Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Red Assassin
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Smirili smo se i poceli smo igrati svoju igru, to je dobro gol ce pasti valjda kad tad.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Jesmo li dobri nisam stigo na 1 poluvrijeme i jeli ilo sta interesantno
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
penal

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Penallllllllllllllll
Ne,ne,ne
Ne,ne,ne

Zadnja izmjena: reds, dana/u 01 okt 2011, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi
Dosta slabo izvedeno od strane Kuyta, odbrana je bila dobra ali mogao je i morao ovo Kuyt mnogo bolje. Odlican mec za sada.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
penal promasen katastrofa mozda je zbog toga sto se je golman evertona fantasticno uklopio sa terenom
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Sarajlijc@
- Kontakt:
TIM HOWARD ! 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Paraglajder
- Kontakt:
Igrate viktorije od crvenog kartona koji je sve bio samo ne crveniParaglajder je napisao/la:Samo da nam se ovo ne osveti... Imamo igru, igramo viktorije sa njima.

- elninho_resTO
- Kontakt:
precka Adam
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sad ce plavi uzeti samo polakoBosco je napisao/la:Igrate viktorije od crvenog kartona koji je sve bio samo ne crveniParaglajder je napisao/la:Samo da nam se ovo ne osveti... Imamo igru, igramo viktorije sa njima., očekivao sam punoooooooo više od Liverpoola.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
joj precke Adama
LIVERPOOL YNWA
Da tebi druze slucajno leca ne treabaju....ono slabo izveden penal ????Rooney88 je napisao/la:Dosta slabo izvedeno od strane Kuyta, odbrana je bila dobra ali mogao je i morao ovo Kuyt mnogo bolje. Odlican mec za sada.
Zar je moguce da nece ovako gol....ajde Liverpool zabij ga....pff evo i precka...

- Paraglajder
- Kontakt:
Start sa dvije noge, Suarez pokošen. Ono samo u Trebinju ne bi bio crveni.Bosco je napisao/la:Igrate viktorije od crvenog kartona koji je sve bio samo ne crveniParaglajder je napisao/la:Samo da nam se ovo ne osveti... Imamo igru, igramo viktorije sa njima., očekivao sam punoooooooo više od Liverpoola.

YNWA
Pomalo smijesan crveni, ali eto. Ja mislim da bi im prije dali gol kad bi bilo 11vs11, jer su sad povukli...mi samo kruzimo oko16-terca.
Kuyt je plasirao u stranu, ali Howard procitao i to je to. Ali sto ne udje sut Adama ... jooj...
Kuyt je plasirao u stranu, ali Howard procitao i to je to. Ali sto ne udje sut Adama ... jooj...

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Kazu ti drugi navijači Liverpoola je li bio crveni ili ne.Paraglajder je napisao/la:Start sa dvije noge, Suarez pokošen. Ono samo u Trebinju ne bi bio crveni.Bosco je napisao/la:Igrate viktorije od crvenog kartona koji je sve bio samo ne crveniParaglajder je napisao/la:Samo da nam se ovo ne osveti... Imamo igru, igramo viktorije sa njima., očekivao sam punoooooooo više od Liverpoola.

Penal, prečka - zaključak: OPET NEMAMO SREĆE KAO I PROTIV STOKEA!
Nadam se da će Kenny izvući neki as iz rukava u drugom poluvremenu.
Nadam se da će Kenny izvući neki as iz rukava u drugom poluvremenu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Do (sumnjivog) crvenom kartona mnogo bolji Everton, poslije je ekipa Liverpoola to preokrenula u svoju korist. Moram priznati da nisam ni vidio penal (
), taman sam otiš'o nešto napraviti za jelo. Kont'o sam da će biti nezanimljivo, pa odlučih ustati od računara.
Kako mudra odluka.
Nego, promašaj iz penala bi se mog'o osvetiti Liverpoolu. Nakon Suarezovog, ovo je izgleda 2. promašeni penal u ovih 7 utakmica. Hm...

Nego, promašaj iz penala bi se mog'o osvetiti Liverpoolu. Nakon Suarezovog, ovo je izgleda 2. promašeni penal u ovih 7 utakmica. Hm...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- kumkalesic
- Kontakt:
Ovi derbiji će me koštati nervnog sloma
Penal promašen (ili odbranjen), ova prečka na kraju...pa dokle više...
Valjda zabijemo koji gol u nastavku, mada očekujem bunker Evertona u drugom poluvremenu...
Ovo se mora dobiti...

Penal promašen (ili odbranjen), ova prečka na kraju...pa dokle više...
Valjda zabijemo koji gol u nastavku, mada očekujem bunker Evertona u drugom poluvremenu...
Ovo se mora dobiti...
Joint_fc
- Red Assassin
- Kontakt:
Ccccc. Dirk Kuyt promasio penal, al ajd svakom se desi. Po meni C. Adam bi trebao sutirati penale.
Kako je smejsan crveni uletio mu u kost prvo njega odnio pa onda tek do lopte dosao. Po meni i ono od Kejhila je bilo za crvenog. Nogom raznio C. Adama.
Kako je smejsan crveni uletio mu u kost prvo njega odnio pa onda tek do lopte dosao. Po meni i ono od Kejhila je bilo za crvenog. Nogom raznio C. Adama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.