Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 sep 2011, 11:11

Ma 1:0 za ko' kuća za mene :mrgreen:

Ja sam i tim zadovoljan, samo me pobjeda zanima, kakava god da je, makar zabili gol iz poklonjenog penala ili ofsajda... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 30 sep 2011, 12:01

Pobjeda, i samo pobjeda, za ostanak na prvom mjestu...

Iako je pocetak sezone ova utakmica moze puno toga pozitivnog donijeti Juventusu. Pobjedom dobijamo samopouzdanje i vjeru, da konacno imamo ekipu za vrh tabele...

Forza Juve!!

slika

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 30 sep 2011, 12:45

Vole, kad te mole.

A fikcija, u Juvetovom dresu je mali Pirlo, a koga bi bilo najbolje staviti na koljena za Inter je lako, Zanetija, a ko je mali u crveno crnom dresu, koji je molećiv, Ambrosini.Da , Ambrosinija on je baš za koljena frajer, a i Nesta je tu negdje.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 sep 2011, 13:55

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=5393

Odigrajte :evil: :mrgreen:

slika

slika

Upravo tako..iako ej rano, ova tekma moze mnogo znaciti za nas...

slika

Simbolicno... :mrgreen:

Po kladionicama, Tevez najblizi Juventusu, a i Zola je reako da on moze pomoci Juventusu i biti prevaga...

Slazem se, igracina je i rado bih ga vidio u nasem dresu.... 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 30 sep 2011, 13:57

Pominje se da bi protiv Milana trebao igrati sljedeći sastav:
Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Grosso; Pirlo, Marchisio;Pepe, Krasic, Del Piero, Vucinic.
Po meni,za pobjedu Vidal mora igrati umjesto Marchisia,za Alexa isto nisam siguran,radije bi Quagliarellu ili Matrija.
Predviđam pobjedu 1-0,gol Arturo Vidal ;)
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 30 sep 2011, 14:02

Najbolje bi bilo :

Buffon

Licht Barzagli Chiellini Grosso

Krasić Pirlo Vidal Pepe

Matri Vučinić

Conte će vjerovatno odabrati Marchisia mjesto Vidala, neka i tako, valjda Marchisio bude defanzivu odradio svoju prljavo i beskompromisno.. poslije uđe Vidal, odmoran i nabrijan i zapapri im jedan kao na Trofeo tim...

Ma samo neka bude pobjeda... sa burazerom sam dogovorio opkladu...
Jaka je pravo :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 sep 2011, 16:46

A sigurnije rješenje je staviti Chiellinija na lijevog beka, a u sredinu Bonuccia, međutim sumnjam da će se to desiti, jer samo Chiellini može čuvati igrača sa brojem 11...Ovih dana ime tog igrača nije vrijedno spomena 8-)
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 sep 2011, 16:55

slika

nadam se da ce se za vikend vratit stari Chellini da nosa ljude na ledjima :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 sep 2011, 17:06

Ma Juve će razbit Milana.... :D :D
Ma očekujem dobru igru Juventusa kao onaj prvi duel prošle sezone u Milanu kada je Juve dobio 2-1 bila je to jako interesantna i dobra utakmica...Malo je tako dobrih Juve imao prošle sezone, a ova sezona je ipak druga priča iako je ona utakmica zadnja protiv Catania-e bila slabije izdanje, ali ekipa se treba još uklopit...Potencijal je ogroman prisutan uglavnom.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 30 sep 2011, 17:06

Zasto uvjek mene zapadnu postovi na dnu stranice,tako je bilo i prosli put kad sam spomenuo ovog momka :mrgreen:

Dakle,25-godisnji lijevi bek Rubin Kazana,sa reputacijom najboljeg igraca na toj poziciji ruske lige,slazete li se sa mnom da sam vam pronasao savrseno rijesenje za lijevi bok :D
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 sep 2011, 17:06

sanjao sam da je Bonuci dao gol nakon prekida :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 sep 2011, 17:07

Dylan Dog je napisao/la:Zasto uvjek mene zapadnu postovi na dnu stranice,tako je bilo i prosli put kad sam spomenuo ovog momka :mrgreen:

Dakle,25-godisnji lijevi bek Rubin Kazana,sa reputacijom najboljeg igraca na toj poziciji ruske lige,slazete li se sa mnom da sam vam pronasao savrseno rijesenje za lijevi bok :D
[youtube][/youtube]
cuo sam da cemo mi tog lika da dovedemo, al cim nam ga ti trpas to mi je sumnjivo opasno :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 sep 2011, 17:13

[youtube][/youtube]

Ovdje smo im trebali jedno 5-6 komada uvalit...kako Alex izbaci Ambrosinija i pogodi stativu :cry: :mrgreen:

A i kad im je Haso dao 2 gola, dobar je i taj derby bio 3-2...dosta dobrih utakmica u posljednje vrijeme smo igrali sa Milanom, ako ne racunamo onu posljednju..ono je bas katastrofa od fudbala :mrgreen:

slika

http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 52429.html
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 30 sep 2011, 17:14

ultrasstyle_tz je napisao/la:sanjao sam da je Bonuci dao gol nakon prekida :mrgreen:
Ja sanjao da smo igrali 1-1, oba gola u 80+ minuti, i to oba glavom
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 30 sep 2011, 17:16

Buffon dao intervju za omraženu gazzetu te iznio mišljenje o nekim igračima:
Za Vidala kaže da bi sa ovim pristupom igri i znanju igrao i u Juventusu u najboljim šampionskim sezonama.
Za Pirla kaže no comment :lol:
Elia: kaže da po snazi i brzini već je šampion,samo treba vjerovati u sebe i iskoristiti svoje šanse.
Estigaribia: po Gigiju mogao bi biti iznenađenje ove sezone.
Lich: uvijek koristan igrač,sjajan temperament
Vučko: potencijalno veliki igrač,fali mu konstante.
I na kraju kaže JUVE A VITA,naš superman ;)
slika
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 30 sep 2011, 17:21

JuveSissoko je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Zasto uvjek mene zapadnu postovi na dnu stranice,tako je bilo i prosli put kad sam spomenuo ovog momka :mrgreen:

[youtube][/youtube]
cuo sam da cemo mi tog lika da dovedemo, al cim nam ga ti trpas to mi je sumnjivo opasno :D
Imam ga na soccermaangeru :lol:

Zanimljivost da mu je tu rejting 90,sto je prilicno visoko za igraca iz ruske lige,ima vecu ocjenu od igraca poput recimo Kolarova ili Taiwa :mrgreen:

Znate vi da mi je Juventus drag,a znam da kaburite sa tim lijevim bekom,a ovaj odlican u defanzivi,perfektan centarsut,relativno je mlad igrac,cisto iz najboljih namjera vam ga preporucujem,mi u Zenitu ionako imamo Criscita :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 30 sep 2011, 17:23

Dylan Dog je napisao/la:
Potpisao je Ansaldi za Juventus, ali samo na mom Juve sejvu na FM-u :mrgreen: i to dosta puta. Jako zahvalan igrac, posebno je korisno sto moze igrati na obje strane terena podjednako dobro, barem na FM-u. :D

Volio bih da Marotta igra tu igru, siguran sam da bi nasao nekoliko interesantnih igraca za skautiranje irl.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 sep 2011, 17:46

Oxygen je napisao/la:Buffon dao intervju za omraženu gazzetu te iznio mišljenje o nekim igračima:
Za Vidala kaže da bi sa ovim pristupom igri i znanju igrao i u Juventusu u najboljim šampionskim sezonama.
Za Pirla kaže no comment :lol:
Elia: kaže da po snazi i brzini već je šampion,samo treba vjerovati u sebe i iskoristiti svoje šanse.
Estigaribia: po Gigiju mogao bi biti iznenađenje ove sezone.
Lich: uvijek koristan igrač,sjajan temperament
Vučko: potencijalno veliki igrač,fali mu konstante.
I na kraju kaže JUVE A VITA,naš superman ;)
slika
[youtube][/youtube]

Superman indeed :mrgreen:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 sep 2011, 18:25

Dobar je Ansaldi, simpatičan igrač, ali znamo kako su Rusi teški na prodaji igrača i traže puno za njih, mislim da je se bolje okrenuti Lyonu i pokušati dovesti Cissokha...

Ali poznavajući Marottu doći će neki lijevi igrač i to naravno na posudbu :mrgreen: :lol:
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 sep 2011, 18:37

citam, da poslije Rhodolfa mi bi pokusali kupit i Benatiu iz Udina.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: lol89 i 0 gostiju.