Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

the scouser
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la the scouser » 30 sep 2011, 19:28

Bertrand je napisao/la:Everton vs Liverpool, Merseyside Derby, 13:45, Celtic Pub, itko? :mrgreen:
Tuspas mene.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 30 sep 2011, 19:29

1. Bertrand
2. the scouser
3. Carlo

Dalje?
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 sep 2011, 19:46

Ja fakat nisam siguran hoću li uopće stići da pogledam tekmu, tako da ne znam ni hoću li doći. Mene stavi pod upitnik :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 30 sep 2011, 20:19

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... y-training" onclick="window.open(this.href);return false;

Sa malim zakašnjenjem:

30 godina od smrti najveceg...

Na danasnji dan 29. septembra prije tacno 30 godina umro je Bill Shankly.

Bio je najveci trener Liverpoola svih vremena i jedan od najvecih strucnjaka koje je nogometni svijet ikada vidio.Taj covjek je zivio samo za jednu stvar ,samo za nogomet.U Liverpoolu je ostao upamcen kao najveci i nedodirljivi.

U prilog tome ide i kip s njegovim likom ispred stadiona te naziv jednih vrata kada se ulazi na stadion Anfield.Bio je jako mudar cojek i fantastican nogometni strucnjak ,jedan od najvecih koje je svijet ikada imao.

Zapamcen je kao jedan od najvecih menadzera koje je Engleske ikada imala ,a navijaci Liverpoola posebno ga pamte i uvijek cemo ga pamtiti.Jos davne 1959. dosao je na klupu Liverpool i klub izvukao sa dna druge lige.

U 15 godina napravio je najjaci tim svijeta koji je jos malo kasnije preuzeo Bob Paisley i sa njima osvojio sve sto se osvojiti moglo.Shankly je sa Liverpoolom osvojio 3 naslova prvaka Engleske,dva FA kupa i jedan Kup Uefa.

Od Liverpoolove klupe oprostio se 1974. godine ,a umro je 7 godina kasnije 1981. godine.Imao je jako puno mudrih izreka koje se i danas koriste u nogometnom svijetu sto dovoljno govori o kakvom se covjeku radilo.

Liverpool je volio vise od svega sto pokazuje i ova izreka : ''Liverpool was made for me and I was made for Liverpool'' ili u prijevodu "Liverpool je bio stvoren za mene i ja sam bio stvoren za Liverpool" .

Dok su navijaci Liverpoola zivi legenda o njemu nece umrijeti.R.I.P i YNWA !

[youtube][/youtube] KK pred derbi sa Evertonom.

Zadnjih 10 duela Liverpoola i Evertona:

Liverpool-Everton 2:2
Everton-Liverpool 2:0
Liverpool-Everton 1:0
Everton-Liverpool 0:2
Everton-Liverpool 1:0 (FA Cup)
Liverpool-Everton 1:1 (FA Cup)
Liverpool-Everton 1:1
Everton-Liverpool 0:2
Liverpool-Everton 1:0
Everton-Liverpool 1:2

Liverpool 5 pobjede,Everton 2 pobjede i 3 remia.Na Goodisonu 3 pobjede Liverpoola i 2 Evertona (u zadnjih 5 mečeva).

Ukupno:67 pobjeda Liverpoola-52 Evertona uz 55 remia.Na Goodisonu 31 pobjeda Evertona,26 remia i 30 pobjeda Liverpoola.Ukupna gol razlika 236-200 u korist Liverpoola,na Goodisonu 105-103 opet u korist Liverpoola.

Moyes neće moći računati na Anichebea,dok Kenny ne može računati na Aggera i Glena (mada nije isključeno da se Glen možda i pojavi na klupi).Uglavnom očekujem bar jedan crveni.Kandidati kod Liverpoola:Skrtel,Bellamy,Suarez,Lucas,Carroll,a ne bi me čudilo da i neko od ovih neiskusnih pocrveni.S druge strane:Fellaini,Jagielka,Osman itd... .

Liverpool odavno nije očitao lekciju plavcima i mislim da bi se to moglo desiti sutra. :mrgreen: Liverpool je daleko kvalitetnija ekipa i mislim da bi trebali doći do pobjede.Iskreno pribojavam se nekog ranog crvenog kartona za Liverpool ( :roll: ) i nadam se da "ćemo" završiti meč sa 11 igrača na terenu.Glavno pitanje je sigurno i da li će Gerrard početi meč.Ukoliko počne onda mislim da bi Carroll mogao ostati na klupi ali sve su to nagađanja.In Kenny we trust ! 8-)

slika
FK Pjetlovi

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 30 sep 2011, 20:28

Za sutra prognoziram pobjedu iako vrlo tijesnu 2-1 ili 3-1 za nas.Mislim da bi sutra morao da proradi jedan od pojacanja a ja bi volio da to bude Downing sa jednom svojom asistencijom ili cak golom a imama osjacaj da bi sutra Hendo mogao da razvali samo se nadam da Skrtel nece igrati i da bi nam desna strana mogla biti osnova igre ako budu igrali Kelly(Glen).Sutra bi i Enrique kao i Carra morali da odigraju utakmicu na top nivoa.Nisam siguran da li se je Agger oporavio a ako nije onda se nadam da se je Coates dovoljno uklopio u obranu da bi igra bez nekih vecih gresaka.
Sve u svemu nazad kelly,carra,agerr i glen,veza lucas,adam,hendo desno krilo downing lijevo suarez i naprijed bellamy
Zadnja izmjena: Senaid L.F.C, dana/u 30 sep 2011, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 30 sep 2011, 20:35

_______________Reina_______________
__Kelly___Carra______Skrtel_Enrique__
__Gerrard/Spearing_Lucas__Adam_____
____Kuyt______Suarez__Downing______

Po meni Henderson ne bi nikako trebao početi sutra meč.Dakle ili Gerrard ili Spearing u veznom redu.Što se tiče neke prognoze,možete vidjeti na osnovu zadnjih 10 duela da obično bude jedan ili dva gola (izuzetak zadnji meč na Anfiledu) ali mislim da će sutra na kraju na semaforu stajati 1:2 (jer je skoro nemoguće da ne primimo gol). :mrgreen:
FK Pjetlovi

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 30 sep 2011, 20:58

ja se samo nadam da Skrtel nece igrati jer zbog njegovih gluposti sanse za pobejdu su nam 50% manje
Renia,Flanagan,Carragher,Coates,Enrique,Lucas,Adam,Gerrard,Suarez,Downing,Carroll dovoljno za pobjedu od 3 ili 4-1 8-)
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 30 sep 2011, 21:20

----------------Reina---------------
Kelly--Carragher--Skrtel--Enrique
----------Lucas-----Adam----------
Kuyt----------Suarez------Downing
-------------Carroll------------------

Carroll je odlično počeo, sutra je vrijeme da pogodi protivničku mrežu.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 30 sep 2011, 21:31

Jimmy, hajde i ti u Celtic Pub sutra. ;)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 sep 2011, 21:38

Big Andy mora početi sutrašnji meč.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 30 sep 2011, 21:44

Mozda je Craig bolje rjesenje za ovakav mec.Dobro je izgledao u tandemu sa Suarezom protiv Brightona, a iskusniji je od Carrolla.

Luis Suarez

Tomorrow , Everton will remember my name !

Jedan je Suarez, zaista :D
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 30 sep 2011, 22:18

Bertrand je napisao/la:Jimmy, hajde i ti u Celtic Pub sutra. ;)
Ne znam da li ću uopšte stići da gledam utakmicu, imam hrpu obaveza. :?

Ako sve stignem, gledaću bar drugo poluvrijeme da dođem. Jedino tako .. :roll:
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 30 sep 2011, 22:20

Sanjajte o bodovima na Goodisonu, samo to i možete. :P :lol:
Who dares, wins !

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 30 sep 2011, 22:23

NeToBoLa je napisao/la:Sanjajte o bodovima na Goodisonu, samo to i možete. :P :lol:
OK, prosvijetli nas ti Duše sveti.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 30 sep 2011, 22:29

NeToBoLa je napisao/la:Sanjajte o bodovima na Goodisonu, samo to i možete. :P :lol:
U avatar na mjesec dana, da ce Liverpool pokupiti (bod)ove ?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 sep 2011, 23:17

Shanks je napisao/la:Mozda je Craig bolje rjesenje za ovakav mec.Dobro je izgledao u tandemu sa Suarezom protiv Brightona, a iskusniji je od Carrolla.

Luis Suarez

Mislim da je to fake, evo vidim da se vrti po nekim fb stranicama, ali ja to nisam uspio vidjeti ni na njegovom twitteru, a ni na fb profilu...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 30 sep 2011, 23:19

Carlo je napisao/la:
Shanks je napisao/la:Mozda je Craig bolje rjesenje za ovakav mec.Dobro je izgledao u tandemu sa Suarezom protiv Brightona, a iskusniji je od Carrolla.

Luis Suarez

Mislim da je to fake, evo vidim da se vrti po nekim fb stranicama, ali ja to nisam uspio vidjeti ni na njegovom twitteru, a ni na fb profilu...
Nisam ni ja ništa našao od njega ali jesam od Lucasa. :D

@LucasLeiva87
Lucas Leiva
Hello everyone!! At the hotel to get a good rest and be ready for tomorrow. 8-)

EDIT:

SUAREZ ĆE UŽIVATI U DERBIJU

Jan Molby vjeruje da će Luis Suarez uživati u svakoj sekundi svog prvog Merseyside derbija, ove subote kada Liverpool ide u goste Evertonu.

Napadač je spreman osjetiti slast prvog okršaja Redsa i Bluesa i Molby vjeruje da će biti na visini zadatka.
"Veliki igrači odlučuju velike utakmice, to je ono što ih razlikuje od ostalih. Mislim da bi Luis sutra na Goodisonu trebao biti ključan igrač za Liverpool."

"To će biti prvi Luisov derbi i uvjeren sam da će uživati. Sjajan je igrač, a to je ponovno pokazao u posljednjoj utakmici protiv Wolvesa. Ne bi smjeli biti iznenađeni, jer to je ono što veliki igrači rade."

"Očito je da Luis uživa u svom nogometu i da želi biti konstantna opasnost za gol. Moramo mu što je češće dodavati loptu, mislim da će Suarez Evertonovoj obrani stvoriti dosta problema."

Sutra očekujem dobar meč od Suareza. 8-)

[youtube][/youtube] 8-)

slika
FK Pjetlovi

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 30 sep 2011, 23:59

Reina- Kelly, Carragher, Skrtel, Enrique- Lucas, Adam, Downing, Henderson- Suarez, Carroll

znam da mnogima nije po volji, al ovo vam (nam) je realnost sutra :D
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 01 okt 2011, 00:01

Thunder93 je napisao/la:Reina- Kelly, Carragher, Skrtel, Enrique- Lucas, Adam, Downing, Henderson- Suarez, Carroll

Trebao bi Kuyt umjesto Hendersona majka mu stara. On je taj koji odlučuje derbije. :(

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 okt 2011, 00:02

Thunder93 je napisao/la:Reina- Kelly, Carragher, Skrtel, Enrique- Lucas, Adam, Downing, Henderson- Suarez, Carroll

Ja sam uvjeren da će Kuyt početi meč.Jednostavno njegove trkačke sposobnosti i iskustvo je od izuzetnog značaja s obzirom da će nekima to biti i prvi derbi.

P.S. Eto @Jimmy je već napis'o. :D
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 1 gost.