Cuj ovoga.J.Goerges je napisao/la:Nakon ovoga pao si mi u očima ,imao sam visoko mišljenje o tebi ,šta mi vlast uradi od Štefka![]()
pusti ljude nek paradiraju šta ti smetaju

Svega ti sto si to sad' ban dobio ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Cuj ovoga.J.Goerges je napisao/la:Nakon ovoga pao si mi u očima ,imao sam visoko mišljenje o tebi ,šta mi vlast uradi od Štefka![]()
Krivi mene,klasican potez slabica,optuzuje druge za svoje neuspjeheDevil je napisao/la:Cuj ovoga.J.Goerges je napisao/la:Nakon ovoga pao si mi u očima ,imao sam visoko mišljenje o tebi ,šta mi vlast uradi od Štefka![]()
![]()
Svega ti sto si to sad' ban dobio ?
100%,nego ajmo na chat da se ne zajebavamo ovda.HZ_ilidzaa je napisao/la:Treba po nosu i ove sto podrzavaju ped.ere a nisu ****
Ko ti je reko da si dobrodošao?Jeste da ne volimo **** na chatu no ograđujemo se od svih incidenataDevil je napisao/la:100%,nego ajmo na chat da se ne zajebavamo ovda.HZ_ilidzaa je napisao/la:Treba po nosu i ove sto podrzavaju ped.ere a nisu ****
Dushi_Rob je napisao/la:Karte za Zenicu mozes kupiti svakoga dana od 08 - 16 sati na autobuskoj stanici Sarajevo !Buu je napisao/la:Znal neko kako je stanje sa kartama za Zenicu, ima li ih jos ?
Savjetujem ti da uzmes povratnu jer je ona nesto jeftinija nego da uzimas za pojedinacne pravce. Centrotrans je po meni najbolji autoprevoznik, mada i Prevoz Putnika ima dobre buseve ...
Nazovi ti sutra pa provjeri opet za svaki slucaj ...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH!!!Devil je napisao/la:Dushi_Rob je napisao/la:Karte za Zenicu mozes kupiti svakoga dana od 08 - 16 sati na autobuskoj stanici Sarajevo !Buu je napisao/la:Znal neko kako je stanje sa kartama za Zenicu, ima li ih jos ?
Savjetujem ti da uzmes povratnu jer je ona nesto jeftinija nego da uzimas za pojedinacne pravce. Centrotrans je po meni najbolji autoprevoznik, mada i Prevoz Putnika ima dobre buseve ...
Nazovi ti sutra pa provjeri opet za svaki slucaj ...![]()
![]()
![]()
Ovo je bilo brutalno.
pile87 je napisao/la:[youtube][/youtube]VolimTz je napisao/la:Zao mi je, tradicionalno 0-1.
diego_TM je napisao/la:pile87 je napisao/la:[youtube][/youtube]VolimTz je napisao/la:Zao mi je, tradicionalno 0-1.![]()
jooj pileta
Ja sam crko kad sam to procito,kraljDevil je napisao/la:Dushi_Rob je napisao/la:Karte za Zenicu mozes kupiti svakoga dana od 08 - 16 sati na autobuskoj stanici Sarajevo !Buu je napisao/la:Znal neko kako je stanje sa kartama za Zenicu, ima li ih jos ?
Nazovi ti sutra pa provjeri opet za svaki slucaj ...![]()
![]()
![]()
Ovo je bilo brutalno.
ima jos nemozes ih zaustavitalacious je napisao/la:pile87 je napisao/la:[youtube][/youtube]VolimTz je napisao/la:Zao mi je, tradicionalno 0-1.
ahahhahaahah
nastavak diskusije
postao/la Dylan Dog dana 03 okt 2011, 01:32
Ako nista,mozes u rukuBianconeri1988 je napisao/la:
Pa zato i častim! Logično!![]()
Joj ovi mi je prvi put nakon par godina da Željo i Juve dobiju na isti dan, zato sam trenutno poprilično ushićen![]()
![]()
Da je sad kakvu pod ruku![]()
![]()
![]()
hahahhaahhahahhahodža je napisao/la:postao/la Dylan Dog dana 03 okt 2011, 01:32
Ako nista,mozes u rukuBianconeri1988 je napisao/la:
Pa zato i častim! Logično!![]()
Joj ovi mi je prvi put nakon par godina da Željo i Juve dobiju na isti dan, zato sam trenutno poprilično ushićen![]()
![]()
Da je sad kakvu pod ruku![]()
![]()
![]()
Inace tema je ljepoticeNail for Real je napisao/la:Ovoj temi treba vratiti stari sjaj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 70 gostiju.