NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

vidovitadjemila

Re: NK Travnik

Post Postao/la vidovitadjemila » 30 sep 2011, 21:25

" onclick="window.open(this.href);return false;

A o kakvom je covjeku u stvari rjec najbolje pokazuje ovaj snimak,kad se on koji je bio Selimovicev pomocnik u svlacionici oprasta sa igracima Travnika prije samo 15 ak dana.Za one koji ne znaju Basic je ovaj sto sa poslije Selimovica rukuje sa igracima.I sada je on trener.Pa jeli moguce da mozes biti ovakav covjek.Ovamo kao podrzavas Neleta u odlasku ,a vec znas da ces ga nasljediti.Znaci zabijas mu noz u ledja.O ovome sam vam pricao maloprije.Ljudi moji pa sta je ovo :lol:
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

trle501
Kontakt:

Post Postao/la trle501 » 01 okt 2011, 17:48

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/odli ... zira/65407" onclick="window.open(this.href);return false;

NOVI TRENER I startali s pobjedom

Hmmm
Mozda nesto i bude od ove ekipe
Ko zna
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 01 okt 2011, 17:59

3-0 a sve nevalja trener :lol:
Sloga Uskoplje

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 01 okt 2011, 20:28

Ko danas nije bio na tekmi rekao bi da je ovo bilo razvaljivanje Slavije od strane Travnika.Ali uopste nije bilo tako.Naime Slavija je pri rezultatu O-O imala 3 mrtve sanse koje nisu usle zahvaljujuci samo golmanu Delicu i njegovim bravuroznim intervencijama.Dva puta su bili 1 na 1,ali je Delic skratio ugao .Svaka mu cast i mene je pozitivno iznenadio ni sad ne mogu vjerovati da je pruzio ovakvu partiju.Svaka cast Ledi.Travnik je poslije svega dosao u vodstvo necim sto se i ne moze zvati sut Redjepija a intervenciju golmana Slavije obavezno pogledajte :lol: .
I to je to poluvrjeme 1-O .u drugom poluvremenu povredio se Popovic i ulazi Deni Simeunovic koji je unio potrebnu zivost u napad.Slijedi odlicna akcija i prodor Beslije i ne tako dobra lopta za Redjepija koji je malte ne iscackao istu golmanu Slavije i iskosa je vratio Ivesicu kome nije bilo tesko da pogodi praznu mrezu sa 5 metara.Onda se i Beslija povrjedio i ulazi povratnik poslije povrede Karalic,da bi on najljepsim potezom na tekmi kada sa 25 metara izvanredno poluparabolom matira golmana gostiju postavio konacan rezultat .Prvi njegov gol u dresu Travnika,koji sigurno ulazi u konkurenciju za gol kola.Treba napomenuti da je Slavija u drugom pol. imala i precku i jos dvije mrtve sanse ali kao da je mreza Travnika bila zacarana danas jar je stvarno nesvatljivo sta su sve gosti fulali.Da je kakva bolja ekipa bila danas na Piroti iskreno ne znam kako bi prosli.
Najveca boljka Travnika po meni to mjesto zadnjeg veznog koje igra mladi Varupa koji nije los u ofanzivi ali je u opstrukciji igre sto mu je izmedju ostalog i osnovni zadatak katastrofa.Badrov to prosle sezone nije lose radio ali je imao i bolju pomoc suigraca .Travnik ove godine u defanzivi ima samo zadnju liniju a ostali i ne ucestvuju u igri nazad.I to je osnovni problem i zato nam na Piroti gdje igramo vise prema naprjed svi prave more zicera.
To se mora nesto uradit i ako to popravimo mozda se moze nesto ocekivati.Ovako tesko.Napad bi nam mogao biti ubojit ako to terer dobro slozi.Beslija i Simeunovic po bokovima bi bili ubice sa Karalicem u sredini.Ocito se Beslija ne snalazi najbolje na mjestu klasicnog spica sto je Karalic po prirodi.Ako se tu doda i Popovic u formi ,to je to.
Ivesic igra dobro u napadu ali mora malo vise pomagati u odbrani iz razloga koje sam gore naveo.
Trener Basic i menadjer Smajic su posebna prica.Ali ajde bas da vidimo u sljedecim tekmama kako ce to izgledati.Ovo danas i nije bilo nesto jer nam je fenjeras imao toliko mrtvih sansi i nije ovih 3 O pokazatelj stvari ,ali svakom treba dati sansu ;) .Hajde da vidimo.
I da na kraju,a mozda je trebalo na pocetku, spomenem da se danas okupilo i nesto momaka iz Gerile koji su navijali cjelu tekmu i pokusali pomoci klubu kad je najteze.Svaka im cast na tome i bilo ih je vise nego lijepo vidjeti i cuti iako ih je bilo 50 ak ali je to bilo hvale vrjedno...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 okt 2011, 21:03

ko je onaj prvi sto se nece pozdraviti sa selimovicem,jel sarajka :oops:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 01 okt 2011, 21:11

astra1922 je napisao/la:ko je onaj prvi sto se nece pozdraviti sa selimovicem,jel sarajka :oops:
Nisam sto posto siguran,ne vidi se dobro, zato nebi nista rekao da ne slazem,ali sarajka nije sigurno jer on ulazi u prostoriju i stoji na vratima na kraju snimka.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 okt 2011, 21:51

zalosno je ono al takav je trenerski poao kad ne ide trener je prvi na tapetu

Nova sezona nova nafaka

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 01 okt 2011, 21:55

astra1922 je napisao/la:ko je onaj prvi sto se nece pozdraviti sa selimovicem,jel sarajka :oops:
Kako bolan kultnog Sarajku ne znaš, njega moraš moći u mraku prepoznati. :mrgreen:

slika
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 okt 2011, 21:57

gollum je napisao/la:
Kako bolan kultnog Sarajku ne znaš, njega moraš moći u mraku prepoznati. :mrgreen:

slika
ma da je bio u onoj maici bez rukava prepoznao bih ga :lol:

Nova sezona nova nafaka

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 01 okt 2011, 22:00

astra1922 je napisao/la:
gollum je napisao/la:

slika
ma da je bio u onoj maici bez rukava prepoznao bih ga :lol:
Nije Sarajka , nego fizioterapeut repke , Braco ga zovu , komsija mi je :D
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 02 okt 2011, 02:01

gollum je napisao/la:

slika
Sta mu je ovo po licu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bear is back :lol: :lol:
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 02 okt 2011, 18:58

slika

slika

slika

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 02 okt 2011, 20:32

Ovaj dio tribine se radi prilicno brzo.Jos kad se kompletira istok cjelom duzinom bice Pirota lijep stadioncic za nase uslove...A mislim da se do proljeca mora uraditi jer inace necemo moci igrati ovdje.Kako napreduje moramo biti zadovoljni...Inace nesto se dasava ovdje osjeti se to od pocetka sezone ,onog iznenadjujuce dobrog starta do ove izgradnje.Mora se to priznati.Dobro sada nije sa ovom ekipom sa puno mladih i novih igraca ni bilo sad ocekivati nesto extra ali ocito da bi uz malo pameti ,postenja i truda ovo moglo dobro zavrsiti.Sretno Veziri...

trle501
Kontakt:

Post Postao/la trle501 » 02 okt 2011, 21:21

Ma ne rise Nostra svega ti , da ti drugacije ne kazem
Sve je ovo mazanje ociju ba
Jest lijepo vidjeti da se nesto desava da se nesto gradi ali ovo je PONAVLJAM MAZANJE OCIJU
TRUHLA JE SRZ i sve dok je tako nema nama napretka (znas ti vrlo dobro o cemu ja pricam)
Isti ti isti ja bi bili cesce tamo gore da srz truhla nije
Sve dok se to ne promijeni dok ne dodju novi ljudi (ne igraci nego srz brate srz)
NEMA NAMA SNA MIRNA PRIJATELJU MOJ NITI NADANJA ZA BOLJE SUTRA
:|

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 03 okt 2011, 17:45

trle501 je napisao/la:Ma ne rise Nostra svega ti , da ti drugacije ne kazem
Sve je ovo mazanje ociju ba
Jest lijepo vidjeti da se nesto desava da se nesto gradi ali ovo je PONAVLJAM MAZANJE OCIJU
TRUHLA JE SRZ i sve dok je tako nema nama napretka (znas ti vrlo dobro o cemu ja pricam)
Isti ti isti ja bi bili cesce tamo gore da srz truhla nije
Sve dok se to ne promijeni dok ne dodju novi ljudi (ne igraci nego srz brate srz)
NEMA NAMA SNA MIRNA PRIJATELJU MOJ NITI NADANJA ZA BOLJE SUTRA
:|
Ma u pravu si 100 posto zato sam gore i spomenuo ono postenje koga trenutno nema.Ali sta ces kad nazalost vlast onakva kakva jest diktira i ko ce sta biti u klubu i to nazalost po politickoj pripadnosti a ne po kvalitetu.Pa zar nije sramota da neki nasi stari igraci nece ni da dodju na tekmu,jer im se neda ni da prismrde klubu za koji su ginuli nekada.
Ali sta uraditi.Ne znam nisam pametan.Kako stvari teku kod nas ce jos 100 godina biti ovako.Znam ja da treba otjerati i Fazlica i Sarajcica i svu upravu odmah i kad bi ih kakva inspekcija protrkeljisala ne znam ni ja sta bi sve nasli,ali nece jer oni su postavljeni od onih koji i postavljaju inspekcije.I zacaran krug u Travniku ,sportu uopste, drustvu ,drzavi...Ali jbg tako je kako je valjda ce i tome nekad doci kraj.Za nadati se jer nicija nije do zore,zapamti....
Ali mi koji volimo ovaj klub ne smijemo ga ostaviti jer ako to svi urade sta smo napravili.I dotle,do boljih dana cemo bar ici na tekme bar zabave radi ....
Zadnja izmjena: vidovitadjemila, dana/u 04 okt 2011, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.

trle501
Kontakt:

Post Postao/la trle501 » 03 okt 2011, 22:00

E pa prijatelju zabave radi i zivot zivjeti treba na ovim nasim prostorima
Nista nam drugo nije preostalo

A klub volio sam volim i voljet cu

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 04 okt 2011, 20:00

Nedjad Selimović dosadasnji trener NK Travnika novi je trener Bugojanske Iskre clana prve lige Federacije..Naime uprava Bugojanaca je smjenila dosadasnjeg trenera Jusufa Cizmica i Neletu ukazala povjerenje....Nije dugo bio bez posla... :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 okt 2011, 20:03

nek mu je sa srecom mislim da ce u iskri pokazati koliko vrijedi :)

Nova sezona nova nafaka

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 04 okt 2011, 20:07

astra1922 je napisao/la:nek mu je sa srecom mislim da ce u iskri pokazati koliko vrijedi :)
Stvarno nikom ne zelim zlo i ja mu sve najbolje zelim,ali kamo srece da ista pokaze.Bas me zivo interesuje kako ce se tamo pokazati i sad ce se najbolje vidjeti jesu li ovdje ljudi bili u pravu kad su pricali neke stvari o njemu...Ali treba mu dati sansu .Ovdje je nikad nije ni imao iako je dugo bio trener...

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 07 okt 2011, 19:47

slika

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.