Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Profesor
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Profesor » 02 okt 2011, 19:46

Al koji je samo onaj Jenkinson levat, stvarno kad god ga vidim na terenu lose mi je. Ako obratite pozornost, od odlazka Sagne sa terena svi napadi Shitthama isli su sa njegove strane. Nadam se da nije neka ozbiljnija povreda Sagne.

evo malo off. topica
zove me rodjak i pita sta je to sa Arsenalom, a ja mu odgovaram bice bolje, a on ce: aha ko i politicko stanje u BiH.
Popravi mi coek ostatak veceri :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 okt 2011, 19:49

JuveSissoko je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
vedofeelgood je napisao/la:Nije bila loša igra koliko je Tottenham sretno dao gol .
U fudbalu nepostoji sreća.
[youtube][/youtube]

utakmica preplavljena fudbalskom srecom engleskog tima ;)
Nije to nikakva sreća nego tvoj način da mene isprovociraš ali no way Jose . 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 02 okt 2011, 19:49

AllGunsBlazing je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
vedofeelgood je napisao/la:Nije bila loša igra koliko je Tottenham sretno dao gol .
Prvo pise se ''ne postoji''..
Drugo itekako da postoji, pa npr. Messi mnogo svojih golova da kad mu se odbije lopta od protivnickog igraca(ne zelim umanjiti njegovu vriejdnost ili kvalitetu) ali to je sreca, ili ovako kad covjek nabije loptu i da gol.. Uostalom nije samo sreca, vec i sudija, ali na to smo ionako navikli..

+1 :!:

Ne mogu da vjerujem kakvih sve nepismenih ljudi ima na ovom forumu. :? :? Kad takvi ljudi jos pocnu da pametuju, ne zna se gdje im je kraj. :cry:
Izdržati, to je temelj vrline!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 02 okt 2011, 19:49

AllGunsBlazing je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Prvo pise se ''ne postoji''..
Drugo itekako da postoji, pa npr. Messi mnogo svojih golova da kad mu se odbije lopta od protivnickog igraca(ne zelim umanjiti njegovu vriejdnost ili kvalitetu) ali to je sreca, ili ovako kad covjek nabije loptu i da gol.. Uostalom nije samo sreca, vec i sudija, ali na to smo ionako navikli..
Znači da zaključimo: Messi je sretan momak. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 02 okt 2011, 19:53

Profesor je napisao/la:Al koji je samo onaj Jenkinson levat, stvarno kad god ga vidim na terenu lose mi je. Ako obratite pozornost, od odlazka Sagne sa terena svi napadi Shitthama isli su sa njegove strane. Nadam se da nije neka ozbiljnija povreda Sagne.

evo malo off. topica
zove me rodjak i pita sta je to sa Arsenalom, a ja mu odgovaram bice bolje, a on ce: aha ko i politicko stanje u BiH.
Popravi mi coek ostatak veceri :lol:
Sinoć ja rek'o- Bale probiti Sagninu stranu neće. Biće potrebno da Sagna ima loš dan da napravi bilo šta. Nažalost nije im'o loš dan, nego najgori moguć. :mrgreen:

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 okt 2011, 19:59

Saurman je napisao/la: Nije to nikakva sreća nego tvoj način da mene isprovociraš ali no way Jose . 8-)
dobro, znaci nakon precki, stativa, dominacije tokom finalal LP 1999 godine,Bayern nakon dva kornera u 90-tim minutama prima dva gola iz nicega,bas dva traljava gola, i to je rezultat sjajne igre Man U tokom tog meca te nema veze sa fudbalskom srecom.
onda moras malo da poradis na definiciji srece :)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 okt 2011, 20:07

Monolog je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:(ne zelim umanjiti njegovu vriejdnost ili kvalitetu)
Nemojmo se lagati, naravno da želiš. ;) Nego, svakako stoji ona "sreća prati hrabre", zar ne?
Ne zelim iskreno, ja o Barci mislim samo kad igraju protiv Arsenala, a ostalo me vala i ne interesuje, osim kad odem zafrkavati ove njihove ''navijace'' na ovom forumu. Covjek ima odredjenu dozu srece, ali to nije nigdje protiv zakona, da ga zelim osporiti vjerovatno bih spominjao hormone koje je dobivao, jer ne treba ti bolji razlog.
Arnelinho je napisao/la: Znači da zaključimo: Messi je sretan momak. :mrgreen:
Pa naravno da jest sretan, naravno da je i kvalitetan, i najbolji na svijetu ali i sretan je.
Celik!3,2,2.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 02 okt 2011, 20:15

Koliko para toliko muzike.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 02 okt 2011, 20:22

AllGunsBlazing je napisao/la: Pa naravno da jest sretan, naravno da je i kvalitetan, i najbolji na svijetu ali i sretan je.
I ja bih bio sretan da sam sve ovo. :mrgreen:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 02 okt 2011, 21:16

Bosco je napisao/la:Ne očekujem ništa danas. Samo nek se ne osramote.
Kakve pobjede, kakve pichke materne. Neki žive u Zemlji Čuda, a neki u realnosti.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 02 okt 2011, 21:24

Danasnju utakmicu ne bih da komentarisem. Opet sam sjebao dan gledajuci tekmu i vjerovatno bi mi bilo bolje da je nisam pogledao. Ponovo poraz voljenog kluba. Povrede nas ponovo napadaju i nadam se da je sa Sagnom sve u redu. Jedva cekam da svi igraci nam budu na raspolaganju i da onda gledamo pravi Arsenal.

GO GUNNERS

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 02 okt 2011, 21:35

Kazu da je kod Sagne nesto opasno sjebano :cry: :(
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 02 okt 2011, 21:37

Koliko god neki pisali o sudijskim greskama, protivnickoj sreci, pa i o objektivno velikoj listi povrijedzenih igraca morat ce kad tad priznati da je ovaj tim Arsenala najslabiji u posljednjih 15-tak godina, sto znaci najslabiji od kada vecina prati ovu ekipu. Razumijem da je nekima tesko prihvatiti tu cinjenicu ali sto je prije prihvate biti ce im lakse.

Iskreno, meni je zao da ekipa koja je gajila tako lijep i atraktivan nogomet izgubi svoje mjesto u samom vrhu Premiershipa, ali s obzirom na politiku kluba to je bila neminovnost. Znam da je ovo bio tek uvod u sezonu i da je rano iznositi nekakve zakljucke i prognoze, ali po onome sto ste do sada prikazali Liga Evrope vam je realan domet, iskreno volio bih da izborite LP, no s obzirom na trenutni igracki kadar to se cini, blago receno, neralnim. Mislim da cete u januaru morati kvalitetno trgovati zelite li ostati pri vrhu, u suprotnom mogli bi vam se desiti novi Fabregasi i Samiri, a to bi tek bila prava katastrofa..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 02 okt 2011, 22:22

Covjece ja sam mislio da je Arteta "zivlji" i brzi igrac,danas sam stekao utisak da bi ga Nicklas Bendthner pocjepao kad bi se trkali !!!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 02 okt 2011, 22:24

armin arsenalovac je napisao/la:Covjece ja sam mislio da je arteta "zivlji" i brzi igrac,danas sam stekao utisak da bi ga Nicklas Bendthner pocjebao kad bi se trkali !!!
Normalno a će biti loš kad igra najdefanzivnije od svih naših veznjaka, šta li Wenger puši bogte pa ga stavlja na onu poziciju. :roll: :roll:

http://uk.eurosport.yahoo.com/02102011/ ... n-leg.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sagna možda slomio nogu :?

Divno. Nek ide sve u qurac.

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 02 okt 2011, 22:28

[quote="Bosco"]
Normalno a će biti loš kad igra najdefanzivnije od svih naših veznjaka, šta li Wenger puši bogte pa ga stavlja na onu poziciju. :roll: :roll:

ma ramsey ne moze igrat ovakve utakmice trebao je benayoun na onoj poziciji pocet ili frimpong...a da arteta igra svoje mjesto...seri arsene seri !!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 02 okt 2011, 22:31

Ramsey ne može igrat nikakve utakmice :lol: , Arteta je vrhunski igrač, ali nastavi li igrat ovu neodređenu poziciju neće baš blistat. Još ako bude istina za Sagnu pa će nam Jenkinson igrati beka :lol: :lol: :lol: , kako smo postali smiješni i žalosni to je strašno.

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 02 okt 2011, 22:33

Bosco je napisao/la:Ramsey ne može igrat nikakve utakmice :lol: , Arteta je vrhunski igrač, ali nastavi li igrat ovu neodređenu poziciju neće baš blistat. Još ako bude istina za Sagnu pa će nam Jenkinson igrati beka :lol: :lol: :lol: , kako smo postali smiješni i žalosni to je strašno.
bolje da je rizvanovica iz olimpica kupio...sagna je definitivno najbolji desni bek...i pored maicona i alvesa...cim je izasao..onaj Bale postade igrac :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 02 okt 2011, 22:35

:lol: :lol: :lol: Hahaha

Sagna je zvijer, jedan od rijetkih koji valjaju u našem timu i sad se i on syeba, iducih nekoliko utakmica će biti pakleno. sljedeću igramo kod kuće protiv Sunderlanda, 3 boda bi bila iznenađenje znajuci kako nam oni ne leže.

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 02 okt 2011, 22:40

Bosco je napisao/la::lol: :lol: :lol: Hahaha

Sagna je zvijer, jedan od rijetkih koji valjaju u našem timu i sad se i on syeba, iducih nekoliko utakmica će biti pakleno. sljedeću igramo kod kuće protiv Sunderlanda, 3 boda bi bila iznenađenje znajuci kako nam oni ne leže.
o tome sam razmisljao...prosle godine nam izjednacise u 95oj a kuci mrsavih 0:0,nista...moramo pobjedjivat haha

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.