NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 29 sep 2011, 08:18

zmaj_Bosne je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:zavrsilo je i meni ne izgleda lose.rezultat je kolko toliko aktivan i nista jos nije gotovo.bitno da nije bio uvjerljiviji poraz i da ekipa psihicki pane,sve u svemu dobro je ;)
Mislis da nesto mozemo vise uradit u uzvratnoj? Mislim da su uspjeli dati gol onda bi rekao sa sigurnoscu da smo u sledecem kolu ali ovakav rezultat protiv Borca nam ne ide na ruku. Zna i Borac zatvorit igru tako da ocekujem uzvratnu 1:0.
A u nedjelju ako bogda tri bobe su nase ;)
prvenstvo je najbitnije i tu nam treba pobjeda ,a za uzvrat po meni sve je otvoreno. bitno je da nema imperativa i pritiska a imam osjecaj da ce u takvoj situaciji odigrati dosta dobro,sto se mene tice sad bi dao kup za tri boda u nedjelju ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 sep 2011, 19:30

Bosanski zmaj je napisao/la:Sta je sa Slobodanom Milanovicem je li i on dobio otkaz zajedno sa Kojicem,vidim da ga u posljednje vrijeme nema u sastavu ?
milanovic je ostao tu je trenira samo sto slabo dobija sansu,iskreno i sto je dobio sanse nije je iskoristio,predvidam da na polusezoni ode ko metak :D

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 29 sep 2011, 22:02

Dario Damjanović, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine koji je u karijeri nosio dresove Modriča Maksime, Hajduka, Luch Energie i Kaiserslauterna nalazi se u Zenici. Večeras je obavio pregovore sa Nihadom Perčom, potpredsjednikom Čelika, a već sutra mogao bi biti novi igrač zeničkog premijerligaša.

Kako saznaje ****.ba Damjanović bi se sutra ujutro u 10 sati trebao pojaviti na treningu Čelika sa ostalim igračima, a kako je kazao Perčo vrlo blizu su dogovora sa bivšim bh. reprezentativcem.

“Sjedili smo, pričali, a moram istaći da je Dario izuzetno korektan momak. Izrazio je želju da obuče dres Čelika pod nekim normalnim uslovima. Sutra ćemo u dogovoru sa direktorom i predsjednikom kluba, te samim igračem, donijeti konačnu odluku o njegovom angažmanu. Mislim da je posao vrlo blizu realizacije“, kaza za Perčo za ****.ba.

Razgovori su vođene u Shoping centru Džananović u Zenici, a ukoliko obuče dres Zeničana Damjanović će biti još jedno veliko pojačanje Čelika, koji se organizaciono, ali i rezulatatski vraća na staze stare slave.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 sep 2011, 22:09

emir_dj je napisao/la:Dario Damjanović, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine koji je u karijeri nosio dresove Modriča Maksime, Hajduka, Luch Energie i Kaiserslauterna nalazi se u Zenici. Večeras je obavio pregovore sa Nihadom Perčom, potpredsjednikom Čelika, a već sutra mogao bi biti novi igrač zeničkog premijerligaša.

Kako saznaje ****.ba Damjanović bi se sutra ujutro u 10 sati trebao pojaviti na treningu Čelika sa ostalim igračima, a kako je kazao Perčo vrlo blizu su dogovora sa bivšim bh. reprezentativcem.

“Sjedili smo, pričali, a moram istaći da je Dario izuzetno korektan momak. Izrazio je želju da obuče dres Čelika pod nekim normalnim uslovima. Sutra ćemo u dogovoru sa direktorom i predsjednikom kluba, te samim igračem, donijeti konačnu odluku o njegovom angažmanu. Mislim da je posao vrlo blizu realizacije“, kaza za Perčo za ****.ba.

Razgovori su vođene u Shoping centru Džananović u Zenici, a ukoliko obuče dres Zeničana Damjanović će biti još jedno veliko pojačanje Čelika, koji se organizaciono, ali i rezulatatski vraća na staze stare slave.
ma dosta je se vise prasine diglo oko damjanovica,vrijeme mu je da potpise negdje sad ce kraj polusezone.kad nije dosao nama sretno mu u celiku,nas vezni red ionako je ko sibica

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 29 sep 2011, 22:25

astra1922 je napisao/la: ma dosta je se vise prasine diglo oko damjanovica,vrijeme mu je da potpise negdje sad ce kraj polusezone.kad nije dosao nama sretno mu u celiku,nas vezni red ionako je ko sibica
mi bi mogli muslimovica primolit da odigra do polusezone... bio bi na od koristi a ni njemu ne bi bilo lose...

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 29 sep 2011, 23:30

Ljudi,Muslimovic je Messi za nasu PL.koji bi to minus bio da on zaigra za bilo koga od nasih.Bolje mu je samo trenirat i čekati pravu ponudu nego da igra kod nas u Bosni.

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 30 sep 2011, 00:36

zmaj_Bosne je napisao/la:Evo prekinuta utakmica u BL, sada su utrčali u teren duhovi prošlosti :lol: :lol:
:lol: :lol:
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 30 sep 2011, 09:35

emir_dj je napisao/la:
astra1922 je napisao/la: ma dosta je se vise prasine diglo oko damjanovica,vrijeme mu je da potpise negdje sad ce kraj polusezone.kad nije dosao nama sretno mu u celiku,nas vezni red ionako je ko sibica
mi bi mogli muslimovica primolit da odigra do polusezone... bio bi na od koristi a ni njemu ne bi bilo lose...
igraci se nemole vec placaju

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 30 sep 2011, 11:12

Fatko je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:
igraci se nemole vec placaju
jasno, ali njega bi teko bilo i primolit da igra za bilo koji klub u bih bezobzira na placanje...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 sep 2011, 12:35

jos dva dana do utakmice sa borcem.obje ekipe su kompletne svi igraci spremni.znaci sad je red na nas navijace simpatizere i sve gledaoce da dodemo u sto vecem broju i da damo podrsku nasim igracima da pobijede ovu utakmicu jer onda bi sve bilo lakse.ocekujem 4000 lagano :D vjerujem da ce nam se igraci oduzit pobjedom.sretno zmajevi :) ;)

Nova sezona nova nafaka

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 30 sep 2011, 12:56

astra1922 je napisao/la:jos dva dana do utakmice sa borcem.obje ekipe su kompletne svi igraci spremni.znaci sad je red na nas navijace simpatizere i sve gledaoce da dodemo u sto vecem broju i da damo podrsku nasim igracima da pobijede ovu utakmicu jer onda bi sve bilo lakse.ocekujem 4000 lagano :D vjerujem da ce nam se igraci oduzit pobjedom.sretno zmajevi :) ;)
pratim zvijezdu vec 5-6 godina, al ova situacija oko kluba i desavanja u banjaluci i mostaru sve me vise tjeraju od bh fudbala.znam da kod nas nije bilo ekscesa i da ih je tesko ocekivat ali treeba se upitati cemu sve ovo.pratiti patnju nasih fudbalera da zabiju gol iz 10 cistih 100% situacija, pa gledati sudijske kradje i sva ta mesetarenja, sve je to postalo previse prljavo i bojim se da ovaj fudbal u nas ide u propast.jadne su i ove nase pobjede , a jadniji su samo porazi.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 sep 2011, 14:04

ebiga ko voli neka izvoli.neces biti jedini koji vise ne prati zvijezdu.mi smo ne tako davno imali po 5000 gledalaca a danas 1000. to ti je pravo mjerilo 8-)

Nova sezona nova nafaka

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 30 sep 2011, 15:38

eto damjanovic ode u celik a nasi neka samo gledaju i zijevaju...samo nek oni dovode polovnjake iz srbije koji pojma nemaju o fudbalu....

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 30 sep 2011, 16:48

moranjak je napisao/la:eto damjanovic ode u celik a nasi neka samo gledaju i zijevaju...samo nek oni dovode polovnjake iz srbije koji pojma nemaju o fudbalu....
**** Damjanovica, daje kakvog spica dovest.... prilika ima samo nema ko dat gol.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 sep 2011, 16:54

BranaVidara je napisao/la:
moranjak je napisao/la:eto damjanovic ode u celik a nasi neka samo gledaju i zijevaju...samo nek oni dovode polovnjake iz srbije koji pojma nemaju o fudbalu....
**** Damjanovica, daje kakvog spica dovest.... prilika ima samo nema ko dat gol.
dovest cemo nagodinu :D

Nova sezona nova nafaka

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 30 sep 2011, 18:15

kada bi Misimovića doveli nista vise ne bi napravili prije svega bez golmana i napadača koje praktično nemamo.Zadnja tri gola iz slobodnjaka,dobar bi bar jedan odbranio i desetine prilika neiskoristene dobar napadač bi bar trećinu dao i time bi bili drugi,treći od vrha a ne otpozadi.A ovo se sve vidjelo da nam fali kroz pripremne,a Jović je to dobro znao i zna.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 sep 2011, 18:33

zvjezdas je napisao/la:kada bi Misimovića doveli nista vise ne bi napravili prije svega bez golmana i napadača koje praktično nemamo.Zadnja tri gola iz slobodnjaka,dobar bi bar jedan odbranio i desetine prilika neiskoristene dobar napadač bi bar trećinu dao i time bi bili drugi,treći od vrha a ne otpozadi.A ovo se sve vidjelo da nam fali kroz pripremne,a Jović je to dobro znao i zna.
ma izdrzat cemo do polusezone,valjda je i sef vidio sta je uzrok ovog stanja na tabeli,vjerujem da vidi bolje od nas ipak je skolovan.eno leotar doveo igraca iz gane a mi nismo mogli iz bosne puu :D

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 sep 2011, 19:49

u nedjelju nam sudi muamer burekovic neznam dali nam je on sudio gdje ove i prosle sezone.mozda neko zna. :?:

Nova sezona nova nafaka

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 30 sep 2011, 20:22

ljudi u nedilju svi na stadion sad treba zvijezdi podrska kao nikad do sad da se pobijedi taj borac....lesinare treba strpat tamo u kavez i malu gresku ako naprave nek ih istjeraju van....

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 30 sep 2011, 22:05

astra1922 je napisao/la:u nedjelju nam sudi muamer burekovic neznam dali nam je on sudio gdje ove i prosle sezone.mozda neko zna. :?:
sudio nam je utakmicu protiv olimpika 1-0 kad smo dobili, kad je iskljucio hamzu i onog s..pka hirosa iz olimpika.nije vise ni do sudija ,jer danas sam bio na treningu , pa nasi igraci ne mogu zabiti gola i kad golmana nema na golu.jadno i cemerno.daj boze da dobijemo na takticku varijantu,trenera jovica ali dabogda kceri da te beg uzme.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.