HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

DULE PACOV
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la DULE PACOV » 30 sep 2011, 22:52

harishp je napisao/la:
DULE PACOV je napisao/la:Marka za Havaz :D je marka protiv BiH..
Jeste i nakaradni, X :mrgreen: stavljate tamo gdje ne treba a tamo gdje treba ga kod vas nema.
Pomijeso si me ;) al nebitno svako ko prati situaciju zna da je to smece od novina :mrgreen:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 sep 2011, 22:53

Bosniacum Lilium je napisao/la:
NeToBoLa je napisao/la:
Deni_Hz je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/5 ... -ligi.html

STOKA OSTAJE STOKA...
Jao moćnih novina. :lol: :lol: :lol:
sta ti nije jasno jarane?
mma_hz je napisao/la:

STOKA OSTAJE STOKA...
NE BRANIM GA!!
al ovo nije njegov profil vec obicna grupa koju svako od nas moze napraviti za bilo koga..
nije budala da ovo pise sta vam je...sebi karijeru da unsiti ..nije lud... :roll: :roll:
zao mi je jaro, ali ova grupa je i ranije postojala ;)
ma znam to prijatelju,nego samo kazem da ovo nije njegov "fejs profil" kao sto se navodi u clanku...vec obicna "lajk" grupica... ;) ...moze ovo napraviti svako od nas,i pisati sta god mu je cejf..
p.s. @harishp to svakako... :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 sep 2011, 23:37

NeToBoLa je napisao/la:

STOKA OSTAJE STOKA...
Jao moćnih novina. :lol: :lol: :lol:
kao Veležovac kažem da je AVAZA obična politička novina u korist jedne stranke i s ciljem širenja mržnje među narodima, to nek im je na sramotu, šta imaju oni pametovati ovdje? ne treba dalje dizati tenzije, nego smirivati, ali oni rade suprotno, i ovako smo u velikim go*vnima..

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 01 okt 2011, 00:51

evo možete vidjeti kako se širi mržnja i kako ove kvazinovine prave sportske članke...Mile pehar fan page koja je otvorena odmah posle utakmice se objavljuje kao njegov profil...koja SRAMOTA..FUJ...
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 01 okt 2011, 00:59

Ocito da nije dovoljno to sto je potkacio nogu,vec sad mu treba pripisat i da hoce da se pripoji Hrvatskoj..zaista smijesno ali eto na nacionalizmu se uvijek lozilo i lozit ce se narodne mase..

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 01 okt 2011, 01:12

Bosniacum Lilium je napisao/la:
zao mi je jaro, ali ova grupa je i ranije postojala ;)
šta ti lažeš,ova grupa postoji tek od neki dan..inače ovde stalno širiš mržnju..niko te ništa ne pita niti ti iko išta odgovara i ti si se našo prozvanim na ovoj temi stalno besjediti i provocirati...
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 01 okt 2011, 01:16

Analic je napisao/la:Evo ja sam velezovac. Ali ovaj Avaz je toliko neprofesionalan potez uradio ako ne kontaju sta je grupa a sta je profil.

Ovo uopšte nije profil Mile Pehara nego grupa koju je neko od ultrasa otvorio (mada postoji sansa od 1% da je Mile uistinu pokretac grupe).

Sramotan potez Avaza. Samo da je neku bombasticnu vijest izbaciti. Ovo je toliko lazan medijski potez kao i izjednacavanje Rovcanica sa Peharom. Nije potrebno dodatno ulijevati ulje na vatru.
svaka čast na objektivnosti

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 01 okt 2011, 01:25

ovde bi neko pomislio da se mi mostarci ne družimo nikako i da se svaki dan ubijamo...što nema veze sa zdravom pameti,imam masu prijatelja sa lijeve strane i družimo se i izlazimo na ista mjesta..pitajte veležovce koliko imaju prijatelja sa desne strane i jeli im dlaka s glave falila ikad na desnoj strani ,isto ko i meni na lijevoj NIKAD...a ovaj Avaz i ovakve novine mislim stvarno FUJ...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 okt 2011, 01:27

alo_bola je napisao/la:ovde bi neko pomislio da se mi mostarci ne družimo nikako i da se svaki dan ubijamo...što nema veze sa zdravom pameti,imam masu prijatelja sa lijeve strane i družimo se i izlazimo na ista mjesta..pitajte veležovce koliko imaju prijatelja sa desne strane i jeli im dlaka s glave falila ikad na desnoj strani ,isto ko i meni na lijevoj NIKAD...a ovaj Avaz i ovakve novine mislim stvarno FUJ...
ako ovako nastavi AVAZ, zamrzit će ga oni koji ga najviše čitaju.....

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 01 okt 2011, 01:33

AlemC85 je napisao/la:
nas Mostarce ovde niko ništa ne pita,samo nek su naslovi sa portala "rat"."opsadno stanje" i slično da tiražu uvećavaju

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 okt 2011, 01:36

alo_bola je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
nas Mostarce ovde niko ništa ne pita,samo nek su naslovi sa portala "rat"."opsadno stanje" i slično da tiražu uvećavaju
vjeruj prestao sam ga čitati, stvarno su postali novina mržnje, nemam u ovoj državi ni jednu novinu koju bi mogao čitati, sve je to u službi politike....

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 01 okt 2011, 01:38

alo_bola je napisao/la:ovde bi neko pomislio da se mi mostarci ne družimo nikako i da se svaki dan ubijamo...što nema veze sa zdravom pameti,imam masu prijatelja sa lijeve strane i družimo se i izlazimo na ista mjesta..pitajte veležovce koliko imaju prijatelja sa desne strane i jeli im dlaka s glave falila ikad na desnoj strani ,isto ko i meni na lijevoj NIKAD...a ovaj Avaz i ovakve novine mislim stvarno FUJ...
Igram svake sedmice fudbala sa momcima iz (zapadnog) Mostara, doduse u Austriji. Odlicni momci, njih 5-6. Sve se moze, samo je potrebno malo zelje, volje i razumjevanja.
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 01 okt 2011, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 01 okt 2011, 01:40

AlemC85 je napisao/la:
alo_bola je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
vjeruj prestao sam ga čitati, stvarno su postali novina mržnje, nemam u ovoj državi ni jednu novinu koju bi mogao čitati, sve je to u službi politike....
ma goni ih u PM sve...svi se sjate u Mostar kad je derbi i mole boga da se nešto desi,da imaju exkluzivu...

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 01 okt 2011, 01:42

_dreamer_ je napisao/la:
Igram svake sedmice fudbala sa momcima iz (zapadnog) Mostara, doduse u Austriji. Odlicni momci. Sve se moze, samo je potrebno malo zelje, volje i razumjevanja.
ma igramo i mi ovde stalno zajedno,pijemo, družimo se,izlazimo..povraća mi se više od ovog što se nameće Mostaru,a to rade oni koji su bili u Mostaru 3 puta u životu...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 okt 2011, 01:44

alo_bola je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
Igram svake sedmice fudbala sa momcima iz (zapadnog) Mostara, doduse u Austriji. Odlicni momci. Sve se moze, samo je potrebno malo zelje, volje i razumjevanja.
ma igramo i mi ovde stalno zajedno,pijemo, družimo se,izlazimo..povraća mi se više od ovog što se nameće Mostaru,a to rade oni koji su bili u Mostaru 3 puta u životu...
sviđalo se nekom ili ne, jedino vi možete promijeniti stanje u mostaru, mislim na mostarce, niko drugi...

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 01 okt 2011, 01:53

ma nije nisam mogo više izdržat a da ne progovorim o ovome čitajući portale i komentare od kojih je najmanje Mostaraca..nek navija svak za koga hoće,jebote znam masu ljudi ne navija ni za koga,jednostavno ih zaboli qurac za nogomet i za velež i za zrinjski..ono što hoću reć je da ovde nije više samo sport u pitanju,već se generalizuje na najbrutalniji način...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 okt 2011, 02:12

alo_bola je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
Hoces li doc s svojom rajom na tekmu protiv Lux. u Zenici ? Zrinjskom kao i mnogima u BiH treba dobro nacionalno otreznjenje kako bi znali ko smo i sta smo svi skupa. Do tada ce svi imati dobar aplauz u Zenici nakon korektne pobjede gostujucih timova. Mene su tako odgajali i ponosan sam zbog toga.

p.s. svima nama treba samo zelja da nam svima bude dobro i nista vise... pozz iz Zenice
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 01 okt 2011, 02:24

Je.bo Avaz, red pljuvanja po Selimovićima, red pljuvanja po platformašima, red žutila, i tako u krug...

Iako to predsjednik Zrinjskog ne konta ili ne želi da skonta, najveću dugoročnu korist od ove kazne će imati upravo Zrinjski, ovakvom kaznom će se uz malo sreće otjerati ona bagra što ganja igrače po terenu i otvorit će se šansa nekim normalnim ljudima da gledaju utakmicu, navijaju i rade ostale normalne stvari. Upravu su oni koji govore da se treba ispitati odgovornost MUP-a HNK, jer policajci su bili obični statičari, to je nedopustivo. A Zrinjski bi trebao da dobro razmisli koju zaštitarsku agenciju da angažuje, savjetujem im da nađu nekog ko će pokušati da održava red. Huliganima svih boja, koji se kriju iza navijačkog paravana, nije mjesto na fudbalskim terenima. Tamo se gledaju utakmice, uživa u fudbalu, navija...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 01 okt 2011, 02:51

Ma, oni moraju podići neku višu ogradu tamo gdje su Ultrasi, a ne pse dovoditi. :roll:
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 01 okt 2011, 04:44

ultrasi stvarno trebate prestat upadat u teren, moze neko od vas nastradat nedaj boze :D

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.