-
SRBIJA-ITALIJA
Petak,7.oktobar 20:45
Stadion:Marakana
Prenos:RTS,RTRS
Dan D bi ovo vrlo lako mogao da bude,sa pobedom mi smo u barazu,sa neresenim mi smo opet blizu baraza,sa porazom opet imamo realne sanse za baraz.Mnogo kombinacija je u glavama,ali za nas je najbitnije da sutra izadjemo na Marakanu i odigramo sto bolje i ako ostvarimo pobedu,dobro jeste,ako ne ostvarimo ostaje nam da se bavimo kalkulacijama.Doslo je vreme da se na zelenom tepihu revansiramo sto bi Tole rekao "nasim prijateljima iz Italije",koji su se prijateljski poneli u Djenovi i iako su neredi bili u jeku stoicki izdrzali utakmicu do kraja.
Vreme je da ih podsetimo da se utakmice dobijaju na zelenom tepihu,a ne na onakav nacin,e zato ce sutra da ih ceka pakao.Odbrana je jasna,na gol ide Jorgacevic,odbrana ce biti u sastavu Tomovic,Ivanovic,Subotic,Kolarov,u vezi sigurni Stankovic i Ninkovic,a videcemo ostalu trojku,centralni bi vrlo lako mogao da bude Petrovic pre Milijasa,a po krilima ja bih voleo Tosic,Krasic,ali cenim da je Jovanovic skoro pa siguran tu,pa ce ova dva da se pokolju oko tog jednog mesta.I na kraju Pantelopoulos ssam u napadu,Ziga ulazi u 60.minutu i postize gol za veliko slavlje i pobedu.
Sa druge strane Italjani su otkrili sastav:Buffon,Maggio,Barzagli,Bonnuci,Chiellini,Pirlo,De Rossi,Marchisio,Montolivo,Cassano,Rossi...
Nece biti lako,ali nadamo se,verujemo u nase momke.Karata jos uvek,ali verujem da ce se sutra jos vise kupovati,prema poslednjim informacijama kazu da je otislo 35000 ulaznica...
SRETNO ORLOVI !!!!!!!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))