FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pehlić već trenira sa 2. timom , još samo da se vrati u željenu fizičku spremu. 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ma znam to brate--moze on sada igrati nije problem..problem je ono sto mi od njega ocekujemo i ono sto on trenutno moze pruziti...dzenan01 je napisao/la:Pehlić već trenira sa 2. timom , još samo da se vrati u željenu fizičku spremu.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- molotovljev
Uništio? Grubo rečeno!mma_hz je napisao/la:ma brate mislim da je sa njim gotovo za ovu polusezonu.. kad se vrati bice totalno fizicki nespreman a naravno tu je i psihicka barijera nakon ovakve povrede...hz033 je napisao/la:Brate sve OK, ali nam fali Limun to je scena ! Kad se on vrati sve će to biti drugačije !![]()
tako da se od njega aBd tek u drugom djelu sezone ocekuju prave partije..nakon sto prodze pripreme sa ekipom i vrati se u formu..kako psihicki tako i fizicki...
klasicni primjer psihicke krize ti je Haskic,i ja djelim misljenje da je njega istok unistio...sta se sve tom momku skandira i govori za vrijeme tekme(pgt Siroki) to je sramota...
Ne možete reći za jednog talentovanog napadača,pri tome izuzetno mlad fudbaler,da mu je nekolicina
histeričnih navijača zapečatila sudbinu...Slažem se da je Haskić u krizi,potrebna mu je podrška
u svakom slučaju...Ostaje pitanje,da li on može zadovoljiti ukuse ambicioznih navijača,možda?!
P.S. Ne podržavam psovke sa tribina,na račun onoga što je obojeno u bordo boju,mislim da znaš
šta hoću da kažem.
F.K.SARAJEVO
pregrubo ... al shvatio si ugl sta zelim da kazem...molotovljev je napisao/la:Uništio? Grubo rečeno!mma_hz je napisao/la:ma brate mislim da je sa njim gotovo za ovu polusezonu.. kad se vrati bice totalno fizicki nespreman a naravno tu je i psihicka barijera nakon ovakve povrede...hz033 je napisao/la:Brate sve OK, ali nam fali Limun to je scena ! Kad se on vrati sve će to biti drugačije !![]()
tako da se od njega aBd tek u drugom djelu sezone ocekuju prave partije..nakon sto prodze pripreme sa ekipom i vrati se u formu..kako psihicki tako i fizicki...
klasicni primjer psihicke krize ti je Haskic,i ja djelim misljenje da je njega istok unistio...sta se sve tom momku skandira i govori za vrijeme tekme(pgt Siroki) to je sramota...
Ne možete reći za jednog talentovanog napadača,pri tome izuzetno mlad fudbaler,da mu je nekolicina
histeričnih navijača zapečatila sudbinu...Slažem se da je Haskić u krizi,potrebna mu je podrška
u svakom slučaju...Ostaje pitanje,da li on može zadovoljiti ukuse ambicioznih navijača,možda?!
P.S. Ne podržavam psovke sa tribina,na račun onoga što je obojeno u bordo boju,mislim da znaš
šta hoću da kažem.

FK SARAJEVO.
Dodu nadrkani od zene pa pravac istok i ispucaj se!!! Kada je momak zabio dva gola protiv Orebra dizali su ga
u zvijezde, eh sada kada ga ne ide treba mu psovati i otjerati ga! Kakvi su to majmuni od ljudi!!!! To za mene nisu niti ce ikad biti navijaci!!! Niti zelim razumijeti takve psihopate!!!!
u zvijezde, eh sada kada ga ne ide treba mu psovati i otjerati ga! Kakvi su to majmuni od ljudi!!!! To za mene nisu niti ce ikad biti navijaci!!! Niti zelim razumijeti takve psihopate!!!!
potpis!bordo je napisao/la:Dodu nadrkani od zene pa pravac istok i ispucaj se!!! Kada je momak zabio dva gola protiv Orebra dizali su ga
a brate i ti volis da generalizujes stvari...ja sam sada bio na istoku..i imas 10 standardnih pljuvaca koji su u kons svadzi sa standardnom rajom...i kada tih 10 u jednom trenutku povede neko pogrdno skandiranje ovi sto dolaze samo poneku utakmicu ih prate(lafo ljuti,izrevoltiranibordo je napisao/la:Dodu nadrkani od zene pa pravac istok i ispucaj se!!! Kada je momak zabio dva gola protiv Orebra dizali su ga

FK SARAJEVO.
Nije bitno koliko ima tih kloceva na istoku,ali ih ima!!
Nigdje nisam napisao da je citav istok pljuvacki,ali
uz te mahalce dodu i oni sto neznaju kako se koji igrac zove
i sto je najgore takvi sebi daju zapravo da uz te mahalce
najvise pljuju i psuju!! Kada se prije sjetim istoka ma spica!!
A sada ga svako od one raje sto je prije isao na istok,
uveliko izbjegava!!! Barem je to moje misljenje!
to sam i ja isto napisao...uz standardnih 10 pljuvaca(mahalaca) su tu i oni koji ponekad dodzu..bordo je napisao/la:Nije bitno koliko ima tih kloceva na istoku,ali ih ima!!

FK SARAJEVO.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Ma dosta nam dvaHemuli je napisao/la:Jeste li spremni za tricu sutra?

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
-
- Kontakt:
0-1 haskic idemo do pobjede.
Adnan 1986 je napisao/la:0-1 haskic idemo do pobjede.

-
- Kontakt:
Bravo Haskic Bravo Momci hajmo do nova tri vrijedna boda...uh kako bi nam legla ova pobjeda 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
2:0 Cipelić 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
šampioni 

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
pacovi_tu_ima je napisao/la:šampioni

I onda dođe široki...pacovi_tu_ima je napisao/la:šampioni

- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
i dalje nam gledate u peteTHC je napisao/la:I onda dođe široki...pacovi_tu_ima je napisao/la:šampioni

-
- Kontakt:
Bravo Obucaaaa....jaci smo na strani nego kod kuce 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, BeYaZ, bordobijeli, broj6, budzak, head88, Hordas1990, inzomni, johntravolta123, Kaunas, kupus army, Kyle88, mosarajvosa83, N3R3D, Posejdon, r3m1, rimljanin90, sagem, SamoDaKazeem, SHZ82, stokastoka23, tajsamja, umrobihzbogtebe1946 i 215 gostiju.