjeda on meni nikako...Ebi mu mater. 

ja sam se zezo po meni on nije dobar strucnjak,dok je bio u zvijezdi jedva smo ostali i bili smo u krizi iz koje smo se jedva izvukli.steta za jagodica sto ode u kozaru on bi bio idealno rjesenjejubitubi je napisao/la:Ma ne sjeda on meni nikako...Ebi mu mater.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ovaj vaš stadion iz godine u godinu sve bolji i bolji, imate li u planu u skorije vrijeme graditi i tribine iza gola, ili još neke radove na stadionu ?
DRUG NEBI TI PUNCA
gradit ce se jos jedna tribina velika kontra ove za par godina,a sada je prioritet ovu pokriti postaviti reflektore i semafor,znaci da se dobije licenca za igranje evropskih utakmica i mislim da bi to bilo i vise nego dobro
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
bio je penalnecko_gradacac je napisao/la:hvala i da ako Bog da iznenadite ZeljuSaltCityAttack je napisao/la:cestitke komsije na pobjedi svaka cast

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
zaluto si majmunegavran je napisao/la:bio je penalnecko_gradacac je napisao/la:hvala i da ako Bog da iznenadite ZeljuSaltCityAttack je napisao/la:cestitke komsije na pobjedi svaka cast

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.