KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

samo naprijed
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la samo naprijed » 30 sep 2011, 11:15

neno#4 je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Basovic novi trener. Napokon nesto dobro , nije mogao bolji trener za ovaj mladi roster Bosne.

Neno da cujemo tvoj komentar u vezi Baše ?
Jadna li je ta kosarka gdje je Basa trener. Mogao je bolji, a to je bio Senad Redzic. Samo sto Senad nije covjek koji se uvlaci svima redom i nije poltron. A Basa ne moze voditi ni Triland.
Cudi me malo to tvoje pisanje za Basu jer je on ucenik one stare kosarkaske sarajevske skole sto bi ti trebao znati i dugogodisnji igrac vise sarajevskih klubova. Osim toga Basa je jedan extra covjek. Senad Redzic je isto tako odlican momak ali recimo nema nikakvo igracko iskustvo jer je prijeratni basketas. Doduse da ne grijesim dusu mogao je od Rusa puno toga da nauci dok je bio u RINu. Mislim da bi spoj njih dvojice bio za ovu mladu ekipu odlicno rjesenje bar za pocetak.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 sep 2011, 15:42

samo naprijed je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Basovic novi trener. Napokon nesto dobro , nije mogao bolji trener za ovaj mladi roster Bosne.

Neno da cujemo tvoj komentar u vezi Baše ?
Jadna li je ta kosarka gdje je Basa trener. Mogao je bolji, a to je bio Senad Redzic. Samo sto Senad nije covjek koji se uvlaci svima redom i nije poltron. A Basa ne moze voditi ni Triland.
Cudi me malo to tvoje pisanje za Basu jer je on ucenik one stare kosarkaske sarajevske skole sto bi ti trebao znati i dugogodisnji igrac vise sarajevskih klubova. Osim toga Basa je jedan extra covjek. Senad Redzic je isto tako odlican momak ali recimo nema nikakvo igracko iskustvo jer je prijeratni basketas. Doduse da ne grijesim dusu mogao je od Rusa puno toga da nauci dok je bio u RINu. Mislim da bi spoj njih dvojice bio za ovu mladu ekipu odlicno rjesenje bar za pocetak.
Basa nema autoritet da bude trener cak ni ovakvom timu Bosne. Ovdje je Dzeno trener - igrac. Zivi bili pa vidjeli.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 30 sep 2011, 15:50

Propala Bosna ko žeton...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 sep 2011, 16:08

Gluposti je napisao/la:Propala Bosna ko žeton...
dobro jutro Kolumbo :lol:

al šta te briga, imaš HKK ŠIROKI 8-) ;)
navijaj za trostruke prvake
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 okt 2011, 08:33

Gluposti je napisao/la:Propala Bosna ko žeton...
a tebi drago?...stvarno upravu si kakve gluposti :roll: ...Ma najgore sto su ove nase klubove upropastili niko drugi nego uprave klubova, pa iz tog razloga i ne zasluzuju da budu pomognuti vladama kantona, opstinama, pa i drzave, ali jedino sto mislim da bi drzava trebala da uradi za te klubove da nekim novim ljuudima koji zele pomoci ove ekipe, trebali bi oprostiti neke dijelove duga.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 okt 2011, 21:46

Sada gledam rezultate ovoga turnira za kadete sto se igra u I.Sarajevu.Bosna prvo izgubila od Partizana 71:61,da bi onda sinoc tukla Barcelonu 77:71. :shock: Jesu vam tako jaki kadeti,ili su Barsini losi ? :?
Veceras od 18:00 ste igrali poslednju utakmicu protiv OKK Beograda,nema jos rezultata.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 01 okt 2011, 21:50

Devil je napisao/la:Sada gledam rezultate ovoga turnira za kadete sto se igra u I.Sarajevu.Bosna prvo izgubila od Partizana 71:61,da bi onda sinoc tukla Barcelonu 77:71. :shock: Jesu vam tako jaki kadeti,ili su Barsini losi ? :?
Veceras od 18:00 ste igrali poslednju utakmicu protiv OKK Beograda,nema jos rezultata.
To su trebala igrati 95 godista ali su onda ubacili "pokojeg" iz 94 godista da se kao nebi obrukali.
Na kraju je ispalo da u prvoj petorci igraju 3 ili 4 iz 94 godista... :roll:

Gdje gledas te rezultate ?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 okt 2011, 22:27

samosarajvo je napisao/la:
Devil je napisao/la:Sada gledam rezultate ovoga turnira za kadete sto se igra u I.Sarajevu.Bosna prvo izgubila od Partizana 71:61,da bi onda sinoc tukla Barcelonu 77:71. :shock: Jesu vam tako jaki kadeti,ili su Barsini losi ? :?
To su trebala igrati 95 godista ali su onda ubacili "pokojeg" iz 94 godista da se kao nebi obrukali.

Na sajtu Feniks organizacije,koja je i organizator turnira.
http://www.fenix.ba/BannerKup/deploy/turnir.html
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 okt 2011, 23:01

Zar nisu 96 kadeti ?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 01 okt 2011, 23:14

LBJ MVP je napisao/la:

Zar nisu 96 kadeti ?
Juniori 93 94
Kadeti 95 96

@samosarajvo

Jesul to Edu i Marka ubacili jer ne vidim nikog drugog iz juniora Bosne koji bi im nesto mogao pomoci

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 okt 2011, 23:18

HZ_ilidzaa je napisao/la: Juniori 93 94
Kadeti 95 96

@samosarajvo

Jesul to Edu i Marka ubacili jer ne vidim nikog drugog iz juniora Bosne koji bi im nesto mogao pomoci
Juniori 94 95
Kadeti 96 97
To su prošlogodišnja godišta :?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 01 okt 2011, 23:27

Kadeti 95 96

@samosarajvo

Nisam siguran jesu li njih dvojicu (predpostavljam da jesu) ali znam da je Guzonjic (94) igrao, oko 16-17 zabio Barceloni.

Kolko znam ovaj je turnir bio za 95 godista samo, a da su ih pojacali 94. Sad ne znam kako to ide, kadeti,juniori ha hu... :mrgreen: :roll:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 01 okt 2011, 23:32

LBJ MVP je napisao/la:
Kadeti 95 96

@samosarajvo

Juniori 94 95
Kadeti 96 97
To su prošlogodišnja godišta :?
moja greska , igra mi se jos juniorska liga pa stavio svoje godiste u juniore :mrgreen:

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 06 okt 2011, 13:17

http://sportsport.ba/bh_kosarka/bosna-u ... lika/65687" onclick="window.open(this.href);return false;

Ko su ova dva tri nova igrača koji se najavljuju?

vlada u sjeni
Kontakt:

Post Postao/la vlada u sjeni » 06 okt 2011, 17:57

Pašalić je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_kosarka/bosna-u ... lika/65687

Ko su ova dva tri nova igrača koji se najavljuju?
po običaju opet lažu i obmanjuju javnost.
04. 09. 2011 - Alytus

Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska

Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!

vlada u sjeni
Kontakt:

Post Postao/la vlada u sjeni » 09 okt 2011, 00:34

Utakmici je nazočilo stotinjak gledatelja, a Zrinsjki je zasluženo slavio rezultatom 80:78.

Plemići su agresivnom i brzom igrom dobro otvorili utakmicu i stekli prednost u 1/4 33:18. U 2/4 košarkaši Zrinjskog uspijevaju sačuvati svoju prednost i na odmor se odlazi rezultatom 55:36.

Bosna je zaigrala bolje u nastavku utakmice i prednost Plemića se smanjila na kraju 3/4 na 67:59. Zrinjski je u jednom trenutku utakmice imao 17 koševa prednosti, da bi Bosna u posljednjoj minuti utakmice stigla na samo pola koša razlike. Ipak Zrinjski je pametnije odigrao završnicu i na kraju zasluženo slavio rezultatom 80:78.

Ovaj Zrinjski je .urac,možete misliti gdje smo onda mi?????
04. 09. 2011 - Alytus

Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska

Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 10 okt 2011, 12:32

Živo me zanima zašto se ne spominje u zadnje vrijeme ime Samira Avdića koji je kako sam čuo otvorio mendžersku agenciju,a mislim da bi vam taj čovjek bio od velike pomoći.

torcida medugorje
Kontakt:

Post Postao/la torcida medugorje » 10 okt 2011, 14:20

hoce li vam navijaci dolazit u citluk na utakmicu ? :D
1950 <3

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 10 okt 2011, 14:28

deset je napisao/la:Živo me zanima zašto se ne spominje u zadnje vrijeme ime Samira Avdića koji je kako sam čuo otvorio mendžersku agenciju,a mislim da bi vam taj čovjek bio od velike pomoći.
Od kakve pomoci? Topio bi polovnjake za velike novce?
Cuva Bog Zelju svog!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 okt 2011, 20:01

deset je napisao/la:Živo me zanima zašto se ne spominje u zadnje vrijeme ime Samira Avdića koji je kako sam čuo otvorio mendžersku agenciju,a mislim da bi vam taj čovjek bio od velike pomoći.
Pa Avdija ti je bio sportski direktor Bosne, i onda odjednom je ta funkcija nestala jer se stopila zajedno sa direktorskom. Medjutim, poslije je otvorio menadzersku agenciju. Ja mislim da je on ustvari i do dan - danas trebao da bude u klubu, jer za razliku od Bukvi, Imamovica, Konakovica je imao itekako uspjesnu karijeru.

Jedini od te ekipe koji je bio kosarkas u pravom smislu te rijeci.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.