FK Kozara Gradiška

aS_Roma

Re: FK Kozara Gradiška

Post Postao/la aS_Roma » 02 okt 2011, 19:29

Zabi Kozaroooo gooooooooooo pa da slavimooooooooooooooooo :D :D

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 02 okt 2011, 19:44

haha jesmo odjednom postali simpaticni sarajlijama :) valjda nas nece pljuvat ako ga primimo :)

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 02 okt 2011, 19:53

Naravno da necemo, navikli smo svi da oni zabijaju u 95 min gol, ne bi me ni sad to iznenadilo

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 02 okt 2011, 19:57

Ma sada ce penal za ove iz Listice..dzaba se ovi ljudi brane i bore.

Standardica,ali izgleda da je Jagodic ipak uozbiljio ekipu.

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 02 okt 2011, 19:58

Ako im date go,istetovirat cu Kozara ne ledjima xD :lol: :lol: :lol:
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 02 okt 2011, 19:58

-A- je napisao/la:Ma sada ce penal za ove iz Listice..dzaba se ovi ljudi brane i bore.

Standardica,ali izgleda da je Jagodic ipak uozbiljio ekipu.
pa ja, ja sve kontam zbog čega Kozara ovako dobro stoji, a Jagodić ih vodi . ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

nanek

Post Postao/la nanek » 02 okt 2011, 20:01

volio bi ,ali ne vjerujem da ce te izdrzati...mada volio bi da pojedem ove svoje rijeci..aliii...hmmmm
sad ce neki penal ili nakih milion centarsuteva nakon milion faulova...

edit: bas ko sto sam i rekao :(
Zadnja izmjena: nanek, dana/u 02 okt 2011, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 02 okt 2011, 20:10

Ma da skraceni korner i to je to, sto ga nisu dali u 5 min da bezze ne grickam nokte :)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 okt 2011, 21:22

nedaj boze da je bio penal, sta bi ovi paćenici iz sarajeva pričali..inače kozara disciplinirano i čvrsto, bunker do 76.minute,a onda brekalo pogađa..nakon 158 šansi, golman vas spasio, najbolji igrac veceras..uz naravno jagodica koji je odlicno postavio momcad.utakmica fer i korektna
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 02 okt 2011, 22:44

Stvarno evo i ja sad citam. Rekao bi covjek Široki pobjedjuje u 90+ minutama, penali, crveni kartoni, p.icke m.aterine, jadni, samo oni necim zakinuti uvijek sta li, tako ispada po prici, svi ostali su tu statisti koji ukoliko vode ili osvajaju bodove sigurno nisu zbog svojih igara, kamoli da takvi sami budu osteceni kao i svi ostali. :roll: Koja opterecenost...

Inace, o samoj utakmici, disciplinirana igra Kozare, ali potpuno defanzivno orijentirana, i naravno da je tesko bilo probiti bunker gostiju kad su svi igraci iza lopte sve dok nisu primili gol. Ali unatoc svemu Široki je stvorio prilika dovoljno za glatku pobjedu makar, ali, golman vam je stvarno odlican bio veceras, skinuo je nekoliko iznimno teskih lopti koje sam vec vidio u golu, igra disciplinirana i cvrsta pozadi, al srecom Brekalo je na vrijeme rijesio nedoumice i sasvim zasluzeno donio nova tri boda. Da se ranije zabilo, siguran sam da bi se utakmica otvorila i rutinski privela kraju, bez potrebe za nekim dramama, ali, nitko ne moze i ne smije biti nezadovoljan ni ovako.
Sretno vam u nastavku prvenstva.
...Život za Široki...

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 03 okt 2011, 10:51

da da Kozic nam je jedan od najboljih pojedinaca u ekipi i bas je mi je drago zbog njega pogotovo sto je produkt nase omladinske skole kao i vas Zakaric ;)

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 15 okt 2011, 15:02

Neka bolji pobijedi i puno srece srpskoj braci u nastavku prvenstva!

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 15 okt 2011, 15:12

Ma ovo će biti 3 za 3 :D ,dobro nama dobro Kozari,ako bog da pa da i jedni i drugi ostanemo u ligi 8-) ..Pozz braći iz Gradiške!.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 22 okt 2011, 23:48

Čestitam na bodu.Jagodić radi za vas pravi posao,on zna kako igrati protiv tih domaćinskih,papanskih ekipa.Ubijeđen sam,a to je i moja želja, da će vam se pod njegovom palicom ostvariti primarni cilj-ostanak u pl...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 23 okt 2011, 00:25

VAM je napisao/la:Čestitam na bodu.Jagodić radi za vas pravi posao,on zna kako igrati protiv tih domaćinskih,papanskih ekipa.Ubijeđen sam,a to je i moja želja, da će vam se pod njegovom palicom ostvariti primarni cilj-ostanak u pl...
Znao je i Cvetkovic kako se igra samo sto mu se nije svidjelo kako se svira pa je otkrio note po kojima je nastajala ta muzika.I ne moze biti kompozitor .Jer gusle su slozen instrument,u sredini drvarcana i glamocaka koji najradje duvaju u diple...
A sto se Kozare tice ja sam im vec cestitao. .Ipak su oni posteni momci koji su izborili bod danas na terenu ,a ne za zelenim stolom.Ali im prognoziram ,a ne zelim, drugu ligu. Ako ne ove godine sljedece sigurno....Vladi Jagodicu inace svaka cast i kao treneru i kao covjeku....
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 23 okt 2011, 02:17

vidovitadjemila je napisao/la:
VAM je napisao/la:Čestitam na bodu.Jagodić radi za vas pravi posao,on zna kako igrati protiv tih domaćinskih,papanskih ekipa.Ubijeđen sam,a to je i moja želja, da će vam se pod njegovom palicom ostvariti primarni cilj-ostanak u pl...
Znao je i Cvetkovic kako se igra samo sto mu se nije svidjelo kako se svira pa je otkrio note po kojima je nastajala ta muzika.I ne moze biti kompozitor .Jer gusle su slozen instrument,u sredini drvarcana i glamocaka koji najradje duvaju u diple...
A sto se Kozare tice ja sam im vec cestitao. .Ipak su oni posteni momci koji su izborili bod danas na terenu ,a ne za zelenim stolom.Ali im prognoziram ,a ne zelim, drugu ligu. Ako ne ove godine sljedece sigurno....Vladi Jagodicu inace svaka cast i kao treneru i kao covjeku....
Sa Vladom Jagodićem Kozara se ne treba brinuti oko ostanka u ligi,ja ih očekujem među 10. momčadi na kraju ljestvice ;) .Da je Vlado Jagodić došao na početku sezone sad bi bili u vrhu ljestvice ;) ,ne bi ispuštali domaće bodove protiv Goška i Čelika ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 23 okt 2011, 16:10

Grdan je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la:
Sa Vladom Jagodićem Kozara se ne treba brinuti oko ostanka u ligi,ja ih očekujem među 10. momčadi na kraju ljestvice ;) .Da je Vlado Jagodić došao na početku sezone sad bi bili u vrhu ljestvice ;) ,ne bi ispuštali domaće bodove protiv Goška i Čelika ;) .
Vjerovatno sa jagodicem u ligu sampiona,,,,,malo humora a sve zavisi kolko para imate za njegove hirove i budite srecni sto imate dobre nogometase a taj umisljeni trener je nebitan a tracario g.MARINOVICA a vamo kao fol veliki prijatelji i odmah uskocio na njegovo mjesto,,,,,,stara poslovica CUVAJ SE PRIJATELJA,,,,

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 23 okt 2011, 16:28

ne želeći da se na vašoj temi razvije rasprava s iskompleksiranim podvlašićanima(čuj tukca,Borcu treba pomoć sudija protiv buđavog travnika :lol: :lol: :lol: ),te svima poznatog navijača olimpika :mrgreen: ,koji je pusten na vikend sa Sokoca,samo da vam kazem da sam ubijeđen,a to i zasluzujete,da ce te vec nakon polusezone biti van opasne zone samo zahvaljuci velikom treneru Jagodiću...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 23 okt 2011, 16:50

VAM je napisao/la:ne želeći da se na vašoj temi razvije rasprava s iskompleksiranim podvlašićanima(čuj tukca,Borcu treba pomoć sudija protiv buđavog travnika :lol: :lol: :lol: ),te svima poznatog navijača olimpika :mrgreen: ,koji je pusten na vikend sa Sokoca,samo da vam kazem da sam ubijeđen,a to i zasluzujete,da ce te vec nakon polusezone biti van opasne zone samo zahvaljuci velikom treneru Jagodiću...
Ne zaboravi da sam vise puta bio u pravu kada je tvoj miljenik-vj -u pitanju,no on je trener prolaznik i tako ce biti i u Kozari CUVAJ SE PRIJATELJA,,,,,,,,,,E,moj Vinko Marinovicu koga si ti smatrao za jarana,,,,,,,ipak si ti GOSPODIN koji je poznat vise nego jagodica -bobica koga samo poznaju na deonici ceste od Banjaluke do Gradiske,,,,,,,

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 23 okt 2011, 20:01

pabizo je napisao/la:
VAM je napisao/la:ne želeći da se na vašoj temi razvije rasprava s iskompleksiranim podvlašićanima(čuj tukca,Borcu treba pomoć sudija protiv buđavog travnika :lol: :lol: :lol: ),te svima poznatog navijača olimpika :mrgreen: ,koji je pusten na vikend sa Sokoca,samo da vam kazem da sam ubijeđen,a to i zasluzujete,da ce te vec nakon polusezone biti van opasne zone samo zahvaljuci velikom treneru Jagodiću...
Ne zaboravi da sam vise puta bio u pravu kada je tvoj miljenik-vj -u pitanju,no on je trener prolaznik i tako ce biti i u Kozari CUVAJ SE PRIJATELJA,,,,,,,,,,E,moj Vinko Marinovicu koga si ti smatrao za jarana,,,,,,,ipak si ti GOSPODIN koji je poznat vise nego jagodica -bobica koga samo poznaju na deonici ceste od Banjaluke do Gradiske,,,,,,,

Ako ne poznajemo Vladu Jagodića reci nam tko je osvojio naslov sa Borcem,tko vodi U-21 i tko sad trenira Kozaru ?
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.