9. kolo Premijer lige BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 9. kolo Premijer lige BiH
Rođeni najsigurnija dvica, sutra idu navijači da ih isprate pred tekmu, naravno bit će puni motiva i zgazit će ove iz međugorja 

Ako Velez izdrzi do poluvremena da neprimi go, u drugom ce zgrinjski puci po savovima od pritiska. Nesmiju dozvoliti da dvije utakmice zaredom nepobjede, tako da je najvaznije prvo poluvrijeme kako znamo i umijemo odigrati X. Ali bice tesko. Vise bi volio da ima publike, jer bi im to bio jos veci pritisak, ali i ovako imamo veliku sansu da ih dokrajcimo, sto bi znacio i otkaz trenera i mozda i pad uprave.Ra`81 je napisao/la:Rođeni najsigurnija dvica, sutra idu navijači da ih isprate pred tekmu, naravno bit će puni motiva i zgazit će ove iz međugorja
Borba dobra protiv zla(2. epizoda)
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Patetika na kubikBliss je napisao/la:Ako Velez izdrzi do poluvremena da neprimi go, u drugom ce zgrinjski puci po savovima od pritiska. Nesmiju dozvoliti da dvije utakmice zaredom nepobjede, tako da je najvaznije prvo poluvrijeme kako znamo i umijemo odigrati X. Ali bice tesko. Vise bi volio da ima publike, jer bi im to bio jos veci pritisak, ali i ovako imamo veliku sansu da ih dokrajcimo, sto bi znacio i otkaz trenera i mozda i pad uprave.Ra`81 je napisao/la:Rođeni najsigurnija dvica, sutra idu navijači da ih isprate pred tekmu, naravno bit će puni motiva i zgazit će ove iz međugorja
Borba dobra protiv zla(2. epizoda)

YNWA!
- admir_ze1982
- Kontakt:
Tri od tri...idemo daljeadmir_ze1982 je napisao/la:Zeljeznicar - Sloboda 1 Sloboda one sve dublje i dublje, nazalost, jedinu nadu ima vidim u tom d ace Zeljo biti umoran od utakmice kupa, no mislim da je i to nedovoljno za goste
Rudar - Sarajevo 2 Sarajevo u gostima igra rasterecenije, a nakon 2 poraza moraju da pobijede ili ce da bude jako losa situacija
Olimpic - GOSK 1 Olimpic igra vruce hladno, ali su za klasu bolji od Gabeljana
Leotar - Celik x Prednost Leotara sto ce mo mi igrati u srijedu kup, no nasa prednost su pozitivne struje
Zrinjski - Velez 1 velez nema sansi
Travnik - Slavija 1 Dvije najlosije ekipe, pobijedice manje losi
Siroki - Kozara 1 Siroki igra dosta dobro,
Zvijezda - Borac 1x Zvijezda je jako kvalitetna ekipa, dok Borac ne odusevljava

$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
admir_ze1982 je napisao/la:admir_ze1982 je napisao/la:Zeljeznicar - Sloboda 1 Sloboda one sve dublje i dublje, nazalost, jedinu nadu ima vidim u tom d ace Zeljo biti umoran od utakmice kupa, no mislim da je i to nedovoljno za goste
Tri od tri...idemo dalje
Padas ovdje.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- admir_ze1982
- Kontakt:
VolimTz je napisao/la:admir_ze1982 je napisao/la:admir_ze1982 je napisao/la:Zeljeznicar - Sloboda 1 Sloboda one sve dublje i dublje, nazalost, jedinu nadu ima vidim u tom d ace Zeljo biti umoran od utakmice kupa, no mislim da je i to nedovoljno za goste
Tri od tri...idemo dalje
Padas ovdje.
Iskreno, nisam bas fan Zelje nego sam realno gledao, a sad sve je moguce, al brate onog Vojvodica vam ocima gledat en mogu...a ne bi mi bilo krivo da otkinete bod Zelji

$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
admir_ze1982 je napisao/la:VolimTz je napisao/la:admir_ze1982 je napisao/la:Zeljeznicar - Sloboda 1 Sloboda one sve dublje i dublje, nazalost, jedinu nadu ima vidim u tom d ace Zeljo biti umoran od utakmice kupa, no mislim da je i to nedovoljno za goste
Padas ovdje.
Iskreno, nisam bas fan Zelje nego sam realno gledao, a sad sve je moguce, al brate onog Vojvodica vam ocima gledat en mogu...a ne bi mi bilo krivo da otkinete bod Zelji
Ovaj susret je uvijek bio cudan, dolazili smo i slabiji pa odnijeli 3 boda.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
aS_Roma je napisao/la:Fk Leotar - Nk Čelik " 1X2 ... Celik se opasno pohasio u zadnje vrijeme ovdje je sve moguce.
Rudar.P - Sarajevo " 2 ... Nekako lose igramo al valjda mozemo ovdje dobiti
Nk Travnik - Fk Slavija "1" Ovo je laganini 1
Fk Olimpic - Gošk "1" I Olimpik lagano uzima
Nk Zvijezda - Fk Borac " 1X ... Ovo je vise 1 nego X ...valjda Zvijezda ovo dobije
Zrinjski - Velež "1X2" ... Sve moguce, zavisi dosta od toga gdje ce se i igrati, al Velez je bolja ekipa
Željo- Sloboda "1" Mada im ne lezi Sloboda, dobit ce ovo Zeljo 2-3 razlike

Pogodih Zelju, Zvijzedu i GOSKmirzza je napisao/la:Zeljeznicar - Sloboda 1 Vrijeme je da se mrtva Sloboda zgazi za sva vremena. Treba poderati 4-0 uz golove
Rudar - Sarajevo x Sarajevo Kvalitetnije Rudar domacin, sluti na podjelu bodova. 1-1
Olimpic - GOSK x, Olimpicic toplo ladno, taksisti najavljuju strajk, a Oda je gadan trener ocekujem X. 1-1
Leotar - Celik 1, Leotar nema prostor za kiks zato 1-0 domacinski
Zrinjski - Velez X2 - Velez pun motiva a Zrinja pred praznim tribinama, ocekujem najmanje X ali i pobjedu rodjenih.
Travnik - Slavija 1 Mesari ce proraditi 2-0
Siroki - Kozara 1, bez komentara 3-0, kvalitet je na strani domacina
Zvijezda - Borac 1 Sir Jovic uzima Borac laaaadno, ocekujem 2-0

Cuva Bog Zelju svog!
- admir_ze1982
- Kontakt:
Sye.ba me samo Olimpic... 7 od 8 niej loseadmir_ze1982 je napisao/la:Tri od tri...idemo daljeadmir_ze1982 je napisao/la:Zeljeznicar - Sloboda 1 Sloboda one sve dublje i dublje, nazalost, jedinu nadu ima vidim u tom d ace Zeljo biti umoran od utakmice kupa, no mislim da je i to nedovoljno za goste
Rudar - Sarajevo 2 Sarajevo u gostima igra rasterecenije, a nakon 2 poraza moraju da pobijede ili ce da bude jako losa situacija
Leotar - Celik x Prednost Leotara sto ce mo mi igrati u srijedu kup, no nasa prednost su pozitivne struje

- Robijas007
- Kontakt:
tebe ovdje mene na kladioniciadmir_ze1982 je napisao/la:Sye.ba me samo Olimpic... 7 od 8 niej loseadmir_ze1982 je napisao/la:Tri od tri...idemo daljeadmir_ze1982 je napisao/la:Zeljeznicar - Sloboda 1 Sloboda one sve dublje i dublje, nazalost, jedinu nadu ima vidim u tom d ace Zeljo biti umoran od utakmice kupa, no mislim da je i to nedovoljno za goste

NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
Da ste mene slusali za Olimpic, pogodili bi, x ko kuca 

Cuva Bog Zelju svog!
Ja sam jedino Čelika skin'o rutinski, X! 

nisi jedini. i ja sam isto tipovao. 

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- viva_il_chelik
- Kontakt:
Ra`81 je napisao/la:Rođeni najsigurnija dvica, sutra idu navijači da ih isprate pred tekmu, naravno bit će puni motiva i zgazit će ove iz međugorja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.