Pomijeso si meharishp je napisao/la:Jeste i nakaradni, XDULE PACOV je napisao/la:Marka za Havazje marka protiv BiH..
stavljate tamo gdje ne treba a tamo gdje treba ga kod vas nema.

Pomijeso si meharishp je napisao/la:Jeste i nakaradni, XDULE PACOV je napisao/la:Marka za Havazje marka protiv BiH..
stavljate tamo gdje ne treba a tamo gdje treba ga kod vas nema.
ma znam to prijatelju,nego samo kazem da ovo nije njegov "fejs profil" kao sto se navodi u clanku...vec obicna "lajk" grupica...Bosniacum Lilium je napisao/la:sta ti nije jasno jarane?NeToBoLa je napisao/la:Jao moćnih novina.![]()
![]()
zao mi je jaro, ali ova grupa je i ranije postojalamma_hz je napisao/la:NE BRANIM GA!!
al ovo nije njegov profil vec obicna grupa koju svako od nas moze napraviti za bilo koga..
nije budala da ovo pise sta vam je...sebi karijeru da unsiti ..nije lud...![]()
kao Veležovac kažem da je AVAZA obična politička novina u korist jedne stranke i s ciljem širenja mržnje među narodima, to nek im je na sramotu, šta imaju oni pametovati ovdje? ne treba dalje dizati tenzije, nego smirivati, ali oni rade suprotno, i ovako smo u velikim go*vnima..NeToBoLa je napisao/la:Jao moćnih novina.![]()
![]()
šta ti lažeš,ova grupa postoji tek od neki dan..inače ovde stalno širiš mržnju..niko te ništa ne pita niti ti iko išta odgovara i ti si se našo prozvanim na ovoj temi stalno besjediti i provocirati...Bosniacum Lilium je napisao/la:
zao mi je jaro, ali ova grupa je i ranije postojala
svaka čast na objektivnostiAnalic je napisao/la:Evo ja sam velezovac. Ali ovaj Avaz je toliko neprofesionalan potez uradio ako ne kontaju sta je grupa a sta je profil.
Ovo uopšte nije profil Mile Pehara nego grupa koju je neko od ultrasa otvorio (mada postoji sansa od 1% da je Mile uistinu pokretac grupe).
Sramotan potez Avaza. Samo da je neku bombasticnu vijest izbaciti. Ovo je toliko lazan medijski potez kao i izjednacavanje Rovcanica sa Peharom. Nije potrebno dodatno ulijevati ulje na vatru.
ako ovako nastavi AVAZ, zamrzit će ga oni koji ga najviše čitaju.....alo_bola je napisao/la:ovde bi neko pomislio da se mi mostarci ne družimo nikako i da se svaki dan ubijamo...što nema veze sa zdravom pameti,imam masu prijatelja sa lijeve strane i družimo se i izlazimo na ista mjesta..pitajte veležovce koliko imaju prijatelja sa desne strane i jeli im dlaka s glave falila ikad na desnoj strani ,isto ko i meni na lijevoj NIKAD...a ovaj Avaz i ovakve novine mislim stvarno FUJ...
nas Mostarce ovde niko ništa ne pita,samo nek su naslovi sa portala "rat"."opsadno stanje" i slično da tiražu uvećavajuAlemC85 je napisao/la:
ako ovako nastavi AVAZ, zamrzit će ga oni koji ga najviše čitaju.....
vjeruj prestao sam ga čitati, stvarno su postali novina mržnje, nemam u ovoj državi ni jednu novinu koju bi mogao čitati, sve je to u službi politike....alo_bola je napisao/la:nas Mostarce ovde niko ništa ne pita,samo nek su naslovi sa portala "rat"."opsadno stanje" i slično da tiražu uvećavajuAlemC85 je napisao/la:
Igram svake sedmice fudbala sa momcima iz (zapadnog) Mostara, doduse u Austriji. Odlicni momci, njih 5-6. Sve se moze, samo je potrebno malo zelje, volje i razumjevanja.alo_bola je napisao/la:ovde bi neko pomislio da se mi mostarci ne družimo nikako i da se svaki dan ubijamo...što nema veze sa zdravom pameti,imam masu prijatelja sa lijeve strane i družimo se i izlazimo na ista mjesta..pitajte veležovce koliko imaju prijatelja sa desne strane i jeli im dlaka s glave falila ikad na desnoj strani ,isto ko i meni na lijevoj NIKAD...a ovaj Avaz i ovakve novine mislim stvarno FUJ...
ma goni ih u PM sve...svi se sjate u Mostar kad je derbi i mole boga da se nešto desi,da imaju exkluzivu...AlemC85 je napisao/la:vjeruj prestao sam ga čitati, stvarno su postali novina mržnje, nemam u ovoj državi ni jednu novinu koju bi mogao čitati, sve je to u službi politike....alo_bola je napisao/la:nas Mostarce ovde niko ništa ne pita,samo nek su naslovi sa portala "rat"."opsadno stanje" i slično da tiražu uvećavajuAlemC85 je napisao/la:
ma igramo i mi ovde stalno zajedno,pijemo, družimo se,izlazimo..povraća mi se više od ovog što se nameće Mostaru,a to rade oni koji su bili u Mostaru 3 puta u životu..._dreamer_ je napisao/la:
Igram svake sedmice fudbala sa momcima iz (zapadnog) Mostara, doduse u Austriji. Odlicni momci. Sve se moze, samo je potrebno malo zelje, volje i razumjevanja.
sviđalo se nekom ili ne, jedino vi možete promijeniti stanje u mostaru, mislim na mostarce, niko drugi...alo_bola je napisao/la:ma igramo i mi ovde stalno zajedno,pijemo, družimo se,izlazimo..povraća mi se više od ovog što se nameće Mostaru,a to rade oni koji su bili u Mostaru 3 puta u životu..._dreamer_ je napisao/la:
Igram svake sedmice fudbala sa momcima iz (zapadnog) Mostara, doduse u Austriji. Odlicni momci. Sve se moze, samo je potrebno malo zelje, volje i razumjevanja.
Hoces li doc s svojom rajom na tekmu protiv Lux. u Zenici ? Zrinjskom kao i mnogima u BiH treba dobro nacionalno otreznjenje kako bi znali ko smo i sta smo svi skupa. Do tada ce svi imati dobar aplauz u Zenici nakon korektne pobjede gostujucih timova. Mene su tako odgajali i ponosan sam zbog toga.alo_bola je napisao/la:ma igramo i mi ovde stalno zajedno,pijemo, družimo se,izlazimo..povraća mi se više od ovog što se nameće Mostaru,a to rade oni koji su bili u Mostaru 3 puta u životu..._dreamer_ je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.