U nedjelju aBd 72 pobjeda braćo...
FORZA JUVE
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Neće slaviti,pitali su ga to kada je prešao kod nas,ali ima ko da slaviSoloJuve26 je napisao/la:Sta mislite hocel Pirlo slaviti go ako ga zabije MIlano,,,Imam osjecaj da ce ga dati iz slobodnjaka..Joj sto jedva cekam tu tekmu. Nadam se da ce ovo izkoristiti jer je milan ipak igro LS sinoc tako vise smo spremni
Ko kaze da Boateng nece igrati..... danas Boateng ,Zambrota i Bonera poceli da treniraju eh sada ako Boa nebude u prvoj sigurno ce biti na klupi ali ja bi volio da se oporavi do nedjelje i da pocne utakmicu i makar odigra jedno 60 -tak minutaBianconeri1988 je napisao/la:Na kladionicama smo blagi favoriti...
Milan je tim koji zavisi od Ibrahimovića, to je već očigledno na početku ove sezone, s obzirom na će im faliti par bitnih igrača, Conte zna šta mu je za činiti i odakle nam prijeti najveća opasnost...
Milanu neće igrati par bitnih igrača i sumnjam da imaju igrača koji može pokrivati Pirla, to bi vjerovatno bio Boateng, ali na sreću on neće igrati...
Ja očekujem odličnu utakmicu i naravno našu pobjedu...
sarajlija89 je napisao/la:Nek bude ovako:
Sezona kada smo osvojili scudetto, prvi puta nakon 87...
[youtube][/youtube]
Il Divinooooo![]()
A u revansu ovako:
[youtube][/youtube]
pa dobro, fudbal se igra i radi uspomena, ja licno volim se sjecati ovakvih utakmica pa i poraza, vrati me u ljepse dane.Boateng_27 je napisao/la:Jeste zapeli' za nas![]()
Malo vas krenulo i to se odma uzdiglo![]()
Vidi se da ste ljubomorni
Ma malo,šta faliBoateng_27 je napisao/la:Jeste zapeli' za nas![]()
Vidi se da ste ljubomorni
heh sad i ja vidjoh mu potpis, ma "kiminalni" Ibra sa svojim izjavama, "kao mali spavao sam u dresu Juventusa, Ajaxa,Barselone,Milana " etc etc, sto imam osjecaj da mu je bilo vruce tokom noci, jer mislim da je odjednom sve te dresove oblacioOxygen je napisao/la:Ma malo,šta faliBoateng_27 je napisao/la:Jeste zapeli' za nas![]()
Vidi se da ste ljubomorni![]()
Inače,tek primjetih tvoj potpis vezan za Ibru,ako hoćeš da ti nađem njegove izjave kad je potpisao za Juve,pa da mu je Inter najdraži klub i sl![]()
aha, dakle nista tesko za napravit, nisam upucen pa...Bianconeri1988 je napisao/la:Napraviš sliku u photoshopu, kupiš šolju i oni ti je samo zalijepe onom mašinom...
Toga ima kod nas u Sarajevu...
Trenutno korisnika/ca: Andrej, Burberry46, J1897 i 7 gostiju.