Cudi me malo to tvoje pisanje za Basu jer je on ucenik one stare kosarkaske sarajevske skole sto bi ti trebao znati i dugogodisnji igrac vise sarajevskih klubova. Osim toga Basa je jedan extra covjek. Senad Redzic je isto tako odlican momak ali recimo nema nikakvo igracko iskustvo jer je prijeratni basketas. Doduse da ne grijesim dusu mogao je od Rusa puno toga da nauci dok je bio u RINu. Mislim da bi spoj njih dvojice bio za ovu mladu ekipu odlicno rjesenje bar za pocetak.neno#4 je napisao/la:Jadna li je ta kosarka gdje je Basa trener. Mogao je bolji, a to je bio Senad Redzic. Samo sto Senad nije covjek koji se uvlaci svima redom i nije poltron. A Basa ne moze voditi ni Triland.HZ_ilidzaa je napisao/la:Basovic novi trener. Napokon nesto dobro , nije mogao bolji trener za ovaj mladi roster Bosne.
Neno da cujemo tvoj komentar u vezi Baše ?
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: KK Bosna
Basa nema autoritet da bude trener cak ni ovakvom timu Bosne. Ovdje je Dzeno trener - igrac. Zivi bili pa vidjeli.samo naprijed je napisao/la:Cudi me malo to tvoje pisanje za Basu jer je on ucenik one stare kosarkaske sarajevske skole sto bi ti trebao znati i dugogodisnji igrac vise sarajevskih klubova. Osim toga Basa je jedan extra covjek. Senad Redzic je isto tako odlican momak ali recimo nema nikakvo igracko iskustvo jer je prijeratni basketas. Doduse da ne grijesim dusu mogao je od Rusa puno toga da nauci dok je bio u RINu. Mislim da bi spoj njih dvojice bio za ovu mladu ekipu odlicno rjesenje bar za pocetak.neno#4 je napisao/la:Jadna li je ta kosarka gdje je Basa trener. Mogao je bolji, a to je bio Senad Redzic. Samo sto Senad nije covjek koji se uvlaci svima redom i nije poltron. A Basa ne moze voditi ni Triland.HZ_ilidzaa je napisao/la:Basovic novi trener. Napokon nesto dobro , nije mogao bolji trener za ovaj mladi roster Bosne.
Neno da cujemo tvoj komentar u vezi Baše ?
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
dobro jutro KolumboGluposti je napisao/la:Propala Bosna ko žeton...

al šta te briga, imaš HKK ŠIROKI

navijaj za trostruke prvake
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- SaltCityAttack
- Kontakt:
a tebi drago?...stvarno upravu si kakve glupostiGluposti je napisao/la:Propala Bosna ko žeton...

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sada gledam rezultate ovoga turnira za kadete sto se igra u I.Sarajevu.Bosna prvo izgubila od Partizana 71:61,da bi onda sinoc tukla Barcelonu 77:71.
Jesu vam tako jaki kadeti,ili su Barsini losi ?
Veceras od 18:00 ste igrali poslednju utakmicu protiv OKK Beograda,nema jos rezultata.

Veceras od 18:00 ste igrali poslednju utakmicu protiv OKK Beograda,nema jos rezultata.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
To su trebala igrati 95 godista ali su onda ubacili "pokojeg" iz 94 godista da se kao nebi obrukali.Devil je napisao/la:Sada gledam rezultate ovoga turnira za kadete sto se igra u I.Sarajevu.Bosna prvo izgubila od Partizana 71:61,da bi onda sinoc tukla Barcelonu 77:71.Jesu vam tako jaki kadeti,ili su Barsini losi ?
![]()
Na kraju je ispalo da u prvoj petorci igraju 3 ili 4 iz 94 godista...

Gdje gledas te rezultate ?
Na sajtu Feniks organizacije,koja je i organizator turnira.samosarajvo je napisao/la:To su trebala igrati 95 godista ali su onda ubacili "pokojeg" iz 94 godista da se kao nebi obrukali.Devil je napisao/la:Sada gledam rezultate ovoga turnira za kadete sto se igra u I.Sarajevu.Bosna prvo izgubila od Partizana 71:61,da bi onda sinoc tukla Barcelonu 77:71.Jesu vam tako jaki kadeti,ili su Barsini losi ?
![]()
Na kraju je ispalo da u prvoj petorci igraju 3 ili 4 iz 94 godista...![]()
http://www.fenix.ba/BannerKup/deploy/turnir.html
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Zar nisu 96 kadeti ?samosarajvo je napisao/la:To su trebala igrati 95 godista ali su onda ubacili "pokojeg" iz 94 godista da se kao nebi obrukali.Devil je napisao/la:Sada gledam rezultate ovoga turnira za kadete sto se igra u I.Sarajevu.Bosna prvo izgubila od Partizana 71:61,da bi onda sinoc tukla Barcelonu 77:71.Jesu vam tako jaki kadeti,ili su Barsini losi ?
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Juniori 93 94LBJ MVP je napisao/la:Zar nisu 96 kadeti ?samosarajvo je napisao/la:To su trebala igrati 95 godista ali su onda ubacili "pokojeg" iz 94 godista da se kao nebi obrukali.Devil je napisao/la:Sada gledam rezultate ovoga turnira za kadete sto se igra u I.Sarajevu.Bosna prvo izgubila od Partizana 71:61,da bi onda sinoc tukla Barcelonu 77:71.Jesu vam tako jaki kadeti,ili su Barsini losi ?
![]()
Kadeti 95 96
@samosarajvo
Jesul to Edu i Marka ubacili jer ne vidim nikog drugog iz juniora Bosne koji bi im nesto mogao pomoci
Juniori 94 95HZ_ilidzaa je napisao/la: Juniori 93 94
Kadeti 95 96
@samosarajvo
Jesul to Edu i Marka ubacili jer ne vidim nikog drugog iz juniora Bosne koji bi im nesto mogao pomoci
Kadeti 96 97
To su prošlogodišnja godišta

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
Nisam siguran jesu li njih dvojicu (predpostavljam da jesu) ali znam da je Guzonjic (94) igrao, oko 16-17 zabio Barceloni.HZ_ilidzaa je napisao/la: Juniori 93 94
Kadeti 95 96
@samosarajvo
Kolko znam ovaj je turnir bio za 95 godista samo, a da su ih pojacali 94. Sad ne znam kako to ide, kadeti,juniori ha hu...

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
moja greska , igra mi se jos juniorska liga pa stavio svoje godiste u junioreLBJ MVP je napisao/la:Juniori 94 95HZ_ilidzaa je napisao/la: Juniori 93 94
Kadeti 95 96
@samosarajvo
Kadeti 96 97
To su prošlogodišnja godišta

http://sportsport.ba/bh_kosarka/bosna-u ... lika/65687" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko su ova dva tri nova igrača koji se najavljuju?
-
- Kontakt:
po običaju opet lažu i obmanjuju javnost.Pašalić je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_kosarka/bosna-u ... lika/65687
04. 09. 2011 - Alytus
Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska
Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!
Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!
-
- Kontakt:
Utakmici je nazočilo stotinjak gledatelja, a Zrinsjki je zasluženo slavio rezultatom 80:78.
Plemići su agresivnom i brzom igrom dobro otvorili utakmicu i stekli prednost u 1/4 33:18. U 2/4 košarkaši Zrinjskog uspijevaju sačuvati svoju prednost i na odmor se odlazi rezultatom 55:36.
Bosna je zaigrala bolje u nastavku utakmice i prednost Plemića se smanjila na kraju 3/4 na 67:59. Zrinjski je u jednom trenutku utakmice imao 17 koševa prednosti, da bi Bosna u posljednjoj minuti utakmice stigla na samo pola koša razlike. Ipak Zrinjski je pametnije odigrao završnicu i na kraju zasluženo slavio rezultatom 80:78.
Ovaj Zrinjski je .urac,možete misliti gdje smo onda mi?????
Plemići su agresivnom i brzom igrom dobro otvorili utakmicu i stekli prednost u 1/4 33:18. U 2/4 košarkaši Zrinjskog uspijevaju sačuvati svoju prednost i na odmor se odlazi rezultatom 55:36.
Bosna je zaigrala bolje u nastavku utakmice i prednost Plemića se smanjila na kraju 3/4 na 67:59. Zrinjski je u jednom trenutku utakmice imao 17 koševa prednosti, da bi Bosna u posljednjoj minuti utakmice stigla na samo pola koša razlike. Ipak Zrinjski je pametnije odigrao završnicu i na kraju zasluženo slavio rezultatom 80:78.
Ovaj Zrinjski je .urac,možete misliti gdje smo onda mi?????
04. 09. 2011 - Alytus
Živo me zanima zašto se ne spominje u zadnje vrijeme ime Samira Avdića koji je kako sam čuo otvorio mendžersku agenciju,a mislim da bi vam taj čovjek bio od velike pomoći.
-
- Kontakt:
Od kakve pomoci? Topio bi polovnjake za velike novce?deset je napisao/la:Živo me zanima zašto se ne spominje u zadnje vrijeme ime Samira Avdića koji je kako sam čuo otvorio mendžersku agenciju,a mislim da bi vam taj čovjek bio od velike pomoći.
Cuva Bog Zelju svog!
Pa Avdija ti je bio sportski direktor Bosne, i onda odjednom je ta funkcija nestala jer se stopila zajedno sa direktorskom. Medjutim, poslije je otvorio menadzersku agenciju. Ja mislim da je on ustvari i do dan - danas trebao da bude u klubu, jer za razliku od Bukvi, Imamovica, Konakovica je imao itekako uspjesnu karijeru.deset je napisao/la:Živo me zanima zašto se ne spominje u zadnje vrijeme ime Samira Avdića koji je kako sam čuo otvorio mendžersku agenciju,a mislim da bi vam taj čovjek bio od velike pomoći.
Jedini od te ekipe koji je bio kosarkas u pravom smislu te rijeci.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.