ciro_ciro je napisao/la:Dzine svaka čast, pa obećaju borbu za evropu, koju evropu ba 1 Federalna evropa.. mada je nemoguće da ispadnemo, al ako on nemože kuci da dobija utakmicu, nek se goni u kur.... jer imo je odriješene ruke da dovede igrače kakve hoće a šta je doveo, Halilovića jedino koji nešto vrijedi i omića koji se bori jer nezna drugačije... umjesto da dovede nekog spica dovodi još 100 VEZNIH... sve u svemu sutra mu je zadnja šansa.. ako ne pobjedi iz moralnih razloga trebao bih napustiti kormilo, a što se tiče GOLMANA imamo BILAJCA pred nosem koji brani 3-4 sezone u prvoj ligi treba ga dovesti, i trajno riješiti problem s golmanom.. momak ima 24 godine pred njim je svijetla buducnost dok nam je pred nosom.. a vi svi se potpišite imenom kao dzin svi serete nešto pričate, predstavite se dali dušmani ili zdravi kritičari itd...
P.S. CIRO
A gdje pise to da je obecana Europa ( to je sve rekla kazala), ja nigdje nemogu nac zvanicno saopstenje kluba gdje pise da je ove sezone planiran izlazak na europska takmicenja... a bilajac da vrijedi sta, kako sam kazes brani 3-4 sezone u prvoj ligi, otiso bi u neki drugi premier ligaski klub nebi ceko da ga zvijezda pozove....
Kad shvatimo da smo zasad samo mali klub i kad odemo na stadion da navijamo i prestanemo ebavat igracima mater onda se oni mozda i opuste, pa pobijed nekog kako treba....
i nemojmo se zavaravat da ima para... ima ih samo da zdravo poslujemo nista vise... da ih ima toliko koliko se prica mislis da dosad nebi napravili kompletan stadion, da ih mislis da bi naplacivali drugo poluvrijeme....
Ja kako znam jedino zvanicno sopstenje i cilj ovih svih godina ( a zasta ima i projekat) je izgradnja stadiona i toga se pridrzavaju i svake godine se nesto novo napravi----- a za ligu je cilj OPSTANAK sto se takodje uspjesno radi i nadam se da ce tako i u budocnosti ostat to izgradnje cijelog kompleksa.... ostalo su sve carsijske price