Ja sam i tim zadovoljan, samo me pobjeda zanima, kakava god da je, makar zabili gol iz poklonjenog penala ili ofsajda...
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Ma 1:0 za ko' kuća za mene
Ja sam i tim zadovoljan, samo me pobjeda zanima, kakava god da je, makar zabili gol iz poklonjenog penala ili ofsajda...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pobjeda, i samo pobjeda, za ostanak na prvom mjestu...
Iako je pocetak sezone ova utakmica moze puno toga pozitivnog donijeti Juventusu. Pobjedom dobijamo samopouzdanje i vjeru, da konacno imamo ekipu za vrh tabele...
Forza Juve!!

Iako je pocetak sezone ova utakmica moze puno toga pozitivnog donijeti Juventusu. Pobjedom dobijamo samopouzdanje i vjeru, da konacno imamo ekipu za vrh tabele...
Forza Juve!!

Vole, kad te mole.
A fikcija, u Juvetovom dresu je mali Pirlo, a koga bi bilo najbolje staviti na koljena za Inter je lako, Zanetija, a ko je mali u crveno crnom dresu, koji je molećiv, Ambrosini.Da , Ambrosinija on je baš za koljena frajer, a i Nesta je tu negdje.
A fikcija, u Juvetovom dresu je mali Pirlo, a koga bi bilo najbolje staviti na koljena za Inter je lako, Zanetija, a ko je mali u crveno crnom dresu, koji je molećiv, Ambrosini.Da , Ambrosinija on je baš za koljena frajer, a i Nesta je tu negdje.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- sarajlija89
- Kontakt:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=5393
Odigrajte

Upravo tako..iako ej rano, ova tekma moze mnogo znaciti za nas...

Simbolicno...
Po kladionicama, Tevez najblizi Juventusu, a i Zola je reako da on moze pomoci Juventusu i biti prevaga...
Slazem se, igracina je i rado bih ga vidio u nasem dresu....
Odigrajte

Upravo tako..iako ej rano, ova tekma moze mnogo znaciti za nas...

Simbolicno...
Po kladionicama, Tevez najblizi Juventusu, a i Zola je reako da on moze pomoci Juventusu i biti prevaga...
Slazem se, igracina je i rado bih ga vidio u nasem dresu....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Pominje se da bi protiv Milana trebao igrati sljedeći sastav:
Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Grosso; Pirlo, Marchisio;Pepe, Krasic, Del Piero, Vucinic.
Po meni,za pobjedu Vidal mora igrati umjesto Marchisia,za Alexa isto nisam siguran,radije bi Quagliarellu ili Matrija.
Predviđam pobjedu 1-0,gol Arturo Vidal
Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Grosso; Pirlo, Marchisio;Pepe, Krasic, Del Piero, Vucinic.
Po meni,za pobjedu Vidal mora igrati umjesto Marchisia,za Alexa isto nisam siguran,radije bi Quagliarellu ili Matrija.
Predviđam pobjedu 1-0,gol Arturo Vidal
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Najbolje bi bilo :
Buffon
Licht Barzagli Chiellini Grosso
Krasić Pirlo Vidal Pepe
Matri Vučinić
Conte će vjerovatno odabrati Marchisia mjesto Vidala, neka i tako, valjda Marchisio bude defanzivu odradio svoju prljavo i beskompromisno.. poslije uđe Vidal, odmoran i nabrijan i zapapri im jedan kao na Trofeo tim...
Ma samo neka bude pobjeda... sa burazerom sam dogovorio opkladu...
Jaka je pravo
Buffon
Licht Barzagli Chiellini Grosso
Krasić Pirlo Vidal Pepe
Matri Vučinić
Conte će vjerovatno odabrati Marchisia mjesto Vidala, neka i tako, valjda Marchisio bude defanzivu odradio svoju prljavo i beskompromisno.. poslije uđe Vidal, odmoran i nabrijan i zapapri im jedan kao na Trofeo tim...
Ma samo neka bude pobjeda... sa burazerom sam dogovorio opkladu...
Jaka je pravo
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A sigurnije rješenje je staviti Chiellinija na lijevog beka, a u sredinu Bonuccia, međutim sumnjam da će se to desiti, jer samo Chiellini može čuvati igrača sa brojem 11...Ovih dana ime tog igrača nije vrijedno spomena 
Ž '21!
- JuveSissoko
- Kontakt:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ma Juve će razbit Milana....
Ma očekujem dobru igru Juventusa kao onaj prvi duel prošle sezone u Milanu kada je Juve dobio 2-1 bila je to jako interesantna i dobra utakmica...Malo je tako dobrih Juve imao prošle sezone, a ova sezona je ipak druga priča iako je ona utakmica zadnja protiv Catania-e bila slabije izdanje, ali ekipa se treba još uklopit...Potencijal je ogroman prisutan uglavnom.
Ma očekujem dobru igru Juventusa kao onaj prvi duel prošle sezone u Milanu kada je Juve dobio 2-1 bila je to jako interesantna i dobra utakmica...Malo je tako dobrih Juve imao prošle sezone, a ova sezona je ipak druga priča iako je ona utakmica zadnja protiv Catania-e bila slabije izdanje, ali ekipa se treba još uklopit...Potencijal je ogroman prisutan uglavnom.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Zasto uvjek mene zapadnu postovi na dnu stranice,tako je bilo i prosli put kad sam spomenuo ovog momka
Dakle,25-godisnji lijevi bek Rubin Kazana,sa reputacijom najboljeg igraca na toj poziciji ruske lige,slazete li se sa mnom da sam vam pronasao savrseno rijesenje za lijevi bok
[youtube][/youtube]
Dakle,25-godisnji lijevi bek Rubin Kazana,sa reputacijom najboljeg igraca na toj poziciji ruske lige,slazete li se sa mnom da sam vam pronasao savrseno rijesenje za lijevi bok
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sanjao sam da je Bonuci dao gol nakon prekida 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- JuveSissoko
- Kontakt:
cuo sam da cemo mi tog lika da dovedemo, al cim nam ga ti trpas to mi je sumnjivo opasnoDylan Dog je napisao/la:Zasto uvjek mene zapadnu postovi na dnu stranice,tako je bilo i prosli put kad sam spomenuo ovog momka![]()
Dakle,25-godisnji lijevi bek Rubin Kazana,sa reputacijom najboljeg igraca na toj poziciji ruske lige,slazete li se sa mnom da sam vam pronasao savrseno rijesenje za lijevi bok![]()
[youtube][/youtube]
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ovdje smo im trebali jedno 5-6 komada uvalit...kako Alex izbaci Ambrosinija i pogodi stativu
A i kad im je Haso dao 2 gola, dobar je i taj derby bio 3-2...dosta dobrih utakmica u posljednje vrijeme smo igrali sa Milanom, ako ne racunamo onu posljednju..ono je bas katastrofa od fudbala

http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 52429.html
Ovdje smo im trebali jedno 5-6 komada uvalit...kako Alex izbaci Ambrosinija i pogodi stativu
A i kad im je Haso dao 2 gola, dobar je i taj derby bio 3-2...dosta dobrih utakmica u posljednje vrijeme smo igrali sa Milanom, ako ne racunamo onu posljednju..ono je bas katastrofa od fudbala

http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 52429.html
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- harebianconero
- Kontakt:
Ja sanjao da smo igrali 1-1, oba gola u 80+ minuti, i to oba glavomultrasstyle_tz je napisao/la:sanjao sam da je Bonuci dao gol nakon prekida
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Buffon dao intervju za omraženu gazzetu te iznio mišljenje o nekim igračima:
Za Vidala kaže da bi sa ovim pristupom igri i znanju igrao i u Juventusu u najboljim šampionskim sezonama.
Za Pirla kaže no comment
Elia: kaže da po snazi i brzini već je šampion,samo treba vjerovati u sebe i iskoristiti svoje šanse.
Estigaribia: po Gigiju mogao bi biti iznenađenje ove sezone.
Lich: uvijek koristan igrač,sjajan temperament
Vučko: potencijalno veliki igrač,fali mu konstante.
I na kraju kaže JUVE A VITA,naš superman

Za Vidala kaže da bi sa ovim pristupom igri i znanju igrao i u Juventusu u najboljim šampionskim sezonama.
Za Pirla kaže no comment
Elia: kaže da po snazi i brzini već je šampion,samo treba vjerovati u sebe i iskoristiti svoje šanse.
I na kraju kaže JUVE A VITA,naš superman

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Imam ga na soccermaangeruJuveSissoko je napisao/la:cuo sam da cemo mi tog lika da dovedemo, al cim nam ga ti trpas to mi je sumnjivo opasnoDylan Dog je napisao/la:Zasto uvjek mene zapadnu postovi na dnu stranice,tako je bilo i prosli put kad sam spomenuo ovog momka![]()
Dakle,25-godisnji lijevi bek Rubin Kazana,sa reputacijom najboljeg igraca na toj poziciji ruske lige,slazete li se sa mnom da sam vam pronasao savrseno rijesenje za lijevi bok![]()
[youtube][/youtube]
Zanimljivost da mu je tu rejting 90,sto je prilicno visoko za igraca iz ruske lige,ima vecu ocjenu od igraca poput recimo Kolarova ili Taiwa
Znate vi da mi je Juventus drag,a znam da kaburite sa tim lijevim bekom,a ovaj odlican u defanzivi,perfektan centarsut,relativno je mlad igrac,cisto iz najboljih namjera vam ga preporucujem,mi u Zenitu ionako imamo Criscita
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Potpisao je Ansaldi za Juventus, ali samo na mom Juve sejvu na FM-uDylan Dog je napisao/la:
Volio bih da Marotta igra tu igru, siguran sam da bi nasao nekoliko interesantnih igraca za skautiranje irl.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
- JuveSissoko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Oxygen je napisao/la:Buffon dao intervju za omraženu gazzetu te iznio mišljenje o nekim igračima:
Za Pirla kaže no comment![]()
I na kraju kaže JUVE A VITA,naš superman![]()
Superman indeed
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Dobar je Ansaldi, simpatičan igrač, ali znamo kako su Rusi teški na prodaji igrača i traže puno za njih, mislim da je se bolje okrenuti Lyonu i pokušati dovesti Cissokha...
Ali poznavajući Marottu doći će neki lijevi igrač i to naravno na posudbu

Ali poznavajući Marottu doći će neki lijevi igrač i to naravno na posudbu
Ž '21!
- JuveSissoko
- Kontakt:
citam, da poslije Rhodolfa mi bi pokusali kupit i Benatiu iz Udina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.