NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

NeRi_K
Kontakt:

Re: N.K Jedinstvo Bihac

Post Postao/la NeRi_K » 29 sep 2011, 14:29

@F.G.R. HARMANI

I mene isto tako zanima samo Premier liga BiH, ali definitivno ne zelim da udjemo nespremni, pa da nam se desi isto sto se desilo prosle sezone Drini Zvornik i Buducnosti Banovici, a to je ekspresan povratak u nizi rang.

Ako zelimo da tamo ostanemo ekipu moramo stvarati duzi period i nije mi tesko gledati 2-3 godine golobrade momke sa podrucja USK-a kako ostavljaju srce na terenu, iako ne budu prvi, barem pokazu postavanje prema klubu. Vazno je napraviti dugorocni plan kako doci do Premier lige, a kao prvo u Bihacu i okoloci ima mladih igraca koji mogu uz kvalitetnog trenera biti kroz 2-3 godine promovisani u kvalitetnog igraca. Samo treba nesto ponuditi tim igracima i sigurno ce vise pokazati npr. od pridoslica Hodžića, Šarića, Batinića itd. da ne nabrajam dalje. Trenutno NK Jedinstvo ima 12 igraca sa strane i mjesecni troskovi iznose 15.000KM, a ti igraci nista nisu pokazali. Tako da ponavljam da je bolje uloziti u 3-4 provjerena pojacanja koji uz nase mlade decke mogu kroz koju godinu doci do Premier lige. Znaci bolje imati u ekipu 4 stranca koji primaju mjesecno 2000KM, ali barem na terenu opravdaju ulozeni novac.

Sto se tice domacih igraca iz ovih krajeva, dovoljno je spomenuti Vernesa Selimovića koji je igracina, pa onda isto tako i Ekrema Hodžića koji je nase dijete i uvijek je ostavljao srce na terenu, a nista slabiji nije bio ni Alen Dedić. Shvatam da ce ti svi igraci kroz koju godinu imati zelju da napreduju, pa da npr. kao gore pomenuti zaigraju u Rijeci i Željeznicaru, pa ok neka se i to desi, ali obavezi takvog igraca pravim ugovorom, da klub zaradi dovoljno da moze stvoriti novog. Igraca ovdje ima, samo se treba raditi na pravi nacin sa njima, a ocit primjer je Irman Hodžić koji je otisao iz Bihaća, jer mu ovdje niko nije nista ponudio.

Ova liga je takvog karaktera, ako imas fizicki nadmocnu momcad mozes se poigravati sa ostalima. Kljuc uspjeha dobar trener, pocetak priprema na vrijeme, i najvise truda uloziti u fizicke pripreme. Naravno sve ovo treba da osigura Opcina zajedno sa Upravom kluba. Uz samo malo vise truda i strucnijeg rada ljudi koji brinu za Jedinstvo, nista mi ne bi bili slabiji od Rudara iz Kaknja.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 01 okt 2011, 09:56

bice to teska utakmica danas.
igraci Jedinstva su isplaceni jucer nakon sto su kukali za plate .. ne pobijede li ovu utakmicu protiv Buducnosti sto se mene tice nek odmah napuste svi Jedinstvo.. platu su dobili , sad na njima je sve..
~ Sila Nebeska Bihać 96 ~

http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 01 okt 2011, 19:26

Dobili 2:0,golove dali Sejdić i Felix.Onako teška utakmica,prepuna pogrešnih pasova,valjanja po terenu i slično.Mislim ništa novo. :D

Sudija po meni više-manje ok,bila je jedna scena pod upitnikom,kada je igrač Jedinstva navodno igrao rukom u 16metara,mada nisam sa tribine vidio najbolje.
Ostalo bez nekih teških grešaka koje bi porementile tok igre.
it's football day

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 01 okt 2011, 19:48

Baboon je napisao/la:Dobili 2:0,golove dali Sejdić i Felix.Onako teška utakmica,prepuna pogrešnih pasova,valjanja po terenu i slično.Mislim ništa novo. :D

Sudija po meni više-manje ok,bila je jedna scena pod upitnikom,kada je igrač Jedinstva navodno igrao rukom u 16metara,mada nisam sa tribine vidio najbolje.
Ostalo bez nekih teških grešaka koje bi porementile tok igre.
Kako je buducnost igrala,jel bilo kakvih sansi?
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

TehnickiDirektor
Kontakt:

Post Postao/la TehnickiDirektor » 02 okt 2011, 00:20

http://www.****/vijesti/257- ... -mreu.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 okt 2011, 13:51

kuman_@mel je napisao/la:Kako je buducnost igrala,jel bilo kakvih sansi?
Budućnost ništa posebno u prvom dijelu su i nešto odigrali prije primljenog gola, poslije toga slabo! Jeste da je prvi gol po meni bio u najmanju ruku sumnjiv, ali ne mogu reći tačno, jer nisam bio u bas najboljem položaju da to ocjenim. I ta ruka je bila sumnjiva. Ali kakvo je suđenje u ovaj ligi bilo je sasvim ok.

Onaj crnjo Felix je najjači :D!

A onaj drugi Gomis je jučer po meni bio igrač utakmice! I 8 mislim da je Dino i on je odigrao dobro, ima onaj jedan prodje i uradi sve dobro, ali ne zna ubaciti nikako :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 02 okt 2011, 23:21

http://www.****/vijesti/259.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Jedan primjer igraca Samuela Gomisa koji ce se boriti za crveno-bijeli dres a ne kao ostali kojima je jedino bitno da dobiju platu.. Nije Samuel jedini igrac, ima njih jos koji se bore na terenu ali vecinu ih zaboli qrac nazalost ..

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 okt 2011, 00:24

Je li moguce da je ovo onaj Gomis sto je letos bio u Slaviji na probi zajedno sa Mazzoliem koji je ostao,a ovaj otisao ? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 03 okt 2011, 01:10

Devil je napisao/la:Je li moguce da je ovo onaj Gomis sto je letos bio u Slaviji na probi zajedno sa Mazzoliem koji je ostao,a ovaj otisao ? :?
neznam.. prvi put cujem za tu informaciju... ne vjerujem opet, mislim da je ovaj dosao direktno iz francuske zajedno sa Dinom Jusicem (Grenoble Foot 38)

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 03 okt 2011, 14:09

Nasa kljucna stvar ce biti slijedeca: zadrzati kostur tima Keranovic-Gomis-Batinic-Felix-Galin, uz sve pobjede na domacem terenu, moze se odrzati kakav-takav prikljucak za premijer ligu. Najvaznije bi bilo uzeti koji bod sa strane, a slijedeca utakmica sa Famos-Saskom se ubila za to, gledajuci tradiciju, jer smo sa njima uvijek dobro prolazili u gostima, a ovaj put bi mogla tome doprinjeti i podrska SN-a.
Nasu sansu za bodove u gostima u ovom dijelu vidim protiv Krajine i Krajisnika. Iako se Krajina zaholcala pravo, ipak je to komsijski derbi i tu nema favorita. Tu je sve moguce, a i nesto se ne sjecam kad su nas zadnji put pobijedili? Koje godine I jesu li ikada? (ne racunaj 2:4, jer je to bila dogovorena utakmica, bodovi za Krajinu da ostane u ligi)
I krajisnik, jer je los, jer je gubio bodove kod kuce, i sto smo bolji.

Znaci, moze se jos, jos nije gotovo
MENI MOJE, A VAMA VASE

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 03 okt 2011, 14:47

Moglo bih nas 20-ak ponovo u Sarajevo?? to je onaj stadion gdje smo dolazili prosle sezone i izgubili od Sask-a 2:0 .. bas sam bio razocaran taj put a bio sam siguran da cemo uzeti neke bodove.
Sve u svemu nadam se da cemo postici neki rezultat sad u gostima. Trebaju nam pobijede u gostima!!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 03 okt 2011, 15:21

Vi il' Buducnost ulazite u Pl (jedino vi i oni imate uslove). Ovi nasi se vec prepali prvog mjesta, a prvenstvo nije ni pocelo kako treba :roll:
99% Rudar nece u Premijer ligu!
#samoRudar #zauvijek

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 03 okt 2011, 16:56

L' Imperator je napisao/la:Vi il' Buducnost ulazite u Pl (jedino vi i oni imate uslove). Ovi nasi se vec prepali prvog mjesta, a prvenstvo nije ni pocelo kako treba :roll:
ma nikad se nezna druze.. cekaj ima vremena do kraja sezone.. lako se tu moze ukljuciti i Jedinstvo ili neko drugi.. samo treba povezati koju pobijedu u gostima ;)

Free_shooteR
Kontakt:

Post Postao/la Free_shooteR » 03 okt 2011, 20:31

L' Imperator je napisao/la:Vi il' Buducnost ulazite u Pl (jedino vi i oni imate uslove). Ovi nasi se vec prepali prvog mjesta, a prvenstvo nije ni pocelo kako treba :roll:
razocarani smo svi poslije zadnje tekme..al ne mozemo sad odmah kamenjem na njIh..svima se moze desiti los rezultat na domacem terenu....sabura malo..videt cemo bar do polusezone sta i kako :)...
nemoj sad na svakoj temi pisat kak rudar nece u PL zato sto je odigrao sa Krajinom nerijeseno..ne ide jbga..
mi nezavisno od rezultata trebamo biti uz njih..vidio si da su se borili ljudi...(izuzev nekih..al i to ce se rijesiti..)

samo sabura.. :)
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 04 okt 2011, 13:24

Bihac-City-Boy je napisao/la:Moglo bih nas 20-ak ponovo u Sarajevo?? to je onaj stadion gdje smo dolazili prosle sezone i izgubili od Sask-a 2:0 .. bas sam bio razocaran taj put a bio sam siguran da cemo uzeti neke bodove.
Sve u svemu nadam se da cemo postici neki rezultat sad u gostima. Trebaju nam pobijede u gostima!!
Nije vise onaj stadion. Sad je u Hrasnici, stadion FAMOSA. tamo gdje se reprezentacija priprema.
MENI MOJE, A VAMA VASE

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 04 okt 2011, 16:33

F.G.R. HARMANI je napisao/la:
Bihac-City-Boy je napisao/la:Moglo bih nas 20-ak ponovo u Sarajevo?? to je onaj stadion gdje smo dolazili prosle sezone i izgubili od Sask-a 2:0 .. bas sam bio razocaran taj put a bio sam siguran da cemo uzeti neke bodove.
Nije vise onaj stadion. Sad je u Hrasnici, stadion FAMOSA. tamo gdje se reprezentacija priprema.
Hmm.. da vidio sam na forumu od Jedinstva da to nije taj isti stadion na koji smo isli prosle sezone.. ma valjalo bih otici ponovo jbg.. Sve organizirati kao i prosli put ;)

TehnickiDirektor
Kontakt:

Post Postao/la TehnickiDirektor » 10 okt 2011, 21:31

http://www.****/vijesti/261- ... njima.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 15 okt 2011, 18:53

NK JEDINSTVO - CAPLJINA 1:0

SUDIJA = KATASTROFA

Kipo
Kontakt:

Post Postao/la Kipo » 15 okt 2011, 19:13

Bihac-City-Boy je napisao/la:NK JEDINSTVO - CAPLJINA 1:0

SUDIJA = KATASTROFA
zbog čega

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 15 okt 2011, 20:13

Kipo je napisao/la:
Bihac-City-Boy je napisao/la:NK JEDINSTVO - CAPLJINA 1:0

SUDIJA = KATASTROFA
zbog čega
http://www.****/vijesti/263- ... rojke.html" onclick="window.open(this.href);return false; PROCITAJ ;)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.