Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- vedofeelgood
- Kontakt:
Re: Arsenal
Znaci jedino nama frajer da sa 30 metara gol ! :S **** ti zivot !
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ramseya gol spasi da ne dobije 0! 

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
da smo izvukli bod, ili pak pobijedili moglo bi se to reci, dok trenutno taj gol nista ne znaciArsenalisation je napisao/la:Ramseya gol spasi da ne dobije 0!
fol krive vam sudije,ljudi vas posteno pobijedili i kraj.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Da posteno, pregledajte drugo poluvrijeme, Yidsi su 2 puta stopali lopte rukama sudija nista ne svira, i u najgorem slucaju bi bilo 1-1 ovako je Arsenal izgubio, hvala sudija..FCUM je napisao/la:fol krive vam sudije,ljudi vas posteno pobijedili i kraj.
Celik!3,2,2.
Profesor je napisao/la:Arnelinho je napisao/la:
Ps. Walcott najgori, Gibbs 2., a Arteta 3.
Sagna nabolji, Ramsey 2. ,a Coquelin 3.sta ti gledas majke ti?

PS: Šta reći za današnju tekmu?
Samo mi je smiješno.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Opet se sudije krive, kako standarno i jadno od pojedinaca.
Ovaj gol Walkera je nafakaski, samo tako ..
Ramsey izgubljen, ne znam kako se njemu uvijek posreci ali bas uvijek, ili da asistira ili da postigne pogodak ..
Teska ce ovo sezona bit, sa puno poraza, puno primljenih golova, mislim da cemo gol razliku na kraju sezone docekat u minusu ..
Ramsey izgubljen, ne znam kako se njemu uvijek posreci ali bas uvijek, ili da asistira ili da postigne pogodak ..
Teska ce ovo sezona bit, sa puno poraza, puno primljenih golova, mislim da cemo gol razliku na kraju sezone docekat u minusu ..
Za drugi gol se možete "zahvaliti" Szczęsnom reakcija u rangu Alaima.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ono ruka nije bila, a ti sebe ubjeđuj koliko hoćeš.AllGunsBlazing je napisao/la:Svake godine, ali bas svake godine ovi daju defektan gol, evo sad sta je sudija uradio, hvala sudija na ruci..
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam gled'o utakmicu te ne mogu govoriti o eventualnim greškama Deana. Ako ih je pravio, ne bi mu bilo prvi put (to svi znamo).
Nego, Arsenal sada zaostaje 12 bodova za dvojcem iz Manchestera. To je, mora se priznati, previše. Tottenham ima i utakmicu manje (kontra Evertona), a 5 bodova više od Arsenala. Liverpool je također bolje otvorio sezonu, a dodajmo tu i Chelsea i onda znamo koliko znoja i krvi će se morati ostaviti kako bi se obezbijedila CL. Iskreno, ja tipujem da Arsenal neće završiti u prve 4 ekipe (neće ni Newcastle, da mi neko ne bi prebacio).

Nego, Arsenal sada zaostaje 12 bodova za dvojcem iz Manchestera. To je, mora se priznati, previše. Tottenham ima i utakmicu manje (kontra Evertona), a 5 bodova više od Arsenala. Liverpool je također bolje otvorio sezonu, a dodajmo tu i Chelsea i onda znamo koliko znoja i krvi će se morati ostaviti kako bi se obezbijedila CL. Iskreno, ja tipujem da Arsenal neće završiti u prve 4 ekipe (neće ni Newcastle, da mi neko ne bi prebacio).

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- vedofeelgood
- Kontakt:
Bogami veze mi nemamo
@Arnelinho I meni ba sve smijesno jarane

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Ne treba biti negativan, bilo je i dobrih stvari.
Recimo jedna dobra stvar je novi alibi-ozlijedio se Sagna, takodje ga neće biti protiv BiH.
Sada je ona prva postava što je igrala protiv Olimpijakosa odmorna.
A i vala Szczesny je majstor
Pogriješio jeste, al' je skin'o 2-3 zicera, po drugoj strani Arsenalov napad ne može da napravi ta 3-4 zicera, tako da mirna Bosna!!!
Ne pobjedjuje se tako, dragi moji. Treba još pure da se jede. Pa oni imaju 5 minuta sudijske ,a dodavaju se na svojoj polovici. To se nabije naprijed, ako vidiš da ne možeš po zemlji i onda cijela ekipa se pomjeri na njihovu polovicu, a ovi Mertesackera šalju u napad.

Recimo jedna dobra stvar je novi alibi-ozlijedio se Sagna, takodje ga neće biti protiv BiH.

Sada je ona prva postava što je igrala protiv Olimpijakosa odmorna.

A i vala Szczesny je majstor

Ne pobjedjuje se tako, dragi moji. Treba još pure da se jede. Pa oni imaju 5 minuta sudijske ,a dodavaju se na svojoj polovici. To se nabije naprijed, ako vidiš da ne možeš po zemlji i onda cijela ekipa se pomjeri na njihovu polovicu, a ovi Mertesackera šalju u napad.

Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 02 okt 2011, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
- red devil88
- Kontakt:
I u ovoj utakmici je dokazao da je prosjecan golman !vedofeelgood je napisao/la:Jao prosjecnog golmana sta brani
Glory Glory Man United !!! 

Arsenal cemo sljedece godine gledati u LP samo ako ove godine osvoji taj turnir. Znaci sanse su nam ogromne...
Ako je prosječni golman, onda je najbolji golman EPL prosječan.red devil88 je napisao/la:I u ovoj utakmici je dokazao da je prosjecan golman !vedofeelgood je napisao/la:Jao prosjecnog golmana sta brani

Jao jest šupalj ispao Šezni kod drugog gola. Što reče neko gore, ni Alaim ne bi mogao gore od ovog.
PS. nemojte me sad napadati, samo kažem što je istina

Zola in, Zola passes, Zola scores !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Otkud ti ideja da je Krul prosječan?Arnelinho je napisao/la:Ako je prosječni golman, onda je najbolji golman EPL prosječan

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Za De Geya doktor!red devil88 je napisao/la:I u ovoj utakmici je dokazao da je prosjecan golman !vedofeelgood je napisao/la:Jao prosjecnog golmana sta brani
Ovdje su ga proglasili za najboljeg golmana lige tako da...Johnyx95 je napisao/la:Jao jest šupalj ispao Šezni kod drugog gola. Što reče neko gore, ni Alaim ne bi mogao gore od ovog.![]()

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.