Btw, ja imam prelaz 1/2. Nadam se da će Pizzaro i društvo proraditi u 2. poluvremenu.
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Hannover pod vodstvom Slomke ne gubi domaće utakmice. U prethodnih 17 mečeva su skupili 15 pobjeda i 2 remija
. I danas su dobro krenuli kontra Werdera.
Btw, ja imam prelaz 1/2. Nadam se da će Pizzaro i društvo proraditi u 2. poluvremenu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mahdavikia je kako se zadnji put sjecam igrao za Eintracht i onda je zavrsio u Iranu i mislim da i dan danas tamo igra, a Karimi je proslu polusezonu nosio dres Schalkea, a da li je i dalje kod njih ne znam.Edin TM87 je napisao/la:E da vas vidim sad: Gdje su oni Iranci Mehdi Mahdavikia iz Hamburga i Ali Karimi iz Bayerna?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Monolog je napisao/la: Btw, ja imam prelaz 1/2. Nadam se da će Pizzaro i društvo proraditi u 2. poluvremenu.
Ja imam Werder vise od 1 gola tako da dodjemo na isto...kod tebe je veca kvota ali svejedno padamo obojica
Inace strasan gol je postigao Derdiyok...vjerovatno i najbolji ove sezone.
Bo'me ubode ga Pizza.adnan24 je napisao/la:Ja imam Werder vise od 1 gola tako da dodjemo na isto...kod tebe je veca kvota ali svejedno padamo obojica...zaheban Hannover
![]()
HanoFa dere li dere. Abdellaoue u top formi i nakon lakše ozlijede. Zabio je već 6 komada, a propustio je 2-3 kola.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Hare_BvB je napisao/la:
Bo'me ubode ga Pizza.![]()
HanoFa dere li dere. Abdellaoue u top formi i nakon lakše ozlijede. Zabio je već 6 komada, a propustio je 2-3 kola.
I na kraju me zaheba sugavi Marseille...smijesno je od koga smo mi izgubili 3-0
Hsv ima 1-1 na 20 minuta do kraja...bilo bi dobro da uzmu bar bod...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Smijem li te zamoliti da ne uzimaš Newcastle u usta?adnan24 je napisao/la:Hsv ima 1-1 na 20 minuta do kraja...bilo bi dobro da uzmu bar bod...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Smijem li te zamoliti da ne uzimaš Newcastle u usta?adnan24 je napisao/la:Hsv ima 1-1 na 20 minuta do kraja...bilo bi dobro da uzmu bar bod...Al' ga HSV usisa nakon što si im poželio sreću.
Zeleni se ipak okliznuše , Bayern usamljen na vrhu 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Re: Hertha BSC Berlin
Ma dobro ja sam vjerovao da mogu do zlatne sredine i mislim da će tu biti i ostati do kraja sezone, a naredne Hertha može možda opet razmišljat o Evropi. A jučer su konačno odigrali dopadljivo, dosta dobro, posebno je Ben Hatira pružio dobru partiju i vidi se da je pravo pojačanje. A naravno da bi trebali naredno kolo biti zaustavljeni, a onda mogu opet pobjeđivat koliko hoče.Omerbavarac je napisao/la:Napredak je vidljiv, ali samo do sljedeceg kola gdje ce biti zaustavljeni.![]()
Inace ovo sto do sada pruzaju nije niko ocekivao, narocito nakon prva dva kola, gdje nisu imali ni igru ni rezultat, ali vremenom su nadosli i trenutno igraju sasvim zadovoljavajuce.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
@Effe, da je gasimo odmah ili poslije duela sa Bayernom?
Na tebi je.
Osim ako se nisi predomislio.
Na tebi je.
Vom Jäger zum Gejagten
Pa odluči ti...U početku je bila po malo aktivna sad sve manje i manje, a vecina kada piše o herthi piše na temi bundeslige...Pa da onda samo tamo pišemo a ovo da gasimo????geronimo je napisao/la:@Effe, da je gasimo odmah ili poslije duela sa Bayernom?![]()
Na tebi je.Osim ako se nisi predomislio.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
hm, koliko često zalazim na ovaj pdf najbolji je primjer da nisam ni primjetio do sada temu o Hertha-i. počeo sam ih pratiti od one sezone kad su se predzadnji put vratili u 1. BL. mislim da je to bilo u sezoni 1995/96 ili sezonu kasnije. posebno sam ih pratio jedno tri-četiri godine do pred zadnje ispadanje. pratio sam ih skoro koliko i Bayern i u tim godinama praktično sam znao sve o timu.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Nikad ih nisam volio (ni onda kada su prošetali kroz cvajtu) iako sam mišljenja da ovako jedan grad treba imati svog predstavnika u erste klasi.Hare_BvB je napisao/la: HanoFa dere li dere.
Trpio sam ih, gadili su mi se
Vom Jäger zum Gejagten
Efenberže, meni ne smeta. Rado bih je ostavio, isto kao što bih otvorio teme o Bremenu, Leverkusenu, pa i Nurnbergu.
Problem je što malo raje zalazi na ovakve teme, ili nema dovoljno interesanata da bi tema oživjela.
Tema o Bundesligi pokriva gotovo sve ostale klubove, čiji simpatizeri nisu u dovoljnom broju n aovom forumu. Nažalost.
Neka, ostavićemo je još neko vrijeme (ne jede hljeba
) a, evo i Paša zna kada je Kruse mreže tresao. 
Problem je što malo raje zalazi na ovakve teme, ili nema dovoljno interesanata da bi tema oživjela.
Tema o Bundesligi pokriva gotovo sve ostale klubove, čiji simpatizeri nisu u dovoljnom broju n aovom forumu. Nažalost.
Neka, ostavićemo je još neko vrijeme (ne jede hljeba
Vom Jäger zum Gejagten
Pa bar ponekad neko naleti...A ja ću pisat isto bar sedmično po koji post...Nije tako loše krenula, pa možda se još i održi, a et i Herthu je krenulogeronimo je napisao/la:Efenberže, meni ne smeta. Rado bih je ostavio, isto kao što bih otvorio teme o Bremenu, Leverkusenu, pa i Nurnbergu.![]()
Neka, ostavićemo je još neko vrijeme (ne jede hljeba) a, evo i Paša zna kada je Kruse mreže tresao.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Meni su uvijek bili mrski, vjerovatno zato što su redovno bili nezgodni po BVB.
Imali su finu generaciju potkraj 90-ih i početkom novog milenija - Preetz, Vosz, Deisler, Schmidt, Rehmer, Daei, Tretschok, Kiraly
. Uletili su i CL jedne sezone, čak i izbacili Milana u grupnoj fazi.
Evo kad je Perzijski Brko utišao San Siro:
[youtube][/youtube]
''Bolje'' se radovao i Gerd Muller u 70-im od našeg Alija.
Imali su finu generaciju potkraj 90-ih i početkom novog milenija - Preetz, Vosz, Deisler, Schmidt, Rehmer, Daei, Tretschok, Kiraly
[youtube][/youtube]
Imali su finih igrača !!
Šta je Marcelinho radio jedno vrijeme u Berlinu
Dardai je dugo igrao tamo,pa Zecke Nuendorf ih bilo je igrača ,ali je Herta propala skroz ,sad se vraćaju pa vidjećemo šta će biti
Šta je Marcelinho radio jedno vrijeme u Berlinu
Dardai je dugo igrao tamo,pa Zecke Nuendorf ih bilo je igrača ,ali je Herta propala skroz ,sad se vraćaju pa vidjećemo šta će biti
E svaka čast za ovaj video...Hertha je tada prošla čini mi se prvu grupnu fazu, ušla u drugu i tu ispala..Tada su se igrale 2 grupne faze...Tih godina su redovno bili zastupljeni u evropi, pored Lp igrali par sezona i KUP Uefa.Hare_BvB je napisao/la:Meni su uvijek bili mrski, vjerovatno zato što su redovno bili nezgodni po BVB.![]()
Imali su finu generaciju potkraj 90-ih i početkom novog milenija - Preetz, Vosz, Deisler, Schmidt, Rehmer, Daei, Tretschok, Kiraly. Uletili su i CL jedne sezone, čak i izbacili Milana u grupnoj fazi.
[youtube][/youtube]
A ti se @Hare sigurno sjecas i kad je Bvb razbio Milan sa 4-0 u Kupu Uefa
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Kako ih je samo Amoroso uništio.effe_sa je napisao/la:A ti se @Hare sigurno sjecas i kad je Bvb razbio Milan sa 4-0 u Kupu Uefa![]()
![]()
onako usput reko
Back on topic - Hertha umnogome zavisi od Raffaelovog raspoloženja. Jednostavno kad on igra, igra i Hertha. Brazilac je odličan fudbaler, samo ima problema s nekonstantnošću i tankim nervima. To ga ponajviše koči u gradnji neke ozbiljnije karijere.
''Mali'' Lasogga je ubica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.