Ako ima nek postavi ovdje bio bih mu do Boga zahvalan.
Pozdrav i hvala unapred

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ma bit ce postavljeno jarane, par minuta prije tekme.Kanker je napisao/la:Jell ima neko mozda live stream za utakmicu Hoffenheim-Bayern Munchen?
Pozdrav i hvala unapred.
Jah,tako ,,njekako,,dzenidm je napisao/la:nisu guzili vec ****, joj kako se vlgarno izrazavasharishp je napisao/la:Nesto kao Zeljo svi ih guzili u pripremama.Otoku dobise,ja kad ih onda krenuVirtu4l je napisao/la:Ovaj k'o da radi za merhamet
Hoff ništa posebno u pripremama, jedna dobra utakmica protiv grka, kasnije veoma loše. Vidjet ćemo ih.![]()
ajd hvala jaraneMadafaka je napisao/la:Ma bit ce postavljeno jarane, par minuta prije tekme.Kanker je napisao/la:Jell ima neko mozda live stream za utakmicu Hoffenheim-Bayern Munchen?
Pozdrav i hvala unapred.
Bas me zanima sta je bilo umjesto ovih zvjezdica?dzenidm je napisao/la:nisu guzili vec ****, joj kako se vlgarno izrazavasharishp je napisao/la:Nesto kao Zeljo svi ih guzili u pripremama.Otoku dobise,ja kad ih onda krenuVirtu4l je napisao/la:Ovaj k'o da radi za merhamet
Hoff ništa posebno u pripremama, jedna dobra utakmica protiv grka, kasnije veoma loše. Vidjet ćemo ih.![]()
Mene nije strah,ja ga cak volim kad igra protiv Hoffe,Wolfa itd veliko je to ,,pojacanje,,amerosm je napisao/la:Bayernovci na vom formu ce mi sigurno oprostiti ali mene je strah onog krkana van Bommela, jer ne daj Boze da sta bude Vedi ili Seji. Inace ocekujem pobjedu Bayerna, ako budu svi na svom nivou. Jedva cekam utakmicu.
Toliko,,dobro,,da je zamijenjen u drugom poluvremenu.secer je napisao/la:Haj ziv bio malo detaljnije za nas koji nismo gledali tekmu(nesto mi blokiralo)
posebno me zanima kako je igrao marin?
Sugavi Bayern ce njih pobjeditiharishp je napisao/la:Mene nije strah,ja ga cak volim kad igra protiv Hoffe,Wolfa itd veliko je to ,,pojacanje,,amerosm je napisao/la:Bayernovci na vom formu ce mi sigurno oprostiti ali mene je strah onog krkana van Bommela, jer ne daj Boze da sta bude Vedi ili Seji. Inace ocekujem pobjedu Bayerna, ako budu svi na svom nivou. Jedva cekam utakmicu.![]()
10 minut zuti karton,7 minut crveni za BomelaUmjetnik braco slatka i Simunica je tu zeznuo.
Ocekujem laganu i finu pobijedu Hoffe a slag na tortu gol Vede i asistencija Salihovica.
P.S Bruka je i sramota ocekivati pobijedu Bajerna sa ovakvim sastavom,pa nije Hoffenheim merhamet organizacija da svakoj sirotinji daju bodove na svom terenu.
amerosm je napisao/la:Evo ja sam nasao ovaj stream koji funkcionise, ali su samo Arapi komentatori.
http://www.iraqgoals.net/ch1.html
Sejo kapiten Hoffenheima.
Trenutno korisnika/ca: Amirutah1988 i 0 gostiju.