FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Eh, sad se okrenut Olimpicu kući, ovo moramo dobit...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
s tim da je i Kojasevic itekako ofanzivan..adnanhz je napisao/la:Pogodi tisjever je napisao/la:Ma zabice ga Haskic opet,laganini u iducoj![]()
CEstitke momcima al nemogu da vjerujem da neko u nasoj ligi u gostima igra sa 3 napadaca svaka cast Jirzi na tome,pa gdje puklo da puklo, a danas je dobro puklo sa 3 bobe kuci se vracamo![]()

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- sarajlija89
- Kontakt:
Hvala lijepoHemuli je napisao/la:Zaslužena pobjeda. Čestitke vašim igračima. Ako ove sezone ne budete prvaci nećete nikad ni biti.

Na strani nam je lakse igrati, jer nema tolikog pritiska, a i ekipe protiv kojih igramo ne igraju bunker, pa nas individualni kvalitet i fizicka sprema, mogu doci do izrazaja.
Ovo za prvaka....pa ne pitamo se sve ni mi, znas na sta aludiram...

I samo da se nadovezem za Pliseka, jedna konstatcija sa naseg foruma sa kojom se u potpunosti slazem. Obzirom sta nam se sve desavalo prethodnih dana, sudijske krađe, suspenzije najboljih igraca, za ocekivati je bilo da je ekipa skroz poremecena i da je to mnogo utjecalo, na sve u i oko eklipe, ali Plisek je izvukao ono najbolje i sa ove dvije pobjede, posebno ovom, prvenstvenom, vratio nas na pravi put...
Bravo Jirzi, bravo ekipa...
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 01 okt 2011, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma vratio se on kako najbolje zna, ja vjerujem da ce tek sad da "grize" samo da ga opet istok ne naruziadnanhz je napisao/la:Pogodi tisjever je napisao/la:Ma zabice ga Haskic opet,laganini u iducoj![]()
CEstitke momcima al nemogu da vjerujem da neko u nasoj ligi u gostima igra sa 3 napadaca svaka cast Jirzi na tome,pa gdje puklo da puklo, a danas je dobro puklo sa 3 bobe kuci se vracamo![]()

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Ah taj strasni istoksjever je napisao/la:Ma vratio se on kako najbolje zna, ja vjerujem da ce tek sad da "grize" samo da ga opet istok ne naruziadnanhz je napisao/la:Pogodi tisjever je napisao/la:Ma zabice ga Haskic opet,laganini u iducoj![]()

@guners travnik nam je sljedeci
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Rano si se ti nesto poceo okretati,sad ide Travnik,Zrinjski pa tek onda OlimpicGunnerS je napisao/la:Eh, sad se okrenut Olimpicu kući, ovo moramo dobit...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Cestitke bordo momcima,malo sam se pribojavao nepovoljnog rezultata iskljucivo zbog stvari koje su nam izdogadjale u zadnje vrijeme.Plisek je odlican trener i drago mi je sto na strani gura ofanzivnu formaciju.Pa je.b.ote mi smo FC SARAJEVO i treba skim i gdje god igrali ici na POBJEDU.Jos jednom cestitke momcima.
miky_hz je napisao/la:Rano si se ti nesto poceo okretati,sad ide Travnik,Zrinjski pa tek onda OlimpicGunnerS je napisao/la:Eh, sad se okrenut Olimpicu kući, ovo moramo dobit...

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zar smo toliko dobri bili ?Hemuli je napisao/la:Zaslužena pobjeda. Čestitke vašim igračima. Ako ove sezone ne budete prvaci nećete nikad ni biti.

PS Dajte nam normalno sudjenje i uslove za igru i ostajete bez bodova !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jeste. U Prijedoru uvijek možete očekivati fer suđenje i dobre uslove. Zato se i jeste vraćali iz Prijedora neporaženi sva tri puta. Obuća razvaljuje, a i neki sa brojem 15 je odigrao odličan meč. Hordi 50, očekivao sam više, al' eto.Sarajlijc@ je napisao/la:Zar smo toliko dobri bili ?Hemuli je napisao/la:Zaslužena pobjeda. Čestitke vašim igračima. Ako ove sezone ne budete prvaci nećete nikad ni biti.![]()

Pozdrav.
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Cestitke treneru i igracima.
Pobjedom se donekle ublazio kiks iz proslog kola, aBda sto je prije moguce uvezati jos dvije-tri dobre partije i ekipa ce opet biti na vrhu.
Zrinjski ce nas ugostiti pred praznim tribinama, a vrlo vazna utakmica i za nas i za njih.
Ako budemo pravi kao i na dosadasnjim gostovanjima, realno mozemo pobijediti i u Mostaru.
Tako da slijede utakmice:
Prvo Travnik, pa Zrinjski pred praznim tribinama i onda tri utakmice u Sarajevu
.
Pobjedom se donekle ublazio kiks iz proslog kola, aBda sto je prije moguce uvezati jos dvije-tri dobre partije i ekipa ce opet biti na vrhu.
Zrinjski ce nas ugostiti pred praznim tribinama, a vrlo vazna utakmica i za nas i za njih.
Ako budemo pravi kao i na dosadasnjim gostovanjima, realno mozemo pobijediti i u Mostaru.
Tako da slijede utakmice:
Prvo Travnik, pa Zrinjski pred praznim tribinama i onda tri utakmice u Sarajevu

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Za mene je Prijedor uvijek bio najcivilizovanija sredina u manjem dijelu BiH ,mozel se iko sjetiti jel se ikad iko zalio na sudjenje u Prijedoru ?Hemuli je napisao/la:Jeste. U Prijedoru uvijek možete očekivati fer suđenje i dobre uslove. Zato se i jeste vraćali iz Prijedora neporaženi sva tri puta. Obuća razvaljuje, a i neki sa brojem 15 je odigrao odličan meč. Hordi 50, očekivao sam više, al' eto.Sarajlijc@ je napisao/la:Zar smo toliko dobri bili ?Hemuli je napisao/la:Zaslužena pobjeda. Čestitke vašim igračima. Ako ove sezone ne budete prvaci nećete nikad ni biti.![]()
Pozdrav.
[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja izvjestaja jakog u pm
Valjda ovaj nece biti sutra na BHT 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Pitari procitajte sta sam napiso ko uzima ovo kolo u gostima.Od sad ako zelite cut rezultat javite se Alipasinu.Nisam ja od onih sto vise slave tudji poraz nego svoju pobjedu.
- theprodigy
- Kontakt:
svaka cast, uvijek si bio korektan, sa pravim informacijama, jos od vremena ublehasa zije blekica, ja sam od tada upratioAlipasino je napisao/la:Pitari procitajte sta sam napiso ko uzima ovo kolo u gostima.Od sad ako zelite cut rezultat javite se Alipasinu.Nisam ja od onih sto vise slave tudji poraz nego svoju pobjedu.

Pa nije ovo lose s obzirom da smo igrali u Kaknju,da nam je Adi bio i golman a i desni bek,da nam je krilo igrao to super novo pojacanje Bebanic,da je u spicu igrao Hadzija i da nas je sa klupe vodio Dzeno

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
http://www.gradprijedor.com/sport/saraj ... r-prijedor" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.