FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 29 sep 2011, 19:57

secer je napisao/la:to je ok, jer stvarno moras biti lud pa da ne shvatis kako se radi o ironiji.
salu na stranu, sto se tice gome, ima nasu podrsku sve dok zabija pa makar to bilo sa gol-linije. cim fulne ili ti cim nas kosta bodova, ima da mu yebemo od znj do frlj.
ja postujem i srecu(nemamo je svi :D ), postujem i nj. nosinu za gol(sto i napisah na poluvremenu ove zadnje tekme), a polako pocinjem pravdati i tih 30 milki :D jbg., to je sica za evropsku elitu koja, usput receno, ima slabiju statistiku od tvog ljubimca.
jupi radi odlican pos´o: menja li menja :lol: tako da nam je on jedina nada da nam gomo nece handriti po zivcima 8-)
te rotacije su nesto najbolje sto nam se moglo desit´.

sto se tice bermuda, reci cu ti jedno: sebi ruke od mojih gaciii :evil:
ustvari, zar nijesi primjetija da su to sefove(adminove) gaciii koje je drug seco dobio na poklon.
zato zipa da te admin ne zikne jer mu vrijedjas sta? gaciiiiii :lol:
ps
de, ziv bio, nastavi taj svoj niz do cenera :lol:
Ja te htio pitat hočeš mi posudit bermude, nešto su mi sexyy, a ja imam jedne slične, doduše te moje su one za kupanja, one duže kupače...hmmm...slomih se dok ti objasnih :D :D :D al reko da mi ove daš da idem kod @tune na kupanje :) :) :) :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 29 sep 2011, 20:24

U Bayernu već razmišljaju o produljenju ugovora s Heynckesom

Iako je nova nogometna sezona praktički još uvijek na početku, u Bayernu su toliko oduševljeni rezultatima trenera Juppa Heynckesa (66) da već sada razmišljaju da mu ponude produljenje ugovora...

Potvrdio je to za Kicker i sportski direktor bavarskog diva Christian Nerlinger.

- Naravno da nam je zamislivo da Heynckes ostane dulje od 2013. do kada ima ugovor. Zašto ne? Kada bude vrijeme, sjest ćemo i razgovarati o tome. Vrlo smo zadovoljni njegovim radom - rekao je Nerlinger.

Zadovoljstvo i ne čudi kad se pogledaju Bayernovi rezultati ove sezone. Nevjerojatno, ali istinito, klub iz Münchena već deset službenih utakmica zaredom nije primio gol! Manuel Neuer je sačuvao mrežu čistom u dvije utakmice kvalifikacija za Ligu prvaka, dvije utakmice u skupini A, te šest u šest bundesligaških dvoboja. Jedini je pogodak primio još u 1. kolu Bundeslige protiv Borussije Mönchengladbach (1-0), što je i jedini Bayernov ovosezonski poraz.

Njemački su mediji uoči Heynckesova povratka iz Leverkusena pisali da će iskusni stručnjak biti samo privremeno rješenje, ali Nerlinger to odlučno opovrgava.

- Zašto bi bio prijelazni trener? Heynckes je naša sreća i savršeni trener za Bayern - zaključio je Nerlinger.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 sep 2011, 23:05

slika

Uploaded with ImageShack.us
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 30 sep 2011, 00:10

Ovaj Gustavo mašina, svijumi. Fakat fra'er igra kao da ima preko 10 godina iskustva u najvećem takmičenju.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 30 sep 2011, 00:20

Ribery - beton :!:
-------------------------------
Je li nekome ovo poznato:
[youtube][/youtube]
oooooooooooooooooooooo-o-o-o-o-oooooooooooooo-oooooo :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 sep 2011, 00:23

Novi Bayern: Heynckes važniji od svih zvijezda

Nakon pobjede u drugom kolu Lige prvaka protiv Cityja s rezultatom od 2:0, Bayern je potvrdio svoju sjajnu formu ove sezone...

"Daily Mirror": Nogometna lekcija, "Gazzetta dello Sport": Pobjeda je potvrdila da je Bayern momčad koja je trenutno u najboljoj formi u Europi, "Marca": Bayern gazi sve pred sobom.

To su samo neki od naslova u stranim medijima.

Bayern je u zadnjih deset utakmica ostvario deset pobjeda uz impresivnu gol razliku od 28:0. Zaključak: Trener je važniji od svih zvijezda!

Heynckes - 35%

Vodi momčad za razliku od svog prethodnika Louisa van Gaala, oslanja se na povjerenje i bliskost i na taj način igračima pruža dodatnu motivaciju. On to čini da svaki igrač shvati koliko je to važno za uspijeh. Sportski direktor: "Heynckes nas je učinio da smo kompaktna i homogena momčad".

Primjer: Franck Ribery je ponovno onaj stari jer mu trener daje slobodu što nije bio slučaj pod Gaalom, uz to trener mu je dao da mora obavljati i obrambene zadatke!

Franck Ribery - 15%

Francuz trenutno igra kako jako dugo nije igrao. Koliko je timski i nesebičan igrač pokazuje činjenica da je zabio samo tri bundesligaška pogotka te dodao pri tome pet asistencija.

"Heynckes nam daje samopouzdanje a da ne govorim koliko imao poštovanja prema nama", rekao je Ribery.

Schweinsteiger - 10%

Bastian Schweinsteiger je Heynckesov "šef" u veznom redu a Philip Lahm istinski vođa na terenu.

Gomez - 10%

Gomez je zabio dva vrlo važna pogotka u utakmici protiv Man. Cityja. Ima sjajan učinak ove sezone, dvanaest golova u jedanaest utakmica.
"Ne smijemo popustiti, tada možemo pobjediti bilo koga", rekao je Gomez.

Neuer i obrana - 15%

Prošlo je već 928 minuta otkad je Manuel Neuer primio pogodak. Obrana je jača za Boatenga i Rafinhu. Philip Lahm je vraćen na lijevu poziciju na kojoj je sazreo u igrača svjetske klase.

Kroos i Müller - 10%

Nije neka novost ako kažemo da je Heynckes veliki obožavatelj mladog Tonija Kroosa, kojeg je trenirao dok je bio u Leverkusenu. Omogućio mu je da igra na njegovoj omiljenoj poziciji odmah iza napadača. S druge strane Thomas Müller pod Heynckesom sve više i više raste te ima vodeću ulogu.

Nerlinger - 5%

Sportski direktor zajedno s Rummeniggeom i Hennesom - izabrali su pravog trenera. Stoga to je bila dobra odluka!
1974---1975---1976---2001---2013---2020

juan
Kontakt:

Post Postao/la juan » 30 sep 2011, 00:37

Saurman je napisao/la: Nerlinger - 5%

Sportski direktor zajedno s Rummeniggeom i Hennesom - izabrali su pravog trenera. Stoga to je bila dobra odluka!
GRESKA!!

Heynckesa je SAMO Uli doveo i niko drugi! vGaala je doveo Nerlinger a Klinsmana Rummenige! I nadam se da ce uskoro i Uli vidjeti, da mu Nerlinger nije ni do koljena, vec i dosta steti klubu! A i Rumenigeu je vrijeme da se povuce, dosta je pogreshnih poteza od 2002 (odkad je postao Direktor kluba) uradio. Da nije Uli-a, Bog zna gdje bi smo sad bili...

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 30 sep 2011, 00:38

Ma Uli je Bog. Jedan nas tim da ima covjeka kao on u BiH bi se igrala LS
Thomas Müller - Fußballgott

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 30 sep 2011, 08:07

Gomezoljubci bi prosto izdomininirali slabasne hejtere. :lol:
Bilo bi fer da se uvazi Klarexov prijedlog da se najvecim nogometnim strucnjacima glasovi racunaju trostruko. Mada, znam da nema nista od toga, moderator je jedan od hejtera.
A pored toga, vidim da admin i secerhejter razmjenjuju gace. To ne moze na dobro izac'. :lol:
Jbg ljudi, tako nam grah pao. :twisted:
rase.king je napisao/la:Je li nekome ovo poznato:
Pa dje si rase, stari lafe?! :lol:
Naslusali smo se tog oo-kanja ove godine. Sto jes' jes'. 8-)

@Tune odlican post, il' sto bi moj rodjo iz rajvoSa rek'o: bruka dobar post. :mrgreen:
Najvise mi se svidja dio za Gomeza.
Vidim da polako i na ovaj forum uvodis nadimak ŠPEKmez. Neka, neka, u potpunosti mu odgovara. 8-)
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 sep 2011, 15:38

Pranjic na zimu odlazi, jer kako on kaze nema smisla da cijelu sezonu grije klupu a i evidentno je da ga Jupp ne namjerava koristiti na terenu.
Tesko mu pada i to sto zbog neigranja nema poziva od strane Bilica.

Jucer je u prodaju pustena knjiga o Riberyu i njegovim seksualnim aferama. :twisted:
Navodno je pokrenuta tuzba i zahtjev od strane Riberya da se knjiga povuce iz prodaje.

Na kraju za nas sve jedna radosna vijest a to je da se Truba oporavio, ali koga briga kad nema razlike u odbrani koga god da stavis. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 30 sep 2011, 16:12

Inače text je objavio Bild, a dotični ga je preveo.Ali svaka čast na trudu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 30 sep 2011, 16:17

Beckenbauer: Tvrditi da je Bayern blizu Barce bi bilo pretjerivanje

Legendarni njemački nogometaš Franz Beckenbauer poručio je nogometašima Bayerna da se ne zanose rezultatima postignutim u posljednjih 10 utakmica jer još uvijek imaju dosta za raditi da bi dosegli razinu Barcelone...

Bavarci se trenutno nalaze na prvom mjestu njemačke Bundeslige s 18 bodova iz sedam susreta i na prvom mjestu skupine A Lige prvaka sa šest bodova iz dvije utakmice. Iako su Bavarci u posljednjih 10 utakmica slavili u svakoj, pritom ne primivši nijedan pogodak, Beckenbauer upozorava da posljednja pobjeda protiv Manchester Cityja (2-0) i nije tako velika jer "građani" nisu tako dobra momčad.

- Ne bi smjeli zaboraviti da Manchester City nije momčad poput Barcelone, Reala ili Manchester Uniteda, tako da se ne treba previše zanositi tom pobjedom - smatra Nijemac.

- Bayern definitivno nije na razini Barcelone. Tvrditi to bilo bi pretjerivanje jer je Barca osvojila jako puno naslova u proteklih nekoliko sezona dok je Bayern bio poprilično slab - zaključio je Beckenbauer.

Bavarce u subotu očekuje susret 8. kola Bundeslige u gostima kod Hoffenheima.
uvijek mi je izgledo razumno ,postvovanje ovom co`eku 8-)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 30 sep 2011, 19:17

Ma Beckenbauer ocito d.rka na Barcu , nje mu ovo prvi put da za njih nesto govori u superlativima , mislim da kada igraci ostalih klubova utuve sebi u glave da je Barcelona itekako ranjiva sto se pokazalo ove sezone onda nece biti nikakav problem da se ta ista Barcelona onda i pobjedi jer ovako kada ti neko govori da si slabiji i nastoji da ti nametne misljenje da si slabiji pada ti i moral i samopuzdanje i sve , ako se ne varam Beckenbauer je pocasni predsjednik Bayerna a lik izjavljuje gluposti da ti bog pomogne , bolje da ga otjeraju kod Barcelone i nek onda d.rka na njih uzivo 8-)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 30 sep 2011, 19:22

Kakve imaju veze trofeji koje je BArsa osvojila prethodnih godina.Slažem se da BAyern nije na nivou BArse, ali je na putu da joj se približi.Gleda se trenutno stanje, a ne šta je neko osvojio u zadnjih 5-6 godina.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 sep 2011, 20:47

Svako ko danas voli fudbal drka na Barcu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 01 okt 2011, 06:37

Izgleda da Kaiseru jos uvijek nisu rekli da je Bayern vec osvojio Bundesligu i LP. Ali realan je covjek, jer zna da se ovakva forma ne moze dugo nastaviti i da se prava snaga ocituje kad taj tim ispadne iz forme i kad na tezi nacin mora donositi rezultate. Nista se ne osvaja u septembru, vec malo kasnije.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 01 okt 2011, 09:44

hah, senilni starkelja jope lupa. predlazem mu da rokne dva pakla tabletica za cirkulaciju pa da mu se malo razbistri.
FRANK RIBERY je napisao/la:Slažem se da BAyern nije na nivou BArse...
naravno da bayo nije na nivou prcelone, ovaj bayo je za dvije klase iznad.
bistrikboy je napisao/la:Svako ko danas voli fudbal drka na Barcu...
tacno, kolega.
ja volim fudbal i izdrkam sad i na pepa, a bome i na mesituljka.

nego, nasao sam na jednu frisku svajnijevu sliku. nevjerovatno kak se pripremio za ovu sezonu tak da i nije cudo sto pruza vake partije. posebno pogledat prsne miske, strahota.
slika govori vise od tisuce rijeci 8-)

slika
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 01 okt 2011, 15:21

Kaiseru je ocigledno nesto udarilo u glavu.Ocigledno nije gledo njegov Bayern u zadnje vrijeme.Barca je trenutno najbolji tim na planeti, to niko ne osporava ali da je toliko nadmocna, e tu ga je preĆero momački.Sto se tice danasnje tekme ocekujem pobjedu, naravno.Nesto mi govori da bi danas mogli primit jedan gol, vala vakat je :D , al valjda se zahebem ovaj put 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 01 okt 2011, 15:27

Centre forward je napisao/la:Kaiseru je ocigledno nesto udarilo u glavu.Ocigledno nije gledo njegov Bayern u zadnje vrijeme.Barca je trenutno najbolji tim na planeti, to niko ne osporava ali da je toliko nadmocna, e tu ga je preĆero momački.Sto se tice danasnje tekme ocekujem pobjedu, naravno.Nesto mi govori da bi danas mogli primit jedan gol, vala vakat je :D , al valjda se zahebem ovaj put 8-)
Ma nije ta izjava ovde cijela prenesena i on je hvalio Bayern mnogo, rekao da super igraju, ali da se ne treba zavaravat da smo sad već najjači. Čovjek je samo malo spustio loptu na zemlju. Effenberg je izjavio da nas vidi kao jednog od kandidata koji može osvojit LP i rekao je da mu ova ekipa izgleda jako sigurno i da Heynckes radi odlično posao.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 01 okt 2011, 16:13

effe_sa je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Kaiseru je ocigledno nesto udarilo u glavu.Ocigledno nije gledo njegov Bayern u zadnje vrijeme.Barca je trenutno najbolji tim na planeti, to niko ne osporava ali da je toliko nadmocna, e tu ga je preĆero momački.Sto se tice danasnje tekme ocekujem pobjedu, naravno.Nesto mi govori da bi danas mogli primit jedan gol, vala vakat je :D , al valjda se zahebem ovaj put 8-)
Ma nije ta izjava ovde cijela prenesena i on je hvalio Bayern mnogo, rekao da super igraju, ali da se ne treba zavaravat da smo sad već najjači. Čovjek je samo malo spustio loptu na zemlju. Effenberg je izjavio da nas vidi kao jednog od kandidata koji može osvojit LP i rekao je da mu ova ekipa izgleda jako sigurno i da Heynckes radi odlično posao.
E to je vec malo realnije s njegove strane. Sto se tice Stefana, slazem se s njim, ove sezone se moze racunati na svako takmicenje u kojem se nadmecemo.Najvise bi od svega volio da to bude LP, a dodatni imperativ momcima moze biti i domaci teren ove takmicarske godine.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.