evo malo off. topica
zove me rodjak i pita sta je to sa Arsenalom, a ja mu odgovaram bice bolje, a on ce: aha ko i politicko stanje u BiH.
Popravi mi coek ostatak veceri

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Nije to nikakva sreća nego tvoj način da mene isprovociraš ali no way Jose .JuveSissoko je napisao/la:[youtube][/youtube]Saurman je napisao/la:U fudbalu nepostoji sreća.vedofeelgood je napisao/la:Nije bila loša igra koliko je Tottenham sretno dao gol .
utakmica preplavljena fudbalskom srecom engleskog tima
AllGunsBlazing je napisao/la:Prvo pise se ''ne postoji''..Saurman je napisao/la:U fudbalu nepostoji sreća.vedofeelgood je napisao/la:Nije bila loša igra koliko je Tottenham sretno dao gol .
Drugo itekako da postoji, pa npr. Messi mnogo svojih golova da kad mu se odbije lopta od protivnickog igraca(ne zelim umanjiti njegovu vriejdnost ili kvalitetu) ali to je sreca, ili ovako kad covjek nabije loptu i da gol.. Uostalom nije samo sreca, vec i sudija, ali na to smo ionako navikli..
Znači da zaključimo: Messi je sretan momak.AllGunsBlazing je napisao/la:Prvo pise se ''ne postoji''..Saurman je napisao/la:U fudbalu nepostoji sreća.vedofeelgood je napisao/la:Nije bila loša igra koliko je Tottenham sretno dao gol .
Drugo itekako da postoji, pa npr. Messi mnogo svojih golova da kad mu se odbije lopta od protivnickog igraca(ne zelim umanjiti njegovu vriejdnost ili kvalitetu) ali to je sreca, ili ovako kad covjek nabije loptu i da gol.. Uostalom nije samo sreca, vec i sudija, ali na to smo ionako navikli..
Sinoć ja rek'o- Bale probiti Sagninu stranu neće. Biće potrebno da Sagna ima loš dan da napravi bilo šta. Nažalost nije im'o loš dan, nego najgori moguć.Profesor je napisao/la:Al koji je samo onaj Jenkinson levat, stvarno kad god ga vidim na terenu lose mi je. Ako obratite pozornost, od odlazka Sagne sa terena svi napadi Shitthama isli su sa njegove strane. Nadam se da nije neka ozbiljnija povreda Sagne.
evo malo off. topica
zove me rodjak i pita sta je to sa Arsenalom, a ja mu odgovaram bice bolje, a on ce: aha ko i politicko stanje u BiH.
Popravi mi coek ostatak veceri
dobro, znaci nakon precki, stativa, dominacije tokom finalal LP 1999 godine,Bayern nakon dva kornera u 90-tim minutama prima dva gola iz nicega,bas dva traljava gola, i to je rezultat sjajne igre Man U tokom tog meca te nema veze sa fudbalskom srecom.Saurman je napisao/la: Nije to nikakva sreća nego tvoj način da mene isprovociraš ali no way Jose .
Ne zelim iskreno, ja o Barci mislim samo kad igraju protiv Arsenala, a ostalo me vala i ne interesuje, osim kad odem zafrkavati ove njihove ''navijace'' na ovom forumu. Covjek ima odredjenu dozu srece, ali to nije nigdje protiv zakona, da ga zelim osporiti vjerovatno bih spominjao hormone koje je dobivao, jer ne treba ti bolji razlog.Monolog je napisao/la:Nemojmo se lagati, naravno da želiš.AllGunsBlazing je napisao/la:(ne zelim umanjiti njegovu vriejdnost ili kvalitetu)Nego, svakako stoji ona "sreća prati hrabre", zar ne?
Pa naravno da jest sretan, naravno da je i kvalitetan, i najbolji na svijetu ali i sretan je.Arnelinho je napisao/la: Znači da zaključimo: Messi je sretan momak.
I ja bih bio sretan da sam sve ovo.AllGunsBlazing je napisao/la: Pa naravno da jest sretan, naravno da je i kvalitetan, i najbolji na svijetu ali i sretan je.
Kakve pobjede, kakve pichke materne. Neki žive u Zemlji Čuda, a neki u realnosti.Bosco je napisao/la:Ne očekujem ništa danas. Samo nek se ne osramote.
Normalno a će biti loš kad igra najdefanzivnije od svih naših veznjaka, šta li Wenger puši bogte pa ga stavlja na onu poziciju.armin arsenalovac je napisao/la:Covjece ja sam mislio da je arteta "zivlji" i brzi igrac,danas sam stekao utisak da bi ga Nicklas Bendthner pocjebao kad bi se trkali !!!
bolje da je rizvanovica iz olimpica kupio...sagna je definitivno najbolji desni bek...i pored maicona i alvesa...cim je izasao..onaj Bale postade igracBosco je napisao/la:Ramsey ne može igrat nikakve utakmice, Arteta je vrhunski igrač, ali nastavi li igrat ovu neodređenu poziciju neće baš blistat. Još ako bude istina za Sagnu pa će nam Jenkinson igrati beka
![]()
![]()
, kako smo postali smiješni i žalosni to je strašno.
o tome sam razmisljao...prosle godine nam izjednacise u 95oj a kuci mrsavih 0:0,nista...moramo pobjedjivat hahaBosco je napisao/la:![]()
![]()
Hahaha
Sagna je zvijer, jedan od rijetkih koji valjaju u našem timu i sad se i on syeba, iducih nekoliko utakmica će biti pakleno. sljedeću igramo kod kuće protiv Sunderlanda, 3 boda bi bila iznenađenje znajuci kako nam oni ne leže.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.