Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

GunnerS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la GunnerS » 02 okt 2011, 17:52

Sanga je trebao bit odnje i ne dozvolit R.v.v. da opšte dođe u kontakt s loptom, al...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 okt 2011, 17:52

GunnerS je napisao/la:Sanga je trebao bit odnje i ne dozvolit R.v.v. da opšte dođe u kontakt s loptom, al...
Pa nije slazem se da nije, ali vec kad jest ovaj stopa rukom, btw sve osim ramena se svira ruka tako da..
Celik!3,2,2.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 02 okt 2011, 17:54

Nijedna utakmica nije prosla da se AGB ne zali na neku kardinalnu sudijsku gresku koja je ostetila Arsenal.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 okt 2011, 17:54

Al jarane shvati, mi nemamo ništa od toga što sudija nije sviro ruku. Gol je priznat a jedini po meni krivac je Sanga i niko više. A onom Ramsey-u se Wenger treba najebat mamice u svlačionici.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 02 okt 2011, 17:55

Arsenal je bio bolji i trebali su voditi 2 razlike ali Ramsey izgleda ne zna sta mu je posao na terenu .

P.S. Rafael nije igrao rukom gledam na SKY sport ponovili su jedno 15 puta i sam komentator kaze da nije ruka !
Glory Glory Man United !!! :D

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 okt 2011, 17:56

bimbrlica je napisao/la:Nijedna utakmica nije prosla da se AGB ne zali na neku kardinalnu sudijsku gresku koja je ostetila Arsenal.
Ni jedna utakmica nije prosla bez kardinalne greske vidi sad: Newcastle Barton dize Gervinha, iako je igra nastavljena ne dobija niti zuti, a to je faul jer nema pravo nikoga on dizati, a posto je bio u sesnestercu to je penal..
Liverpool ofsajd Suareza za 1:0
Blackburn ofsajd Yakubua za 3:2
Tottenahm ruka v.d.V za 1:0
Pregledaj utakmice pa mi reci da se nije desilo i da se pogresno zalim..
Celik!3,2,2.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 02 okt 2011, 17:58

slika
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 02 okt 2011, 17:58

Ruka ?
Gervinho masi 100% sansu mamu mu spomenem, Ramiz totalno izgubljen, lose dodavanje, kod jedne akcije koja je obecavala nit je dodao nit pucao, jednostavno predo loptu igracima Shitthama. Coq solidan. Na pocetku smo mogli i dobit gol zbog loseg dodavanja Songa ali je Coq dobro reagirao, Szceszny odlican.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 02 okt 2011, 17:59

GunnerS je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Meni se isto ucinilo da je v.d. Vaart igrao rukom.
Ma koje nama kriv što je ruka ?! Gol se piše a Sanga je zakasnio trebao je davno bit tu, gdje je on u p.m. bio to samo on i Bog znaju. Ramsey je **** od igrača i sada treba krivit Wengera što ovaj ne zna dodavat ?! Samo mu zamjeram što ga je ikako stavio u ekipu, materu mu...
Sve je to OK, misljenja sam da bolji tim vodi ali ruka je bila.
Mnogo toga mi je cudno. kad vidim kako Bale sa loptom pretrci odbrambenog igraca Arsenala bez lopte i to ne jednom, onda mi se vise i ne gleda tekma.

Vec sam govorio, ne uigrava se ekipa u EPL sada nego prije nego sto pocne prvenstvo. Arsenal stedi pare, da nije bilo osmice protiv Uniteda, nikog vise nebi doveli.
Ipak, treba sacekati drugo poluvrijeme, ovdje je jos uvijek sve moguce. Znamo da u ovim tekmama bude uvijek kisa golova. Prosla je bila 3:3 cini mi se?!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 02 okt 2011, 17:59

Ma kakva ruka, kakvi bakrači. :oops: Ono stvarno nije vidjelo ruke. :D
Što se tiče te situacije kriva je cijela odbrana, prvo Adebayor onako olako doda Rafaelu, a onda dvojac Sagna-Mertesacker kasni da ga pokriju.

Ja sam zadovoljan, iako Arsenal gubi, al' sa ovakvom kontrolom igre teško da može ostati ovaj rezultat.

3-2 ili 2-1 za Arsenal u nastavku. 8-)

Ps. Walcott najgori, Gibbs 2., a Arteta 3.
Sagna nabolji, Ramsey 2. ,a Coquelin 3. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 02 okt 2011, 18:00

CollegeGunner je napisao/la:slika
Ako ces gledati iz ovoga ugla onda se misli da je udario rukom... Ali je ustvari zaklonio loptu rukom koja mu se odbila od prsa... Lopta je bar bila 5 cm od ruke al se iz ovog ugla misli da ju je udario...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 02 okt 2011, 18:01

AllGunsBlazing je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:Nijedna utakmica nije prosla da se AGB ne zali na neku kardinalnu sudijsku gresku koja je ostetila Arsenal.
Ni jedna utakmica nije prosla bez kardinalne greske vidi sad: Newcastle Barton dize Gervinha, iako je igra nastavljena ne dobija niti zuti, a to je faul jer nema pravo nikoga on dizati, a posto je bio u sesnestercu to je penal..
Liverpool ofsajd Suareza za 1:0
Blackburn ofsajd Yakubua za 3:2
Tottenahm ruka v.d.V za 1:0
Pregledaj utakmice pa mi reci da se nije desilo i da se pogresno zalim..
Daj bolan ne moze svaki sudija biti protiv Arsenala.U to jos vjerujete samo ti i Paja.Ovo ruke nije vidjelo.Nije do sudija do Arsenala je shvati to vec jednom.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 okt 2011, 18:01

bimbrlica je napisao/la: Daj bolan ne moze svaki sudija biti protiv Arsenala.U to jos vjerujete samo ti i Paja.Ovo ruke nije vidjelo.Nije do sudija do Arsenala je shvati to vec jednom.
A sta je sa prethodne tri odluke zasto to ne komentarises??? A cekaj bilo je do sudije kad Liverpool nije mogao pobiejditi????
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 02 okt 2011, 18:05

Ma ruka je bila očita, al' ne vrijedi se sad žaliti...

Treba stisnuti gas i pobjediti ovaj 'Ham, jer su daleko slabiji od Arsenala, bar do sada. Sva statistika je na strani Arsenala. :P
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 02 okt 2011, 18:05

Arnelinho je napisao/la:
Ps. Walcott najgori, Gibbs 2., a Arteta 3.
Sagna nabolji, Ramsey 2. ,a Coquelin 3. :mrgreen:
:?: sta ti gledas majke ti?

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 02 okt 2011, 18:06

bimbrlica je napisao/la: Daj bolan ne moze svaki sudija biti protiv Arsenala.U to jos vjerujete samo ti i Paja.Ovo ruke nije vidjelo.Nije do sudija do Arsenala je shvati to vec jednom.
A sta je sa prethodne tri odluke zasto to ne komentarises??? A cekaj bilo je do sudije kad Liverpool nije mogao pobiejditi????
Ja nikada nisam krivio sudiju za poraz Liverpoola.Vama je prava nepravda ucinjena u susretu protiv Barcelone na Camp Nou(crveni RvP-a, al sam siguran da bi ste ispali cak i da ste 12 igraca imali ) i tada ste imali puno pravo da se zalite.Medjutim od tada svaku utakmicu koju ne pobijedi Arsenal vi okrivljujete sudije i neke teorije zavjere itd itd umjesto da priznate da jednostavno niste toliko jaki kao prije i to je to ;)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 okt 2011, 18:08

bimbrlica je napisao/la: Ja nikada nisam krivio sudiju za poraz Liverpoola.Vama je prava nepravda ucinjena u susretu protiv Barcelone na Camp Nou(crveni RvP-a, al sam siguran da bi ste ispali cak i da ste 12 igraca imali ) i tada ste imali puno pravo da se zalite.Medjutim od tada svaku utakmicu koju ne pobijedi Arsenal vi okrivljujete sudije i neke teorije zavjere itd itd umjesto da priznate da jednostavno niste toliko jaki kao prije i to je to ;)
Niko nije spomenuo teorije zavjere, ako ti nije mrsko pregledaj moje postove, ja samo kazem gdje je i sta pogrijeseno, i vala do sad nisam nista slagao, ruka je bila, jer samo rame ne racunaju rukom.. A koliko znam zalio se Kenny Dalglish a vi podrzavate sve sto radi tako da si(ste) i to podrzali..
Celik!3,2,2.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 02 okt 2011, 18:10

bimbrlica je napisao/la: Ja nikada nisam krivio sudiju za poraz Liverpoola.Vama je prava nepravda ucinjena u susretu protiv Barcelone na Camp Nou(crveni RvP-a, al sam siguran da bi ste ispali cak i da ste 12 igraca imali ) i tada ste imali puno pravo da se zalite.Medjutim od tada svaku utakmicu koju ne pobijedi Arsenal vi okrivljujete sudije i neke teorije zavjere itd itd umjesto da priznate da jednostavno niste toliko jaki kao prije i to je to ;)
Niko nije spomenuo teorije zavjere, ako ti nije mrsko pregledaj moje postove, ja samo kazem gdje je i sta pogrijeseno, i vala do sad nisam nista slagao, ruka je bila, jer samo rame ne racunaju rukom.. A koliko znam zalio se Kenny Dalglish a vi podrzavate sve sto radi tako da si(ste) i to podrzali..
Ja se nisam nikada zalio na sudjenje protiv Liverpoola (osim ukoliko su to bile neke ogromne greske koje su nas bas kostale pobjede).

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 okt 2011, 18:14

bimbrlica je napisao/la: Ja se nisam nikada zalio na sudjenje protiv Liverpoola (osim ukoliko su to bile neke ogromne greske koje su nas bas kostale pobjede).
Pa ovo su velike greske koje Arsenal kostaju golova samim tim pobjeda i bodova..
Celik!3,2,2.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 02 okt 2011, 18:14

bimbrlica je napisao/la:
Ja se nisam nikada zalio na sudjenje protiv Liverpoola (osim ukoliko su to bile neke ogromne greske koje su nas bas kostale pobjede).
Imaju zato drugi razloga da se zale kad igraju protiv Liverpoola. Npr. ono jucer nije bio crveni. :)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.