FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
De ba šta vam je, ne postoji osoba koja može proć bez da ubaci makar marku ili dvije, biće dovoljno za obje utakmice, nema potrebe da se svađamo oko toga. Sutra dolazim s jaranom, jedva čekam vjerujte mi, nisam bio ohoho vremena, poželio sam...
JUG JUG JUG, JUG JE SAMO JEDAN, A SJEVERA STOTINU I SEDAM!!!
JUG JUG JUG, JUG JE SAMO JEDAN, A SJEVERA STOTINU I SEDAM!!!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- KB-TM87
- Kontakt:
Biće lijepo sutra na Grbavici... 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Danas cemo demolirat fukarice,naplaticemo im sve ove dosadasnje poraze na Grbavici.Napravicemo danas razvrat nad njima.
Mislim da je vrijeme da se na nekom dobro iživimo.Nadam se da je danas taj dan.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Ne, igrati normalno, kao i svaku drugu, zabiti 3:0 i odmarati, najlakše je njih ponižavati kad niš' nemaju.
Meni je žao, kao čovjeku koji volim sport, da se jedna Sloboda il' Sloboda Dita, da umiru.
To je loše, kada se zna da su veliki kapaciteti, tamo.
Jako dobrih mladih igrača su uvjek imali i košarkaša.
Oni trebaju ostati u ligi.
Meni je žao, kao čovjeku koji volim sport, da se jedna Sloboda il' Sloboda Dita, da umiru.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Što ne mogu merhametluka.Valjda se igra da se da što više golova,čuj odmarati seEngland je napisao/la:Ne, igrati normalno, kao i svaku drugu, zabiti 3:0 i odmarati, najlakše je njih ponižavati kad niš' nemaju.

Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Danas utamica zbog koje svi mrze nas fudbal valjanje pocine vec u autobusu.Nadam se da imamo odgovor na vec standardnu igru slobode.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Al' znaj, bolje je u svakom slučaju, korektno odigarti utakmicu, pobijediti, niko nikome nije kriv, takvo je stanje u sportu.Ponižavajuće, nije dobro.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Danas ćemo pokazati da možemo protiv bunkera. 
najava:
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... a-najava-0" onclick="window.open(this.href);return false;

najava:
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... a-najava-0" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Utakmica će biti teška, samo ukoliko im ne budemo mogli dati gol u prvih 15-20 minuta. Sloboda uvijek isto igra na Grbavici. Bunker, klasični bunker i odugovlačenje, tako da mi se ponekad učini da utakmica traje i po tri sata. Ukoliko ga zabijemo na vrijeme, mislim da ćemo momački natrpati Tuzlake. O suprotnom ne želim ni da razmišljam, jer nam je to pokazala tradicija u zadnjih nekoliko godina.pile87 je napisao/la:Danas utamica zbog koje svi mrze nas fudbal valjanje pocine vec u autobusu.Nadam se da imamo odgovor na vec standardnu igru slobode.
Jednom pređu centar, faul sa desne strane ispod zapadne tribine, frljav, bolje reći nikakav centaršut, Bajić u skoku kosom očeše loptu, što je dovoljno da lopta promjeni smjer, prevari Šehića i ljudi nas oderu. Drugi put ista slika na terenu. Ljudi ne pomišljaju preći centar, naša zadnja linija na njihovoj polovini, Husejnović uzima loptu na centru, kontra i gotovo. Prošlogodišnjeg poraza se svi sjećamo i ne želim podcrtavati taktiku i gol u zadnjim minutama meča.
Utakmica će biti teška, samo ako im ne zabijemo na početku, a ako ga zabijemo biće kao i pretpršole sezone bar 4 komada u njihovoj mreži.
Naprijed Željo do pobjede.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Buhuhaha, koji kompleksi. Nismo mi krivi sto vi ne znate igrati protiv nas.Alipasino je napisao/la:Danas cemo demolirat fukarice,naplaticemo im sve ove dosadasnje poraze na Grbavici.Napravicemo danas razvrat nad njima.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
hvala bogu pa amar tako ne razmišlja.
još uvijek loše igramo protiv bunkera i ne treba se opuštati niti misliti da su tri boda već upisana.
još uvijek loše igramo protiv bunkera i ne treba se opuštati niti misliti da su tri boda već upisana.
danas igramo protiv ekipa cije utakmice traju 70min efektivne igre...znaci imamo malo vise od jednog poluvremena da zabijemo gol...u koliko dodjem brzo do gola mozemo ih nakantat a ako oni izdrze prvo pouvrjeme bez gola eto belaja opet
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Opet neki prave isu gresku i ocekuju da cemo "nakantati" Slobodu. Ovim samo stvaramo pritisak na igrace sto u ovoj situaciji nije potrebno. Nadam se da ce igraci danas u utakmicu uci hladne glave i da ce ostvariti pobjedu koja ce nas jos vise pribliziti vrhu.
Danas ocekujem odlicnu posjetu, jer smo ostvarili pobjedu u BL, uz to jos je lijepo vrijeme, termin povoljan, srce sta ces vise.
Danas ocekujem odlicnu posjetu, jer smo ostvarili pobjedu u BL, uz to jos je lijepo vrijeme, termin povoljan, srce sta ces vise.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Samo nemojte da nam sudija ponistava golove kao prosli put kad je ponisten Bosnjakov gol u prvom poluvremenu
Realno je da nas dobijete,ali nada zadnja umire.. nek bolji pobjedi

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Samo nemojte da nam sudija ponistava golove kao prosli put kad je ponisten Bosnjakov gol u prvom poluvremenu![]()
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Cisto da ti kazem da malo korigujes potpis. Ne pise se "najaci" nego "najjaci"SaLL/ihovic je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Samo nemojte da nam sudija ponistava golove kao prosli put kad je ponisten Bosnjakov gol u prvom poluvremenu![]()

A za utakmicu ako ga zabijemo u prvih 20 min iz prekida bit ce puno lakse za igrati i mislim da ce to biti rutinski odradjen posao sve drugo je veoma problematicno

Mes Que Un Club
a možda ima nade i da ga zabijemo van prekida u prvih 20 minuta?
mada sumnjam

mada sumnjam

Uvijek sam umjeren u prognozama i rijetko kad kazem da ce zeljo nekoga demolirati ali osjecam da bi sloboda mogla kuci sa 4+ golova u mrezi 

Zadnja izmjena: admirone, dana/u 02 okt 2011, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, bablaz1, knoa, Sarun i 46 gostiju.